Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCicha_gaduła wrote:Cześć wszystkim w wątku listopadowym.
Trzymam kciukasy za same kreski i brzuchy 🥰
Widzę, że wiele z was jest bardzo zmotywowana w tym miesiąc, więc czuję, że to będzie super miesiąc🍂🍁
Byłam w tym miesiącu u ginekologa w luxmed, który powiedział że owulacja była 2-3 dni temu. Po 2 dniach dostałam 🐒. Wiec zaczęłam nowy cykl zgodny z moimi owulakami.
Chcę zapisać się na testowanie 22.11 (podoba mi się ta data) 🤩
Będziemy testowały razem 🥰 chyba, że mnie 🐒 uprzedzi bo w ten dzień ma być 😅
I w ten sam dzień mam rocznicę poznania męża więc może będzie niespodzianka 😁
-
Trzymajcie kciuki za mnie. Zaraz wychodzę z domu i jadę na wizytę do lekarza podejrzeć, jak reaguje na zastrzyki I co tak slychac u moich nie dających się zaolodnich jajeczek 😅🤣 stresuje się mega. To w ogóle poerwsza wizyta, na którą jadę beż męża. I stres mam jeszcze większy. Nie wiem czym się stresuje. Przyzwyczaiłam Przyzwyczaiłam już, ze moje pecherzyki są beznadziejne.
Dam wam znać, jak będę po wizycie.Rica, Myszkaaa20, Megipta, Frutellka , alauda, Mysza_Polna, Pusshka, Nowanna, Chmurka21, Nietypowa30, Jagodecka, Fiszerka lubią tę wiadomość
-
Hach wrote:Trzymajcie kciuki za mnie. Zaraz wychodzę z domu i jadę na wizytę do lekarza podejrzeć, jak reaguje na zastrzyki I co tak slychac u moich nie dających się zaolodnich jajeczek 😅🤣 stresuje się mega. To w ogóle poerwsza wizyta, na którą jadę beż męża. I stres mam jeszcze większy. Nie wiem czym się stresuje. Przyzwyczaiłam Przyzwyczaiłam już, ze moje pecherzyki są beznadziejne.
Dam wam znać, jak będę po wizycie.
Trzymam kciuki 💗 -
Witam się przed pracką wstałam wcześniej to nadrabiam.
Organizm potrafi naprawdę namieszać w głowie - mi od około 6cs zmieniły się objawy przed okresowe, bóle piersi i sutków, a nawet mdłości 🥲 o rozregulowaniu okresu nie wspomnę 😅. Teraz też jest 22dc (29-30 cykl) a ja czuję się jak nadmuchany balon.
A z takich śmiesniejszych wiadomości, to luby zgolił brodę po 3 latach sukcesywnego zapuszczania 😱 taki żart na 31.10.
Oby listopad był obfity w ⏸️.
Miłego dnia Kochane i pewnie do wieczorkaHope♥️, Anka32, Rica, Myszkaaa20, Mysza_Polna, Jagodecka lubią tę wiadomość
Rezygnacja z antykoncepcji 11.2022
Starania od początku 2023
Październik 2023 - wizyta w klinice Gameta Bydgoszcz
Czynnik męski - azoospermia
--> odstawienie leku (Milurit - Allopurinolum)
--> Pojawiły się pojedyncze plemniki bez oznak ruchu (nieznana przyczyna)
--> badania genetyczne - inwersja pericentryczna (brak wpływu na płodność) wskazanie do in vitro
Czynnik żeński - Hashimoto i niedoczynność tarczycy; regulujemy hormony i niedobory pod okiem endokrynologa i dietetyk klinicznej.
Pierwsza próba grudzień 2024 -
nick nieaktualnyHach wrote:Trzymajcie kciuki za mnie. Zaraz wychodzę z domu i jadę na wizytę do lekarza podejrzeć, jak reaguje na zastrzyki I co tak slychac u moich nie dających się zaolodnich jajeczek 😅🤣 stresuje się mega. To w ogóle poerwsza wizyta, na którą jadę beż męża. I stres mam jeszcze większy. Nie wiem czym się stresuje. Przyzwyczaiłam Przyzwyczaiłam już, ze moje pecherzyki są beznadziejne.
Są kciuki ✊️🍀Hach lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Hejka,
Chciałam dołączyć do wątku listopadowego 😗
Oby okazal się tym szczęśliwym 😁
W skrócie:
Staramy się o pierwszego malucha od 09.2022 😑 i nadal nic.
Mąż jest po pierwszych badaniach☺️ wyniki opiszę później w wolnej chwili... może pomożecie z interpretacja bo do wizyty u lekarza jeszcze prawie miesiąc.
Na Sono HSG czekam do 21.11 🙄 - strach w oczach przed tym badaniem bo słyszałam że jest dość nieprzyjemne lekko mówiąc 😉
24.11 wizyta z wynikami u naszej gin 😊
Adirella, Pusshka, Nietypowa30, Wenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia_😘 wrote:Hejka,
Chciałam dołączyć do wątku listopadowego 😗
Oby okazal się tym szczęśliwym 😁
W skrócie:
Staramy się o pierwszego malucha od 09.2022 😑 i nadal nic.
Mąż jest po pierwszych badaniach☺️ wyniki opiszę później w wolnej chwili... może pomożecie z interpretacja bo do wizyty u lekarza jeszcze prawie miesiąc.
Na Sono HSG czekam do 21.11 🙄 - strach w oczach przed tym badaniem bo słyszałam że jest dość nieprzyjemne lekko mówiąc 😉
24.11 wizyta z wynikami u naszej gin 😊
Witaj 😊
Powodzenia w staraniach 🍀 -
Hach wrote:Trzymajcie kciuki za mnie. Zaraz wychodzę z domu i jadę na wizytę do lekarza podejrzeć, jak reaguje na zastrzyki I co tak slychac u moich nie dających się zaolodnich jajeczek 😅🤣 stresuje się mega. To w ogóle poerwsza wizyta, na którą jadę beż męża. I stres mam jeszcze większy. Nie wiem czym się stresuje. Przyzwyczaiłam Przyzwyczaiłam już, ze moje pecherzyki są beznadziejne.
Trzymam kciuki ✊❤️
@Kasia_😘 witaj 💐
Dzień dobry wszystkim! Miłego dnia 🥰
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witam się z łazienki, dopadło mnie zapalenie pęcherza i totalnie nie wiem co robić. Piecze tak, że mam ochotę wyć do księżyca, ale furaginy nie powinno się brać w pierwszym trymestrze, tyle, że nie mam żadnych podstaw alby twierdzić że się udało, kompletnie nie wiem co robić...👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Za mnie też trzymajcie kciukiMegipta, Pusshka, Astereae, Zaczarowan lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca, 15:08
alauda, Myszkaaa20, Hach, Effiii, Megipta, Viii, Mysza_Polna, KarolinaJ0702, Anka32, Pusshka, Chmurka21, Astereae, Rica, Maniaaa., Jagodecka, Wenka lubią tę wiadomość
-
Effiii wrote:Ja też dziś monitoring, który dc u Ciebie?
Za mnie też trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2023, 07:45
-
blador2 wrote:Dzień dobry
Witam się z łazienki, dopadło mnie zapalenie pęcherza i totalnie nie wiem co robić. Piecze tak, że mam ochotę wyć do księżyca, ale furaginy nie powinno się brać w pierwszym trymestrze, tyle, że nie mam żadnych podstaw alby twierdzić że się udało, kompletnie nie wiem co robić...
Ja nie masz potwierdzenia ciąży to wydaje mi się że można brać, ból jest okropny, a lepiej żeby nie rozwinęło się w coś gorszego 😞
Jak nie furagina to herbata z żurawiną i dużo wodyblador2, KarolinaJ0702, Anka32 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
W szoku jestem, że już tyle stron a jeszcze miesiąc się nie zaczął....
Zapiszę się na testowanie, jak tylko nawiedzi mnie małpa. Pewnie przez przeziębienie może się trochę ociągać z przyjściem83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu