Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heejka
My wczoraj byliśmy na urodzinowej kolacji u kolegi mojego partnera . Oni maja 2 córeczki moj K tak się słodko z nimi bawił🥰 rozczulilo mnie to ♥️
Miłego dniaultramaryna_ lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Dzien dobry 🌻
Karola_B bardzo mi przykro,przyjmij proszę najszczersze wyrazy współczucia 😔🫂
Jagoda19 tulę 🫂
Maj.a 🫂
@Jagodecka podziwiam Cię za taki zawód ja bym nie dała rady ...
Miłego dnia 💗 -
@karola_b, bardzo mi przykro kochana. Trzymajcie się, pamiętaj że dziadek teraz już nie cierpi 🫂
@maj.a, Jagoda19, tulę dziewczyny
Ja właśnie zaraz podaję sobie Ovitrelle. Pamiętam pierwszy zastrzyk w życiu jaki musialam sobie wykonać w marcu, ale mi się rece trzęsły 😅 Teraz już na luzie, jak najwiekszy profesjonalista!Anka32, Karola3196, Muuu., ultramaryna_, blador2, Kira, Adirella, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
karola_b wrote:U mnie dzisiaj smutny dzień...
Po ciężkiej chorobie odszedł mój ukochany Dziadek, w dodatku w szpitalu, nie zdążyłam się z nim pożegnać. Jutro mieliśmy zabierać go do domu. Serce pękło mi na pół...
Ahhh... Ciężki, smutny rok. Dla mnie mógłby już się skończyć.
@Jagodecka dziękuję bardzo ❤️
@Jagoda19 @Maj.a przytulam Was 🫂Jagodecka lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny
-
Karola bardzo mi przykro 😞
Dziewczyny tule za biele 🫂
Jagodecka ogromny podziw za Twoją prace i mierzenie się z takimi emocjami na co dzień 🫂
Pusshka mnie w grudniu czeka pierwszy zastrzyk, wiec będę uderzać po rady! Chociaż nie wiem czy nie oddam tej misji mężowi 🙄Jagodecka lubi tę wiadomość
-
Effiii wrote:Pusshka skąd ja to znam, chociaż ściągnąć tą zatyczke ze strzykawki to jakiś koszmar, raz oczywiście skrzywilam igłę ..
Do dziewczyn, które mierzą temp: gdy mierzyłam temp później niż zwykle, to wprowadzając dane do Ovufriend powinno się samemu odjąć, tak? Aplikacja sama nie przeliczy rozumiem, gdy wprowadzę inną godz mierzenia? -
Jagoda19, Maj.a, szkoda 😔 tulę was
Maj.a lubi tę wiadomość
-
Karola wyrazy współczuciaMama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Nomeolvides wrote:Karola bardzo mi przykro 😞
Dziewczyny tule za biele 🫂
Jagodecka ogromny podziw za Twoją prace i mierzenie się z takimi emocjami na co dzień 🫂
Pusshka mnie w grudniu czeka pierwszy zastrzyk, wiec będę uderzać po rady! Chociaż nie wiem czy nie oddam tej misji mężowi 🙄
Mój niestety z tych twardzieli, co do igieł się boją 😅 Jak był po operacji to ja musiałam go kłuć, a teraz jak robię zastrzyki to ucieka do drugiego pokoju -
Pusshka wrote:Oj tak, trzeba uważać.. I co, 150 zł w błoto? 😬
Do dziewczyn, które mierzą temp: gdy mierzyłam temp później niż zwykle, to wprowadzając dane do Ovufriend powinno się samemu odjąć, tak? Aplikacja sama nie przeliczy rozumiem, gdy wprowadzę inną godz mierzenia?
Ja sama odejmuje i wprowadzam, a czy aplikacja przelicza pojęcia nie mam 😊Pusshka lubi tę wiadomość
-
@karola_b moje kondolencje, Twój dziadek już jest w lepszym świecie. Tulę Cie mocno🫂 My w zeszłym roku pożegnaliśmy dwie babcie, zmarły 5 tygodni po sobie. Dalej trudno nam uwierzyć że ich nie ma.
Ja melduje się już w pracy, 12 h przede mną 🙄 Musze Wam opowiedzieć mój dzisiejszy sen. Śniło mi się nad razem, z mężem rozmawialiśmy o ciąży - byliśmy jakby w innym mieszkaniu , że beta jeszcze za niska i trzeba czekać do 10000. Nie pamiętam czy faktycznie o mnie chodziło, że jestem w ciąży😄 Ale najlepsze następuje później, bo odwiedza mnie jedna z Was. Nie wiem oczywiście która. Jest mniej więcej mojego wzrostu czyli około 170, ma brązowe włosy ścięte bardzo krótko jak na chłopaka, nie jest za szczupła, mieszka gdzieś pomiędzy województwie mazowieckim a świętokrzyski i jeździ na rowerze. I ona chyba też jest w ciąży 🤣 tego faktu jakoś za dobrze nie kojarzę kto w tej ciąży w końcu był. Może któraś z Was się rozpoznaje po opisie?Myszkaaa20, ultramaryna_, blador2, AnitaK, Adirella lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Pusshka w życiu, wyprostowałam igłę i do dzieła, ja byłam wtedy tak zdererminowana na sukces że się nie przejmowałam krzywa igła. Na szczęście to nie był pierwszy zastrzyk, bo gdyby było inaczej to pewnie nie podjęłabym tego ryzyka.
A co do temperatury musisz skorygować ja sama, jak zaznaczysz inna godzinę pomiaru to apka nie będzie jej brała pod uwagę, będzie takie puste kółeczko.
Alysa no oby to był proroczy sen, ja niestety miałam dziś jakis sen przez który płakałam, ale co to było to nie wiem ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2023, 07:42
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Pusshka wrote:Oj tak, trzeba uważać.. I co, 150 zł w błoto? 😬
Do dziewczyn, które mierzą temp: gdy mierzyłam temp później niż zwykle, to wprowadzając dane do Ovufriend powinno się samemu odjąć, tak? Aplikacja sama nie przeliczy rozumiem, gdy wprowadzę inną godz mierzenia?Pusshka lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Dzień dobry 💚
Karola, bardzo mi przykro🫂
Tulę Dziewczyny za biele 🫂🫂
Młody gotowy do szkoły, a my zbieramy się do labo. Już mi niedobrze, a gdzie dalej 🫣09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
-
Alysa wrote:@karola_b moje kondolencje, Twój dziadek już jest w lepszym świecie. Tulę Cie mocno🫂 My w zeszłym roku pożegnaliśmy dwie babcie, zmarły 5 tygodni po sobie. Dalej trudno nam uwierzyć że ich nie ma.
Ja melduje się już w pracy, 12 h przede mną 🙄 Musze Wam opowiedzieć mój dzisiejszy sen. Śniło mi się nad razem, z mężem rozmawialiśmy o ciąży - byliśmy jakby w innym mieszkaniu , że beta jeszcze za niska i trzeba czekać do 10000. Nie pamiętam czy faktycznie o mnie chodziło, że jestem w ciąży😄 Ale najlepsze następuje później, bo odwiedza mnie jedna z Was. Nie wiem oczywiście która. Jest mniej więcej mojego wzrostu czyli około 170, ma brązowe włosy ścięte bardzo krótko jak na chłopaka, nie jest za szczupła, mieszka gdzieś pomiędzy województwie mazowieckim a świętokrzyski i jeździ na rowerze. I ona chyba też jest w ciąży 🤣 tego faktu jakoś za dobrze nie kojarzę kto w tej ciąży w końcu był. Może któraś z Was się rozpoznaje po opisie?[/Quake]
Jestem ciekawa czy któraś się rozpozna po opisie 😂 bardzo dużo szczegółów, ale to jest niesamowite, że tworzymy tutaj taką społeczność że tak dużo o sobie myślimy że aż tworzą się takie sny 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2023, 07:59
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Dzięki dziewczyny!
@Effiii, też bym pewnie wyprostowała 🤭 Faktycznie, dobrze że to nie był pierwszy zastrzyk bo byłby jeszcze większy stres
@Alysa, dużo siły w pracy życzę, niech czas szybko płynie 💪 Co do snu, to niestety nie ja - jest misja, trzeba odszukać tę dziewczynę 😂
@goska000, byle przetrwać! Będzie dobrze 😊goska000 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola bardzo mi przykro
Trzymaj się Kochana.
Maja, Jagoda...Dziewczyny tulę za biele.
Liliowa bardzo mocno przytulam.
Wenka wiem jak to stracić przyjaciela. Przytulam Cię.
Jeśli kogoś pominęłam - wysyłam wirtualne przytulasy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2023, 08:08
Maj.a, Wenka lubią tę wiadomość