Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kira wrote:Ja bym „wypstrykała” te starsze dzisiaj i jutro poprawiła nowymi. W końcu te z dzisiaj i tak zaczekają gdzie trzeba 😁
Ja bym postąpiła tak samo go girl!Effiii lubi tę wiadomość
-
Bee90 wrote:uff dziękuję. Zamawiam z Allegro testy też Domowego laboratorium. Bo 5testow jest za 10zł :p w Rossku za 25zł Też mam nadzieję że to ostatni raz. Znalazłam jeden test ale sikne jutro. Przy moich 32dc wątpie czy bym miała taką kreskę jak Myszkaa20 i Vii
W Hebe kosztują jakieś 12 zł. Nie rozumiem, czemu w Rossmannie są takie drogie. -
Hej dziewczyny. Zapisałam się na jutro na testowanie, ale chyba nie dam rady psychicznie 🫣 nie wiem czy któraś z was tez tak ma. Mega się boje wyniku i chyba wole poczekac na 🐒
Brzuch mnie cały czas boli jak na okres, mam takie przerwy w tym bólu. Nie pojawiły się jeszcze plamienia przed okresem, a zazwyczaj tak w 25-26 dniu cyklu już było plamienie (obecnie 27 dzień). W październikowym wątku dziewczyny mi dały nadzieje, ze bóle okresowe to może być ciąża i teraz nie wiem co o tym myśleć 😂👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Chmurka21 wrote:Hej dziewczyny. Zapisałam się na jutro na testowanie, ale chyba nie dam rady psychicznie 🫣 nie wiem czy któraś z was tez tak ma. Mega się boje wyniku i chyba wole poczekac na 🐒
Brzuch mnie cały czas boli jak na okres, mam takie przerwy w tym bólu. Nie pojawiły się jeszcze plamienia przed okresem, a zazwyczaj tak w 25-26 dniu cyklu już było plamienie (obecnie 27 dzień). W październikowym wątku dziewczyny mi dały nadzieje, ze bóle okresowe to może być ciąża i teraz nie wiem co o tym myśleć 😂👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Klaudiaam wrote:Hej dziewczyny, nie udzielam się ale podczytuje. Wiem że to forum to czasem kopalnia wiedzy. Jestem już po jednej ciąży biochemicznej rok temu.
Okres spóźnia się 6 dni, wczoraj cień cienia dzisiaj rano jasniutka różowa kreseczka i od razu krew na betę i progesteron no i teraz tak BETA 7,19 a progesteron 0,77. Co myślicie? Miała któraś z Was podobną sytuację ? W czwartek powtarzam ale boję się najgorszego co robić ?
Beta jest dosyć niska jak na 6 dni po terminie miesiączki. Może owulacje miałaś później ale bardzo niski progesteron nie rokuje dobrze. Wydaje mi sie, ze miałaś kolejną ciąze biochemiczna. Beta ewidentnie wskazuje, ze coś sie zadziało.
Przykro mi 😢83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Chmurka21 wrote:Hej dziewczyny. Zapisałam się na jutro na testowanie, ale chyba nie dam rady psychicznie 🫣 nie wiem czy któraś z was tez tak ma. Mega się boje wyniku i chyba wole poczekac na 🐒
Brzuch mnie cały czas boli jak na okres, mam takie przerwy w tym bólu. Nie pojawiły się jeszcze plamienia przed okresem, a zazwyczaj tak w 25-26 dniu cyklu już było plamienie (obecnie 27 dzień). W październikowym wątku dziewczyny mi dały nadzieje, ze bóle okresowe to może być ciąża i teraz nie wiem co o tym myśleć 😂
Mam dokładnie tak samo, boje się zobaczyć tej bieli, ale zaczynam już świrować i doszukiwać się objawów. Dlatego chyba wolę zatestować i rozwiać wątpliwości.
A jutro ostatni dzień cyklu, czy już jutro powinnaś dostać 🐒?
19 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Brzuch mnie cały czas boli jak na okres, mam takie przerwy w tym bólu. Nie pojawiły się jeszcze plamienia przed okresem, a zazwyczaj tak w 25-26 dniu cyklu już było plamienie (obecnie 27 dzień). W październikowym wątku dziewczyny mi dały nadzieje, ze bóle okresowe to może być ciąża i teraz nie wiem co o tym myśleć 😂
Chmurka21 ja tak miałam ból okresowy i wyszły ⏸️ kreski i momentalnie po wysikaniu ⏸️ kresek przestał mnie boleć. A teraz brzuch nie boli plamienia nie mam i już się zastanawiam czy jutro wysikam⏸️ kreski, czy znów organizm leci sobie ze mną w kulki🤔03.2013 córka
11.2022⏸️
12.2022:💔9t4d łyżeczkowanie 👼
1️⃣3️⃣Cykl starań o👶
,, Upadek podczas walki o marzenia jest o wiele lepszy niż poddanie się bez prób zdobycia tego, czego pragniesz" -
Klaudiaam wrote:Hej dziewczyny, nie udzielam się ale podczytuje. Wiem że to forum to czasem kopalnia wiedzy. Jestem już po jednej ciąży biochemicznej rok temu.
Okres spóźnia się 6 dni, wczoraj cień cienia dzisiaj rano jasniutka różowa kreseczka i od razu krew na betę i progesteron no i teraz tak BETA 7,19 a progesteron 0,77. Co myślicie? Miała któraś z Was podobną sytuację ? W czwartek powtarzam ale boję się najgorszego co robić ?
Powtórz w czwartek, zobaczysz jak sytuacja będzie się rozwijać. Miałam bardzo podobna sytuację, tylko Beta 12, po dwóch dniach było już 8… trzymaj się cieplutko 🫂19 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Cześć Wam, czy mogę dołączyć? ☺️ Jestem nowa, jednak już od roku śledzę forum, od momentu, gdy wiedziałam, ze będziemy starać się z mężem o drugie dziecko. Piszę w wątku listopadowym, aby oswoić się z forum i zapoznać z Wami, choć w tym miesiącu jeszcze „czynnie” się nie staramy 😉 W połowie miesiąca mam wizytę u ginekologa i endokrynologa, wcześniej robię sporo badań, aby być przygotowaną na te wizyty. Trochę o mnie - mam 33 lata, za mną jedna i bardzo trudna ciąża, która na dobre zmieniła nasze życie. To doświadczenie niestety sprawiło, ze myśląc o drugim dziecku, chyba bardziej się boję niż cieszę… Dlatego tez chcę być przygotowana najbardziej jak tylko mogę. Pragnienie rodzeństwa dla synka jest silniejsze niż ten strach, zawsze z mężem chcieliśmy mieć co najmniej dwoje dzieci. Mam Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy, poprzednie starania poszły bardzo szybko, choć nie uchroniło nas to przed problemami 😉 Jeszcze raz się witam z Wami i mam nadzieję, że pozwolicie mi się tutaj zadomowić 🥰 Trzymam kciuki za każda z Was! 👍
Viii, alauda, bonassola, Myszkaaa20, Adirella, Kira, Nietypowa30, Pusshka, Jagodecka lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
ultramaryna_ wrote:Cześć Wam, czy mogę dołączyć? ☺️ Jestem nowa, jednak już od roku śledzę forum, od momentu, gdy wiedziałam, ze będziemy starać się z mężem o drugie dziecko. Piszę w wątku listopadowym, aby oswoić się z forum i zapoznać z Wami, choć w tym miesiącu jeszcze „czynnie” się nie staramy 😉 W połowie miesiąca mam wizytę u ginekologa i endokrynologa, wcześniej robię sporo badań, aby być przygotowaną na te wizyty. Trochę o mnie - mam 33 lata, za mną jedna i bardzo trudna ciąża, która na dobre zmieniła nasze życie. To doświadczenie niestety sprawiło, ze myśląc o drugim dziecku, chyba bardziej się boję niż cieszę… Dlatego tez chcę być przygotowana najbardziej jak tylko mogę. Pragnienie rodzeństwa dla synka jest silniejsze niż ten strach, zawsze z mężem chcieliśmy mieć co najmniej dwoje dzieci. Mam Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy, poprzednie starania poszły bardzo szybko, choć nie uchroniło nas to przed problemami 😉 Jeszcze raz się witam z Wami i mam nadzieję, że pozwolicie mi się tutaj zadomowić 🥰 Trzymam kciuki za każda z Was! 👍
Witaj ultramaryna ☺️
Mam nadzieję że szybko ujrzysz ⏸️ kreseczki.
03.2013 córka
11.2022⏸️
12.2022:💔9t4d łyżeczkowanie 👼
1️⃣3️⃣Cykl starań o👶
,, Upadek podczas walki o marzenia jest o wiele lepszy niż poddanie się bez prób zdobycia tego, czego pragniesz" -
ultramaryna_ wrote:Cześć Wam, czy mogę dołączyć? ☺️ Jestem nowa, jednak już od roku śledzę forum, od momentu, gdy wiedziałam, ze będziemy starać się z mężem o drugie dziecko. Piszę w wątku listopadowym, aby oswoić się z forum i zapoznać z Wami, choć w tym miesiącu jeszcze „czynnie” się nie staramy 😉 W połowie miesiąca mam wizytę u ginekologa i endokrynologa, wcześniej robię sporo badań, aby być przygotowaną na te wizyty. Trochę o mnie - mam 33 lata, za mną jedna i bardzo trudna ciąża, która na dobre zmieniła nasze życie. To doświadczenie niestety sprawiło, ze myśląc o drugim dziecku, chyba bardziej się boję niż cieszę… Dlatego tez chcę być przygotowana najbardziej jak tylko mogę. Pragnienie rodzeństwa dla synka jest silniejsze niż ten strach, zawsze z mężem chcieliśmy mieć co najmniej dwoje dzieci. Mam Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy, poprzednie starania poszły bardzo szybko, choć nie uchroniło nas to przed problemami 😉 Jeszcze raz się witam z Wami i mam nadzieję, że pozwolicie mi się tutaj zadomowić 🥰 Trzymam kciuki za każda z Was! 👍
Witamy Cię w naszym gronie 😊
Rozgość się śmiało i powodzenia ❤️ -
@ultramaryna_ witaj ☺️ oby i te starania skończyły się równie szybko, ale za to baaardzo nudną ciążą, powodzenia🤞19 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Witaj na forum. Rozgość się, choć nie nadlugo, trzymam 🤞🤞 że szybko uda Wam się spelnic marzenie o drugim dziecku, kiedy tylko zaczniecie starania po badaniach. -
Dziękuję za tak ciepłe przyjęcie, wybaczcie jeśli jeszcze trochę mi zajmie „odnalezienie się” w pisaniu. Idę nadrabiać wątek od początku ☺️
A testującym w najbliższych dniach życzę dwoch kreseczek ❤️Malamia, Kira, Adirella, Hach lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
Brzuch mnie cały czas boli jak na okres, mam takie przerwy w tym bólu. Nie pojawiły się jeszcze plamienia przed okresem, a zazwyczaj tak w 25-26 dniu cyklu już było plamienie (obecnie 27 dzień). W październikowym wątku dziewczyny mi dały nadzieje, ze bóle okresowe to może być ciąża i teraz nie wiem co o tym myśleć 😂💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Effiii wrote:Jak Cię to stresuje to sobie odpuść i nie rób nic na siłę, a po za bólami jakieś inne sygnały?
Malamia wrote:Mam dokładnie tak samo, boje się zobaczyć tej bieli, ale zaczynam już świrować i doszukiwać się objawów. Dlatego chyba wolę zatestować i rozwiać wątpliwości.
A jutro ostatni dzień cyklu, czy już jutro powinnaś dostać 🐒?
Niewidzialna wrote:Chmurka21 ja tak miałam ból okresowy i wyszły ⏸️ kreski i momentalnie po wysikaniu ⏸️ kresek przestał mnie boleć. A teraz brzuch nie boli plamienia nie mam i już się zastanawiam czy jutro wysikam⏸️ kreski, czy znów organizm leci sobie ze mną w kulki🤔
koktajlowa wrote:Testuj z rana 🙂 Masz zapas testów?
Marzycielka lubi tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Walczymy dalej! -
Hej, witamy na pokładzie :*👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Walczymy dalej! -
Chmurka21 wrote:Mam z 4 różne testy. Mam też taki problem, że wolę, żeby męża w domu nie było. Bo ja wiem, że on coś się domyśla jak siedzę za długo w łazience, a jestem pod tym kątem trochę skryta i wolę mu nie mówić "słuchaj, robię test", żeby on mi nie czekał pod drzwiami czekając na werdykt xd nie wiem czy ktoś mnie w tym rozumie?
Oczywiście, że mam to samo 🤣 i całkowicie Cię rozumiem 😉
Też robię test zawsze w samotności, na spokojnie.
I właśnie nie wiem czemu się zapisałam na testowanie w niedzielę, jak spokoju mieć nie będę 😛 he he chyba, że dzieciom włączę bajkę, a mąż będzie jeszcze spał 🙈 zobaczymy czy się udaChmurka21 lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat