Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
ezra wrote:Dziewczyny ja jutro nie testuje..
Jadąc dziś na zakupy już zmęczona tym wszystkim pojechałam na betę i mam wynik <0,2 więc temat jest jasny i oczywisty jak na 11 dpo 😞
Wszystkie objawy to pewnie efekt przyjmowania proga - dziś już odstawiam i przechodzę Święta w smutku.
Trzymam kciuki jutro za Was 🤞🏻 niech się w końcu Wam spełni, życzę z całego serca 🥹 i oczywiście stoje pod Waszymi kibelkami! Nie zostawię Wam choćby nie wiem co ! 🤞🏻❤️
Tak bym chciała żebyście wszystkie w końcu były szczęśliwe 😪
Jutro trzymam kciuki za wszystkie testujące ❤️
Ja z racji tego że mam owulke to nie będę testować w Wigilię bo nic z tego nie będzie .. ile najwcześniej od owulacji można testować ?ezra, Pusshka lubią tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
@Ezra 🫂🫂 mocno przytulam
@Pusshka jutro melduję się przed kibelkiem 🤞🤞
@Anka32 śliczny kocyk, niech spełni marzenia!!
Ja w tym roku dostałam kocyk od kuzyna z żoną i teściowa się wygadała że też ma do mnie kocyk 🙈🙈 oby z tego bliźniaków nie było 😅😅Anka32, ezra, Małgosiagosia, Pusshka, ultramaryna_, Butterfly23, Wenka, blador2, Alysa, Nietypowa30, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Rezygnacja z antykoncepcji 11.2022
Starania od początku 2023
Październik 2023 - wizyta w klinice Gameta Bydgoszcz
Czynnik męski - azoospermia
--> odstawienie leku (Milurit - Allopurinolum)
--> Pojawiły się pojedyncze plemniki bez oznak ruchu (nieznana przyczyna)
--> badania genetyczne - inwersja pericentryczna (brak wpływu na płodność) wskazanie do in vitro
Czynnik żeński - Hashimoto i niedoczynność tarczycy; regulujemy hormony i niedobory pod okiem endokrynologa i dietetyk klinicznej.
Pierwsza próba grudzień 2024 -
Pusshka wrote:Przecież to jest niesamowite ile tutaj wsparcia można dostać 🥺❤ Niby obce sobie kobiety z różnych stron świata, a jak bliskie przyjaciółki!
To jest to, co nazywam siostrzeństwem!
Niektórzy faceci myślą, że kobiety to tylko plotki, a potem wchodzisz do pokoju, gdzie siedzi ich kilku i jak te przekupy - a widziałeś tego, a widziałeś tamtą, łoo panie.
Niektórzy myślą też, że my tylko od wbijania sobie noży w plecy To nie jest prawda, jakby nas świat próbował nastawić przeciwko sobie, to dzielimy te same problemy i potrafimy się zrozumieć jak nikt inny.
A u mnie @ się rozkręca. Szkoda. Jakiś tam odłamek nadziei był.
Pusshka, blador2 lubią tę wiadomość
27.11.2023 - cień ⏸️ -
nick nieaktualnyCcarolinaa wrote:Bardzo mi przykro
Tak bym chciała żebyście wszystkie w końcu były szczęśliwe 😪
Jutro trzymam kciuki za wszystkie testujące ❤️
Ja z racji tego że mam owulke to nie będę testować w Wigilię bo nic z tego nie będzie .. ile najwcześniej od owulacji można testować ?
Wiadomo, że im później tym lepiej, ale ja wytrzymuje do maks 10 dpo 🥹
-
nick nieaktualnytelefon_w_rosole wrote:To jest to, co nazywam siostrzeństwem!
Niektórzy faceci myślą, że kobiety to tylko plotki, a potem wchodzisz do pokoju, gdzie siedzi ich kilku i jak te przekupy - a widziałeś tego, a widziałeś tamtą, łoo panie.
Niektórzy myślą też, że my tylko od wbijania sobie noży w plecy To nie jest prawda, jakby nas świat próbował nastawić przeciwko sobie, to dzielimy te same problemy i potrafimy się zrozumieć jak nikt inny.
A u mnie @ się rozkręca. Szkoda. Jakiś tam odłamek nadziei był.
Przytulam za rozkręcającą się 🐒🫂
-
nick nieaktualnyMonia• wrote:Też się zastanawiam czy jutro zatestować jeszcze raz, bo będzie to 34dc ale u mnie to normalne. Chociaż ostatnie 4 miesiące 🐒 była w 29-30 dc
Jeśli się zdecydujesz na testowanie to czekam pod kibelkiem i trzymam kciuki! 🤞🤗Monia• lubi tę wiadomość
-
Uff, nadrobiłam Was, choć momentami końca nie było widać.
Rozczulają mnie te Wasze zdjęcia z USG, bardzo się cieszę Waszym szczęściem, niech maleństwa zdrowo rosną ❤️
Wow, moja propozycja tytułu na styczeń wygrała, jak miło mi się zrobiło! Dziękuję!😍
U mnie wjeżdżały w ostatnim czasie migdały, morele, nawet ze dwie lampki czerwonego wina, a normalnie alko piję od wielkiego dzwonu, i od kilku dni pobolewały mnie jajniki, a wczoraj już owulka rozkręciła się na maksa, dzisiaj peak na teście. Choć już wczoraj tak mi napierniczało podbrzusze, że myślałam nad zażyciem przeciwbólowych, nigdy tak mocno tego nie czułam, myślicie, że to normalne?
Wiesiołek też swoje zrobił😁
Byliśmy dzisiaj z mężem na jarmarku świątecznym, już mieliśmy wracać kiedy zorientował się, że nie przeszliśmy się jeszcze jedną alejką. I na samym końcu tej alejki, w ostatniej budce siedziała taka staruszeczka i sprzedawała wełniane skarpety, opaski, ocieplacze itd., wszystko własnoręcznie dziergane. I tam były takie malusieńkie czerwone wełniane skarpeteczki - i to był ten moment, kiedy naszło mnie to uczucie, że muszę je mieć. I przywieźliśmy te skarpeteczki do domu🥹
Są maciupkie, całość jest wielkości mojej dłoni 🥹
Myślicie, że mogę je położyć pod choinką?😅Anka32, Monia•, ezra, Lola93, aszin, Małgosiagosia, Pusshka, Adirella, Pełna chata, goska000, kasia97, Sparky, ultramaryna_, Butterfly23, Malamia, Sunnysunsun, Wenka, Muuu., Mamausia, blador2, Nietypowa30, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
🇫🇮
👩 33 👨 34
Starania od 4/2023
⏸️ 7/2023
💔 8/2023 5t6d, poronienie samoistne
Ponowne starania od 10/2023
⏸️ 2/2024
20.2 GA 5t6d, CRL 3.2mm, serduszko bije ❤️
EDD 16.10.2024
3.4 GA 12t4d, CRL 64.3mm ❤️
EDD 12.10.2024
29.5 GA 20t4d, 364g chłopaka 😍💙
30.7 GA 29t3d, 1434g 😍💙
20.10.2024 - synek już z nami! 😍💙
41t1d, 3020g & 52cm
-
nick nieaktualny@Olaura Cudne te skarpeteczki 🥹
I wspaniale, że kupiliście je u tej staruszki, to na pewno wiele dla niej znaczyło ❤️
No i kładlabym pod choinkę, of course! Kto mi zabroni? 🤪😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2023, 21:47
Olaura lubi tę wiadomość
-
Olaura wrote:Uff, nadrobiłam Was, choć momentami końca nie było widać.
Rozczulają mnie te Wasze zdjęcia z USG, bardzo się cieszę Waszym szczęściem, niech maleństwa zdrowo rosną ❤️
Wow, moja propozycja tytułu na styczeń wygrała, jak miło mi się zrobiło! Dziękuję!😍
U mnie wjeżdżały w ostatnim czasie migdały, morele, nawet ze dwie lampki czerwonego wina, a normalnie alko piję od wielkiego dzwonu, i od kilku dni pobolewały mnie jajniki, a wczoraj już owulka rozkręciła się na maksa, dzisiaj peak na teście. Choć już wczoraj tak mi napierniczało podbrzusze, że myślałam nad zażyciem przeciwbólowych, nigdy tak mocno tego nie czułam, myślicie, że to normalne?
Wiesiołek też swoje zrobił😁
Byliśmy dzisiaj z mężem na jarmarku świątecznym, już mieliśmy wracać kiedy zorientował się, że nie przeszliśmy się jeszcze jedną alejką. I na samym końcu tej alejki, w ostatniej budce siedziała taka staruszeczka i sprzedawała wełniane skarpety, opaski, ocieplacze itd., wszystko własnoręcznie dziergane. I tam były takie malusieńkie czerwone wełniane skarpeteczki - i to był ten moment, kiedy naszło mnie to uczucie, że muszę je mieć. I przywieźliśmy te skarpeteczki do domu🥹
Są maciupkie, całość jest wielkości mojej dłoni 🥹
Myślicie, że mogę je położyć pod choinką?😅Olaura lubi tę wiadomość
-
@Anka, a co mi tam, już są pod choinką 😁
@Lola, jeszcze kiedy o nie poprosiliśmy, pani powiedziała, że to skarpetki dla noworodków, a mój mąż na to "i taki jest zamysł" 🥹ultramaryna_, Butterfly23, Ccarolinaa, Lola93, blador2, Anka32 lubią tę wiadomość
🇫🇮
👩 33 👨 34
Starania od 4/2023
⏸️ 7/2023
💔 8/2023 5t6d, poronienie samoistne
Ponowne starania od 10/2023
⏸️ 2/2024
20.2 GA 5t6d, CRL 3.2mm, serduszko bije ❤️
EDD 16.10.2024
3.4 GA 12t4d, CRL 64.3mm ❤️
EDD 12.10.2024
29.5 GA 20t4d, 364g chłopaka 😍💙
30.7 GA 29t3d, 1434g 😍💙
20.10.2024 - synek już z nami! 😍💙
41t1d, 3020g & 52cm
-
Olaura wrote:@Anka, a co mi tam, już są pod choinką 😁
@Lola, jeszcze kiedy o nie poprosiliśmy, pani powiedziała, że to skarpetki dla noworodków, a mój mąż na to "i taki jest zamysł" 🥹Olaura lubi tę wiadomość
-
Jadąc dziś na zakupy już zmęczona tym wszystkim pojechałam na betę i mam wynik <0,2 więc temat jest jasny i oczywisty jak na 11 dpo 😞
Wszystkie objawy to pewnie efekt przyjmowania proga - dziś już odstawiam i przechodzę Święta w smutku.
Trzymam kciuki jutro za Was 🤞🏻 niech się w końcu Wam spełni, życzę z całego serca 🥹 i oczywiście stoje pod Waszymi kibelkami! Nie zostawię Wam choćby nie wiem co ! 🤞🏻❤️ezra lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
Trzymam kciuki jutro za Was 🤞🏻 niech się w końcu Wam spełni, życzę z całego serca 🥹 i oczywiście stoje pod Waszymi kibelkami! Nie zostawię Wam choćby nie wiem co ! 🤞🏻❤️
Ale wierzę, że przyły rok będzie dla nas tym szczęśliwym 🥰🥰ezra lubi tę wiadomość
🧑 33 l. 🧔33 l.
👩❤️👨 09.2020r. 💒 06.2022r.
Starania od 01.2023r.
05.01 ⏸️ 13cs
05.01 beta 147mlU/ml próg 23,1ng/ml
08.01 beta 902mlU/ml
10.01 4+5 pęcherzyk 3.8 😍
26.01 7+0 Mamy ❤️ 1,67cm Szczęścia
01.03 kolejna wizyta i USG płodu -
Sprzedam pałeczki testowe clearblue do monitora płodności 19 szt + 4 testy ciążowe
Kupione na Amazon
[email protected] -
@ezra tulę najmocniej 😔🫂🫂
@olaura ale urocze skarpetki 😍
Chyba jestem pierwsza pod kibelkami, co? 😅🤞🤞Pusshka, Olaura, ezra lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
@Ezra bardzo mi przykro 🫂
@Olaura no przeurocze są te skarpetki 😍
Namówiłyście na pazury, właśnie skończyłam... Młody oczywiście ciągle się budził, więc było spore wyzwanie 😅😂
Muuu to ja już czekam razem z Tobą 🤣🤞🤞Muuu., Pusshka, Olaura, ezra lubią tę wiadomość
Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
Muuu. wrote:@ezra tulę najmocniej 😔🫂🫂
@olaura ale urocze skarpetki 😍
Chyba jestem pierwsza pod kibelkami, co? 😅🤞🤞
dzień dobry dziewczyny, oby to był piękny sobotni poranek! 🥰
@Muuu. @Wenka czekam razem z Wami 🍀🤞Olaura lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
Dzień dobry
Ezra, tak mi przykro Nie poddawaj się i dalej walcz o swoje! Jestem z Tobą myślami 🫂
Anka, jaki kocyś 😍
Pusshka, jak sprawy 🤗
Olaura, piękne skarpetusie 💞 i dobry uczynek 🌼
Rosół, świetnie napisane 🤗Olaura, ezra, Anka32 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎