Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka wrote:Moje objawy, które wypatrzyłam to: osłabienie, bóle głowy, zawroty w głowie, bóle bodbrzusza i jeszcze dosyć dużo śluzu jak na czas przed @ 🤔
Ale to może być po prostu jesienna deprecha 😛Angi90 , Marzycielka lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Chmurka21 wrote:Hej dziewczyny. Zapisałam się na jutro na testowanie, ale chyba nie dam rady psychicznie 🫣 nie wiem czy któraś z was tez tak ma. Mega się boje wyniku i chyba wole poczekac na 🐒
Brzuch mnie cały czas boli jak na okres, mam takie przerwy w tym bólu. Nie pojawiły się jeszcze plamienia przed okresem, a zazwyczaj tak w 25-26 dniu cyklu już było plamienie (obecnie 27 dzień). W październikowym wątku dziewczyny mi dały nadzieje, ze bóle okresowe to może być ciąża i teraz nie wiem co o tym myśleć 😂
Chmurko jesteśmy z Tobą ❤️ będziemy wspierać we wszystkim 🥰Chmurka21 lubi tę wiadomość
-
Nie mogę się pozbierać, cały czas lecą mi łzy, pewnie dowiem się w piątek że mam odstawić duphaston i czekać na krwawienie. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, nie sądziłam że to tak cholernie boli, że nie mogę o tym przestać myśleć. Że łapię się na tym, że chcę do męża powiedzieć kochaMY cię. A już przecież prawdopodobnie nie ma NAS, jestem tylko ja. A jeszcze tak bardzo mnie bolą piersi i do toalety biegam co chwilę
Wydawałoby się że wszystko jest ok
Chciałabym już mieć to za sobą. Chciałabym już iść na monitoring i próbować od nowa. Mnie ten czas tak bardzo uciekaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2023, 23:50
🧑 43
🧔31
🧍 24
💃14
14.10.23 ⏸️
3.11.23 ❤️
20.02.24 💔😇 Milusia -
MadziaIsm wrote:Nie mogę się pozbierać, cały czas lecą mi łzy, pewnie dowiem się w piątek że mam odstawić duphaston i czekać na krwawienie. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, nie sądziłam że to tak cholernie boli, że nie mogę o tym przestać myśleć. Że łapię się na tym, że chcę do męża powiedzieć kochaMY cię. A już przecież prawdopodobnie nie ma NAS, jestem tylko ja. A jeszcze tak bardzo mnie bolą piersi i do toalety biegam co chwilę
Chciałabym już mieć to za sobą. Chciałabym już iść na monitoring i próbować od nowa. Mnie ten czas tak bardzo ucieka
Madzia… chyba nie ma takich slow, które by Cię mogły wesprzeć w tej sytuacji.
Pozwól sobie na łzy i złość. Jesteśmy tu z Tobą, choć wirtualnie, ale myślimy o Tobie cały czas. I trzymamy kciuki!👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Biała1987, hej 😊 Zapisać Cię na konkretny dzień na testowanie? Czy jako wolny strzelec?
@Malamia, będę jutro trzymać kciuki od rana ❤
@Effiii, mam nadzieję że działania będą owocne 🤞
@Chmurka21, zrob jak czujesz że dla Ciebie będzie najlepiej, nie ma się co zmuszać 🥰 Co do obecności męża podczas robienia testu to mam tak samo jak Ty - zdecydowanie wolę, gdy go nie ma i nie mówię mu kiedy dokładnie testuję 😊
@ultramaryna_, cześć! Trzymam kciuki za badania. Zapisuję na wolnego strzelca zatem 😊Chmurka21, Malamia lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
MadziaIsm wrote:Nie mogę się pozbierać, cały czas lecą mi łzy, pewnie dowiem się w piątek że mam odstawić duphaston i czekać na krwawienie. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, nie sądziłam że to tak cholernie boli, że nie mogę o tym przestać myśleć. Że łapię się na tym, że chcę do męża powiedzieć kochaMY cię. A już przecież prawdopodobnie nie ma NAS, jestem tylko ja. A jeszcze tak bardzo mnie bolą piersi i do toalety biegam co chwilę
Chciałabym już mieć to za sobą. Chciałabym już iść na monitoring i próbować od nowa. Mnie ten czas tak bardzo uciekaStarania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
11.10 250g synka 🥰
-
@Niewidzialna, kciuki za poranne sikanie 🤞Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
11.10 250g synka 🥰
-
No dziewczyny powiem Wam, że tak mnie zaczęło boleć podbrzusze, aż wzięłam nospę 😭 a to raczej zły znak, bo tak boli mnie przed @ 😔
Okres powinnam dostać w rozpiętości od soboty do poniedziałku. Dobranoc Kochane👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Chciałabym już mieć to za sobą. Chciałabym już iść na monitoring i próbować od nowa. Mnie ten czas tak bardzo ucieka
-
Środek nocy, a ja zamiast iść spać to nadrabiam wątek. Tak dużo piszecie, że to nie taka szybka akcja. 😀
Słuchajcie mam tsh 2,7. Oczywiście zapytam lekarza, ale czy już przy staraniach trzeba je obniżyć do 1? Czy dopiero po zajściu w ciążę? Brałam kiedyś euthyrox w bardzo małej dawce (0,25), ale żeby zejść mocno z tsh to pewnie musiałabym brać z 0,5.Bee90 lubi tę wiadomość
-
@Chmurka tez wolę robić test sama, później możemy zrobić jeszcze raz razem, jesli bardzo chce, ale zazwyczaj testuję sama.
U mnie objawy raczej jak na @, w tym ból brzucha, oczywiście mogłyby być ciążowymi. Niestety ogłaszam biel. Dziś 27 dc. 🐒 powinna być w piątek, także nie mam złudzeń. Wyczekuję plamienia 😔
Madzia tulę mocno, jesteśmy z Tobą. Najgorzej czekać, jak tyle nadziei w człowieku. Trzymam kciuki, nie poddawaj się jeszcze.Chmurka21 lubi tę wiadomość
19 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
nick nieaktualnyDzień dobry 😊
Mąż mnie dorwał rano 😈 Popsuło mi to plan współżycia co drugi dzień bo mieliśmy zacząć od jutra 🤣🤣
@Chmurka21 niezależnie od tego czy sikniesz czy nie to pamietaj, że tu jesteśmy i zawsze możesz się nam wygadać 😘
@MadziaIsm 🫂❤️Myszkaaa20, Kira, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
@pusshka dzięki, też mam nadzieję że będą owocne
@malamia 🫂 przykro mi z powodu bieli
@anka32, kurde rozplanowanie to jest jakiś kosmos, niby człowiek chce ale ciężko wstrzelić się w te dwa dni
Co do testowania zawsze robiłam sama , w tym miesiącu mam plan żeby zrobić to wspólnie. Może to odczaruje trochę i będą ||
Co do kubeczków dziewczyny które mają w planach zacząć stosować macie na myśli kubeczek ferti Lily czy zwykłe menstruacyjny?👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Małgosiagosia wrote:Środek nocy, a ja zamiast iść spać to nadrabiam wątek. Tak dużo piszecie, że to nie taka szybka akcja. 😀
Słuchajcie mam tsh 2,7. Oczywiście zapytam lekarza, ale czy już przy staraniach trzeba je obniżyć do 1? Czy dopiero po zajściu w ciążę? Brałam kiedyś euthyrox w bardzo małej dawce (0,25), ale żeby zejść mocno z tsh to pewnie musiałabym brać z 0,5.
Trzeba obniżyć powinno być poniżej 2; ja w maju przy TSH 2, 6 dostałam Euthyrox N25 i ładnie spadło już po piersiach teraz jem oczywiście cały czas i mam w okolicach 1,4-1,7 dr mówi, że teraz jest w porządku;)Małgosiagosia lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne - CRL 6,1 cm Dzieciaczka, FHR 152🧬 ryzyka niskie
10.12 - wizyta ⏳
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:@anka32, kurde rozplanowanie to jest jakiś kosmos, niby człowiek chce ale ciężko wstrzelić się w te dwa dni
Co do kubeczków dziewczyny które mają w planach zacząć stosować macie na myśli kubeczek ferti Lily czy zwykłe menstruacyjny?
Ja mam wszystko rozplanowane pod owu ile będzie tak jak w poprzednim cyklu w 11 dniu 😁
Miałam siknąć na owulaka ale właśnie piję drugą kawę więc muszę znowu doczekać dwie godziny 😁
Przyłączam się do pytania o kubeczek 😎 -
Chciałabym już mieć to za sobą. Chciałabym już iść na monitoring i próbować od nowa. Mnie ten czas tak bardzo ucieka💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Dzień dobry
Ja mam zwykly menstruacyjny, szczerze mówiąc jest praktycznie taki sam jak fertli lily, a nawet ma większą pojemność, a kosztował 2dychy w Rossmanie, a nie 100 no i można sobie dobrać rozmiar są 3 😊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałgosiagosia wrote:Środek nocy, a ja zamiast iść spać to nadrabiam wątek. Tak dużo piszecie, że to nie taka szybka akcja. 😀
Słuchajcie mam tsh 2,7. Oczywiście zapytam lekarza, ale czy już przy staraniach trzeba je obniżyć do 1? Czy dopiero po zajściu w ciążę? Brałam kiedyś euthyrox w bardzo małej dawce (0,25), ale żeby zejść mocno z tsh to pewnie musiałabym brać z 0,5.
A badałaś do tego ft3 i ft4.
Samo TsH jest zmienne w ciągu dnia.
Odstawialas suplementy przed badaniem na 5 dni ?