Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
@Pusshka ja mam tez czytnik Kindle Paperwhite 3, polecam
@Marzycielka owocnych przytulanek!🔥
@Kathi86 witaj, powodzenia
Mój wykres wygląda tak żenująco, że nic z tego w tym miesiącu chyba
Pusshka, Marzycielka, Kathi86 lubią tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
@Muuu., oczywiście polubiłam ze względu na polecenie czytnika
@Pełna chata, ja jestem wygodnicka i kupuję raczej gotowe gnocchi w Biedrze, choć raz czy dwa razy robiłam samaPełna chata lubi tę wiadomość
-
klaudia_23 wrote:@Alysa jeju.. ale bym zjadla pierogi takie domowe. Uwielbiam 😍
U mnie dzis cieciorka z warzywami, ryzem i sosem a la cezar 😁
Specjalnie dla Ciebie wrzucam zdjęcie 😄Anka32, Pusshka, klaudia_23, Sarka94 lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Effiii wrote:Alysa, piekne pierogi, zawijam w ten sam sposób ? A z czym są, u mnie w tym tygodniu w planach z serem
U mnie dziś na obiad rosół part 2, lub pomidorowa
A właśnie wciągłam szakszuke 😁27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Kobietki, od jutra startuje z badaniem szyjki. Podpowiedzcie w jakiej pozycji jest Wam najwygodniej i o jakiej porze to robicie. Próbowałam z jedną nogą oparta o coś ale nie było to wygodne. Czy na siedząco można ??
Czy jesli po owulacji szyjka pozostanie miękka to oznacza powodzenie w ❤️? Czy nie jest to żadna gwarancja ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2023, 11:32
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
A za mną chodzą cały czas gołąbki, takie zawijane w kapustę 🤤 Tylko dużo pracy z tym, a u mnie teraz ciężko z czasem bo po pracy z młodą na zajęcia, a potem już mi się mało co chce 🤣🙋29 🤵33
2019 - 👧
23.11.23 ⏸️
28.11.23 beta 253
30.11.23 beta 506
05.12.23 pęcherzyk ciążowy w macicy
21.12 1,31 cm szczęścia z serduszkiem ❤️ -
A u mnie dziś moj K rządzi w kuchni . Mam ochotę ma wrapy z kurczakiem , wiec myśle ze dziś zrobi
W weekend kuchnia jest moja 🙈
Aa No i od soboty zaczynaja się skoki narciarskie wiec będę w swoim światku ♥️🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2023, 11:26
Olalee lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualny
-
Mysza_Polna wrote:A za mną chodzą cały czas gołąbki, takie zawijane w kapustę 🤤 Tylko dużo pracy z tym, a u mnie teraz ciężko z czasem bo po pracy z młodą na zajęcia, a potem już mi się mało co chce 🤣
Taką miałam ochotę, że w niedzielę poszłam trochę na łatwiznę i zrobiłam gołąbki bez zawijaniaMysza_Polna lubi tę wiadomość
-
Effiii wrote:Kobietki, od jutra startuje z badaniem szyjki. Podpowiedzcie w jakiej pozycji jest Wam najwygodniej i o jakiej porze to robicie. Próbowałam z jedną nogą oparta o coś ale nie było to wygodne. Czy na siedząco można ??
Czy jesli po owulacji szyjka pozostanie miękka to oznacza powodzenie w ❤️? Czy nie jest to żadna gwarancja ?
Ja właśnie jedną nogę o coś opieram. A ostatnie pytanie celne, bo ja w sumie mam cały czas miękką po owulceAle myślę, że pewnie to nie gwarancja. Jak to, że po zapłodnieniu nie zawsze ta szyjka zostaje wysoko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2023, 11:39
-
Cześć dziewczyny, u mnie dziś na obiad zupa krem z dyni. Co do pierogów to uwielbiam, robię czasem sama ruskie lub z czerwoną soczewicą. Makarony to uwielbiam w każdej postaci, jest to stały element naszego jadłospisu, najczęściej spaghetti bolognese, czasem carbonara, bardzo lubię też tagliatelle z pieczarkami 🤤.
Powoli zbliża się moje testowanie, odliczam już do niedzieli 😄. Fajnie jakby się udało bo to czekanie jest trochę męczące. Każdego miesiąca zastanawiam się czy jestem w ciąży 🥲. Z drugiej strony w przyszłym roku mamy wesele przyjaciela męża we wrześniu, więc w sumie wesele z noworodkiem to raczej słaby pomysł i wesele z wielkim brzuchem ciążowym też. 😂 -
Dzień dobry
U mnie dzisiaj -6,5 bryyy. Śniegu nie lubię z tego względu, że mój jest kierowcą więc się zwyczajnie boję.
Co do śnieżek to mój rok temu, w sobotę jak poszedł po pieczywo to postanowił nam zrobić niespodziankę i rzucał śnieżkami w okno, tyle, że ja w piątek je myłam więc w sumie to on miał niespodziankę, bo od progu czekałam z akcesoriami do mycia szyb
Na obiad dzisiaj ogórkowa i kupne ruskie. Z tym, że późno bo idę do Młodego na zebranieOlalee lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Berry123 wrote:Cześć dziewczyny, u mnie dziś na obiad zupa krem z dyni. Co do pierogów to uwielbiam, robię czasem sama ruskie lub z czerwoną soczewicą. Makarony to uwielbiam w każdej postaci, jest to stały element naszego jadłospisu, najczęściej spaghetti bolognese, czasem carbonara, bardzo lubię też tagliatelle z pieczarkami 🤤.
Powoli zbliża się moje testowanie, odliczam już do niedzieli 😄. Fajnie jakby się udało bo to czekanie jest trochę męczące. Każdego miesiąca zastanawiam się czy jestem w ciąży 🥲. Z drugiej strony w przyszłym roku mamy wesele przyjaciela męża we wrześniu, więc w sumie wesele z noworodkiem to raczej słaby pomysł i wesele z wielkim brzuchem ciążowym też. 😂Teraz już przestałam się nastawiać i po prostu chcę być w ciąży
Dziewczyny tak się zastanawiam - czy jak robicie zupę na obiad to już wsio? Bo u nas by to nie przeszłoMam w domu męża mięsnego jeża
Edithka lubi tę wiadomość
-
@Pusshka ja też mam w domu "mięsnego jeża" (🤣) i jeśli planuję na obiad jedynie zupę to kombinuję, żeby była na wypasie - dodaję mini klopsiki mięsne, albo makaron / ryż / soczewicę, jakieś dodatki typu grzanki, pestki dyni lub słonecznika, żeby była sycąca
Ja kocham zupę ogórkową, ale moja dwulatka tego nie przełknie 😅Pusshka lubi tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Też miałam kiedyś często takie rozkminy odnośnie terminu porodu, żeby idealnie wstrzelić się czasowo z ciążą - ale chyba nigdy ten czas nie jest idealny
Teraz już przestałam się nastawiać i po prostu chcę być w ciąży
Dziewczyny tak się zastanawiam - czy jak robicie zupę na obiad to już wsio? Bo u nas by to nie przeszłoMam w domu męża mięsnego jeża
Przeważnie tak, mój z mięsa je tylko kurczaka i mielone pod różną postacią, mięsa w stylu karkówka nie tknie👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...