Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Megipta wrote:Tak, to wiem. Obym się myliła ale nadzieja z każdym dniem mi umiera, mam długie cykle i fl i po pierwszej ciąży wnioskuję, że cień cienia już powinien jakiś być 😏👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Pusshka wrote:@bonassola, mi się bardzo też Filip podoba, ale mój mąż jest Filip, więc no.. nie będziemy się bawić w Juniorów 😅
Trzymam kciuki za dobre wyniki proga, które wskazywałyby że owulka była – daj znać! Na razie jeszcze nie trzymam kciuków za IUI, bo może ten cykl będzie szczęśliwyCo to za program diagnostyki, opowiesz coś?
@Maniaaa., przytulam! Kciuki za magiczny grudzień 🤞
@blador2, trzymam kciuki za wygraną w RMF!
Ja czekam jeszcze minimum do 9:00 żeby siknąć na owulaka... jak żyć!
W Radomiu wygrał program diagnostyki niepłodności w Budżecie Obywatelskim, zgłosiliśmy się do kliniki która to prowadzi. Sporo kasy dzięki temu zaoszczedzilismy, jak liczyliśmy to jakieś 8tys 🤯 oboje byliśmy badani. No za IUI już musimy z własnej kieszeni zapłacić. Równolegle jest program in vitro, też z budżetu. W przyszłym roku też będzie program diagnostyki, więc jeśli jakaś dziewczyna z mojego miasta to czyta to polecamnie ma bujania się od lekarza do lekarza, tylko lekarz prowadzący daje plan działania, wszystko jest na miejscu łącznie z laboratorium.
Pusshka lubi tę wiadomość
♀️32
PCOS
Endometrioza I stopnia + podejrzenie adenomiozy
Zespół androgenny
Stan przedcukrzycowy
Metformax 2x500
Letrox 25mg
Start: 06.22
Ovitrelle:
09.09.23❌
09.10.23❌
06.11.23❌
IUI 30.11.23 ❌...
⏸ 11.01.2024 beta-HCG 37,81 - naturalny cud ❤
13.01.2024 beta-HCG 120.13
17.01.2024 beta-HCG 803.38 🙏 dwa pęcherzyki 🥺
29.01 👩⚕ jeden zarodek z bijącym serduszkiem ❤
18.03 pappa niskie ryzyka - dziewczynka 💓
10.06 połówkowe - wszystko ok, echo serduszka w normie ❤
🤰02.09 indukcja -
nick nieaktualnybonassola wrote:W Radomiu wygrał program diagnostyki niepłodności w Budżecie Obywatelskim, zgłosiliśmy się do kliniki która to prowadzi. Sporo kasy dzięki temu zaoszczedzilismy, jak liczyliśmy to jakieś 8tys 🤯 oboje byliśmy badani. No za IUI już musimy z własnej kieszeni zapłacić. Równolegle jest program in vitro, też z budżetu. W przyszłym roku też będzie program diagnostyki, więc jeśli jakaś dziewczyna z mojego miasta to czyta to polecam
nie ma bujania się od lekarza do lekarza, tylko lekarz prowadzący daje plan działania, wszystko jest na miejscu łącznie z laboratorium.
Ja właśnie korzystam z bezpłatnych zajęć ze stepu i aerobiku w ramach Budżetu Obywatelskiego - także dziewczyny, warto naprawdę przyjrzeć się sprawie i korzystać, jeśli jest taka opcja w waszej okolicybonassola lubi tę wiadomość
-
Ja melduję spuszczoną krew do badań 😁
Czekam teraz na wyniki, jak będą to się z Wami podzielę 😊
Miło się zaskoczyłam, wchodzę do diagnostyki a tam jeden Pan! Byłam w szoku, a wychodzę i siedzi z 10 osób 😂 Mega szczęście miałam, chyba powinnam dziś zagrać w totka, albo właśnie chociaż jakiegoś RMF 😅Pusshka, karola_b, Effiii, blador2, Anka32, Viii, goska000, bonassola, Adirella, Nietypowa30, ultramaryna_, Wenka, Bulbasek lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Effiii wrote:Ktoś wspominał że przy drugiej ciąży test pozytywny wychodzi później
Hahaha uwielbiam te mity ciążowe 😅😅 Mi przy pierwszej ciąży wyszedł pozytywny dopiero 30 dc. A w drugiej 29 dc 😁34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualny@Sarka94, super, że udało się sprawę załatwić ekspresowo. Czekamy za wynikami razem z Tobą
Mi udało się siknąć na owulaka w pracy, przewiduję pik na jutro/niedzielę, byłoby idealnie - zawsze weekend sprzyja przytulankomW takim razie oby poniedziałkowa wizyta u gina była potwierdzeniem owulki 🙏
blador2, Mysza_Polna, Anka32, Myszkaaa20, Adirella, ultramaryna_, Sarka94, Bulbasek, rudaa95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello ❤️
Melduje biel obejrzaną ze wszystkich stron pod każdym kątem 😅
Przyjeżdża dzisiaj do mnie koleżanka z córeczka na kilka dni to przynajmniej jakiegoś grzanego piwka się napije z nią 😁Anka32, Myszkaaa20, Bulbasek, Nowanna, rudaa95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKira wrote:Hello ❤️
Przyjeżdża dzisiaj do mnie koleżanka z córeczka na kilka dni to przynajmniej jakiegoś grzanego piwka się napije z nią 😁
Wizja grzańca brzmi kusząco, my dzisiaj jedziemy do znajomych i będzie grzaniec aperol, no ale ja będę kierowcą 😬Kira lubi tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Przytulam!
Wizja grzańca brzmi kusząco, my dzisiaj jedziemy do znajomych i będzie grzaniec aperol, no ale ja będę kierowcą 😬też lubię być w okresie starań kierowcą
Pusshka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Kira wrote:Hello ❤️
Przyjeżdża dzisiaj do mnie koleżanka z córeczka na kilka dni to przynajmniej jakiegoś grzanego piwka się napije z nią 😁
Leci przytulas 🫂
O mniam mniam, idealnie na jesienny wieczór 🥃Kira lubi tę wiadomość
🙋29 🤵33
2019 - 👧
23.11.23 ⏸️
28.11.23 beta 253
30.11.23 beta 506
05.12.23 pęcherzyk ciążowy w macicy
21.12 1,31 cm szczęścia z serduszkiem ❤️ -
Effiii wrote:Dobrze że jest wymówka
też lubię być w okresie starań kierowcą
Mi dziś też się wypad szykuje i tak się zastanawiam czy alkohol jednorazowo może mieć aż taki wpływ żeby zaburzyć owulację albo uniemozliwić ewentualne zapłodnienie? 🤔Effiii lubi tę wiadomość
🙋29 🤵33
2019 - 👧
23.11.23 ⏸️
28.11.23 beta 253
30.11.23 beta 506
05.12.23 pęcherzyk ciążowy w macicy
21.12 1,31 cm szczęścia z serduszkiem ❤️ -
nick nieaktualnyMysza_Polna wrote:Mi dziś też się wypad szykuje i tak się zastanawiam czy alkohol jednorazowo może mieć aż taki wpływ żeby zaburzyć owulację albo uniemozliwić ewentualne zapłodnienie? 🤔
Dziewczyny w wątku październikowym polecały poczytać o hipotetycznej Hani i ja też polecam 😊
https://mamaginekolog.pl/ciaza-i-porod/ciaza-podstawy/hipotetyczna-hania/Pusshka, Mysza_Polna, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKira wrote:Hello ❤️
Polubiłam za grzane piwko a za biel 🫂❤️Kira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysza_Polna wrote:Mi dziś też się wypad szykuje i tak się zastanawiam czy alkohol jednorazowo może mieć aż taki wpływ żeby zaburzyć owulację albo uniemozliwić ewentualne zapłodnienie? 🤔
póki nie ma II kresek żyję w miarę normalnie. nie można sobie wszystkiego odmawiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2023, 09:59
Pusshka, Anka32, Effiii, Mysza_Polna, Myszkaaa20, Adirella, Viii, Bulbasek, Edithka lubią tę wiadomość
-
Ja nie piję za dużo alkoholu, ale zdarzy się nieraz lampka czy dwie wina, chociaż staram się raczej odpuszczać po owu. Aczkolwiek jestem zdania, że dopóki nie ma II, to trzeba żyć normalnie. Właśnie chciałam wkleić hipotetyczną Hanię, ale widzę Anka32 mnie uprzedziłaOlalee, Effiii, Mysza_Polna, Myszkaaa20, Anka32, Adirella, Bulbasek lubią tę wiadomość
-
Mysza_Polna wrote:Mi dziś też się wypad szykuje i tak się zastanawiam czy alkohol jednorazowo może mieć aż taki wpływ żeby zaburzyć owulację albo uniemozliwić ewentualne zapłodnienie? 🤔
Tak jak Pusshka i Olalee uważam że wszystko w granicach rozsądku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2023, 10:04
Mysza_Polna lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny