Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusshka wrote:Wygląda na to, że ja też powtarzam jutro, bo nie czuję żeby małpa miała przyjść 🤭
to od rana będę czekać na Wasze zdjęcia i kreseczki! 😍Pusshka lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
Monia• wrote:My już po wizycie u dentysty, wyczyściła mu kanał i zakleiła dziurę i dała taką dawkę znieczulenia że już go nie boli i nie czuje połowy buzi, nie może mówić i mu sparaliżowało wargi że ma wykrzywione w inne strony i się teraz śmieje z tego jak wygląda 😂 nie podjęła sie jednak usunięcia (ósemki) po świętach to załatwimy u innego lekarza chirurga ale cieszę się że już go nie boli bo to jego wycie było nie do zniesienia
Dobrze, że już po bólu. Ja raz w życiu przeżyłam ból zęba i już nie chce tego nigdy przechodzić.Monia• lubi tę wiadomość
-
Ja też po dwóch leczeniach kanałowych już jestem, mam niestety rodzinnie kiepskie zęby i nikomu nie polecam, nikomu. Jaki ból… oczywiście ząb, samo kanałowe ostatnio już nieźle zniosłam ale ten ból zęba, ahh 💔
I jak boli w portfel 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2023, 19:57
Monia•, Anka32, Malamia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:Wygląda na to, że ja też powtarzam jutro, bo nie czuję żeby małpa miała przyjść 🤭
Dobrze, że będzie ten zbiorowy bo bez Ciebie i Gośki to by nie było to samo na żadnym miesięcznym 😀🤞goska000, ultramaryna_, blador2, aszin, Pusshka, Sarka94, Adirella, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
-
Dobrze, że ból minął i Mąż już się nie męczy
Chyba jutro zatestuję, chociaż trochę mam stracha 🤐
Trzymam kciuki za jutrzejsze powtórki i świeże testy ✨ Niech wynik będzie taki jakiego wszystkie oczekujemy 💝
Miłego wieczoru Dziewczyny, uciekam na wieczór rodzinny z Chłopakami 😍 Słyszymy się rano 🤗Monia•, Anka32, Nietypowa30, kasia97, Pusshka, Malamia, Adirella, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Biała1987 wrote:Powiedziała że jest ok ale ja po swoich przeżyciach się bardzo denerwuje.
@Pusshka aż się wyszczerzyłam, jak przeczytałam! ❤️ Tak mocno Ci życzę, żebyś wreszcie zobaczyła tę drugą kreskę ❤️🤞🍀Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
Kurde, mój małpiszon jakiś dziwny i mówię to z doświadczenia. Może to przez stres (ale nadzieja podpowiada w głowie A MOŻE NIE...). Jest tego coraz mniej i nic mnie nie boli No, ale może się rozkręci.
Jak tam u was przygotowania? Mój mąż, nienawistnik cebuli, wszedł do kuchni i spytał, co tak pięknie pachnie. Jak dowiedział się, że karmelizowana cebula, to zrobiło mu się wstyd27.11.2023 - cień ⏸️ -
Trzymam kciuki za testujące, jutro będzie szczęśliwszy dzień niż dziś! ❤️🤞
Dostałam powiadomienie od pyszne.pl "zrób sobie przyjemność" - to ewidentnie zaproszenie do zamówienia Drwala 🤭telefon_w_rosole, Butterfly23, Pusshka, Lola93, goska000, Adirella, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Biała1987 wrote:Hej dziewczyny powiedzcie mi bo byłam dziś na usg dziś mam 6+1 był pecherzyk który wielkością odpowiada wieku ciąży beż zarodka. Kiedy się pojawią zarodek?
Wszystkie macie wyrwane ósemki? Ja mam wszystkie 4 i w sumie jakoś mocno się nie psują, więc nie usuwam, bo po co. 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2023, 20:21
-
aszin wrote:Trzymam kciuki za testujące, jutro będzie szczęśliwszy dzień niż dziś! ❤️🤞
Dostałam powiadomienie od pyszne.pl "zrób sobie przyjemność" - to ewidentnie zaproszenie do zamówienia Drwala 🤭 -
aszin wrote:Trzymam kciuki za testujące, jutro będzie szczęśliwszy dzień niż dziś! ❤️🤞
Dostałam powiadomienie od pyszne.pl "zrób sobie przyjemność" - to ewidentnie zaproszenie do zamówienia Drwala 🤭
Oj tak, Drwalik musi być! Jedz na zdrowie Ja próbuję ogarnąć przepis na domowy, bo obiecałam REWELACYJNE burgery na Sylwestra. Problem w tym, że ten serek nie tak łatwo zrobić, żeby identycznie smakował, hahahaaszin lubi tę wiadomość
27.11.2023 - cień ⏸️ -
Ja jutro mam w planach ogarnianie chaty, blok czekoladowy, sernik i sałatkę jarzynową, a potem święta 😁
✊️✊️✊️ za jutro
A teraz kończymy oglądać z Młodym Charlie i fabryka czekoladyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2023, 20:27
Butterfly23, Pusshka lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Ja chyba nigdy nie jadłam Drwala 🙈
Anka32, goska000 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
blador2 wrote:Ja jutro mam w planach ogarnianie chaty, blok czekoladowy, sernik i sałatkę jarzynową, a potem święta 😁
✊️✊️✊️ za jutro
A teraz kończymy oglądać z Młodym Charlie i fabryka czekolady🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
Małgosiagosia wrote:Ja nawet nie szłam w 6 tc, bo jeszcze może nie być zarodka. Idź za tydzień. Na spokojnie, wszystko zapowiada się ok.
Wszystkie macie wyrwane ósemki? Ja mam wszystkie 4 i w sumie jakoś mocno się nie psują, więc nie usuwam, bo po co. 😅
a ja nie nam żadnej ósemki, i nam nadzieje ze szybko się nie pojawia 🫣👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30