Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka kochane! Zajrzałam zobaczyć jak się u was kręci.
Odstraszam paskudne małpiszony 👻
Przyciągam kreseczki ⏸️⏸️⏸️
Dalej gorąco trzymam kciuki 👍
I przesyłam kolejną porcję 🦠🦠🦠 jakby któraś przypadkiem nie oberwała ode mnie jeszcze wiruskiem 🦠🦠🦠Kira, Pusshka, Anka32, Nietypowa30, goska000, Effiii, Myszkaaa20, czaranna, Chmurka21, alauda, ultramaryna_, Nomeolvides, Hope♥️, Bulbasek, Megipta, Astereae, MimiM29, stokrotka00, Wenka, Adirella, Maniaaa., Jagodecka lubią tę wiadomość
-
Nietypowa30 wrote:@Nowanna
Oo jak miło, czyli wyczekujemy razem dobrych informacji 😊🫢
Taaak, ja już dzisiaj sprawdzałam ile dpo jestem żeby planować sikanie, ale staram się nie myśleć o tym bo się nakręcę. Teoretycznie powinnam dostać miesiączkę za około 10 dni, więc jeszcze duuuuzo czasu, a ja też z tych niecierpliwych 😅🙈.Nietypowa30, Adirella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHope♥️ wrote:Ok dziewczyny, postaram się wytrzymać do 5.11 przynajmniej, testy już czekają . 🌞
U mnie czekają trzy 😅
Jeszcze myślę, czy się nie przepisać na testowanie wcześniej bo 22.11 to dzień mojej 🐒 a nie wiem czy wytrzymam i nie zatestuję wcześniej 😅🤣Hope♥️, Wojka, Marzycielka lubią tę wiadomość
-
@Fiszerka, jesteś już po HyFoSy? 🤞Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Anka32 wrote:U mnie czekają trzy 😅
Jeszcze myślę, czy się nie przepisać na testowanie wcześniej bo 22.11 to dzień mojej 🐒 a nie wiem czy wytrzymam i nie zatestuję wcześniej 😅🤣👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Anka32 wrote:U mnie czekają trzy 😅
Jeszcze myślę, czy się nie przepisać na testowanie wcześniej bo 22.11 to dzień mojej 🐒 a nie wiem czy wytrzymam i nie zatestuję wcześniej 😅🤣 -
nick nieaktualnyHope♥️ wrote:Ja na pewno do 8 nie wytrzymam, nawet nie ma takiej opcji z moim darem cierpliwości. Ale z drugiej strony to nie mam szczególnych objawów, jedynie te cycki jakieś inne w dotyku są ale nie bolą, bóle w podbrzuszu normalne okresowe tak jak zawsze 😮💨
Ja też jestem strasznie niecierpliwa. Niby wiem, że jak będę w ciąży to okres po prostu nie przyjdzie a jak nie będę w ciąży to choćbym testowała nie wiem ile razy po owulacji to i tak w niej nie będę.. ale to nie przeszkodziło mi testować w poprzednim cyklu 3 razy 9 dpo, 12 dpo i 14 dpo 🤣
W tym cyklu już będę madrzejsza bo mąż zbankrutuje na samych moich testach ciążowych 🤣Hope♥️, goska000, Nietypowa30, Chmurka21, Adirella, Kira lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Ja też jestem strasznie niecierpliwa. Niby wiem, że jak będę w ciąży to okres po prostu nie przyjdzie a jak nie będę w ciąży to choćbym testowała nie wiem ile razy po owulacji to i tak w niej nie będę.. ale to nie przeszkodziło mi testować w poprzednim cyklu 3 razy 9 dpo, 12 dpo i 14 dpo 🤣
W tym cyklu już będę madrzejsza bo mąż zbankrutuje na samych moich testach ciążowych 🤣Anka32, Zaczarowan lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
11.10 250g synka 🥰
-
Anka32 wrote:Ja też jestem strasznie niecierpliwa. Niby wiem, że jak będę w ciąży to okres po prostu nie przyjdzie a jak nie będę w ciąży to choćbym testowała nie wiem ile razy po owulacji to i tak w niej nie będę.. ale to nie przeszkodziło mi testować w poprzednim cyklu 3 razy 9 dpo, 12 dpo i 14 dpo 🤣
W tym cyklu już będę madrzejsza bo mąż zbankrutuje na samych moich testach ciążowych 🤣
Mam tak samo z testami 🫣 Po prostu bardzo chcemy być w ciąży. Proste i rzeczowe wyjaśnienieAnka32 lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
I przez Was mam ochotę wrócić do domu i siknąć na test🤣
Nietypowa30, stokrotka00, Zaczarowan, Hope♥️, Adirella, Kira lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nowanna wrote:Taaak, ja już dzisiaj sprawdzałam ile dpo jestem żeby planować sikanie, ale staram się nie myśleć o tym bo się nakręcę. Teoretycznie powinnam dostać miesiączkę za około 10 dni, więc jeszcze duuuuzo czasu, a ja też z tych niecierpliwych 😅🙈.
Mam to samo … 🫣 też powinnam dostać okres za ok 11 dni o ile bym go dostała tak jak mi aplikacja pokazuje, bo z moimi cyklami wszystko jest możliwe.
Ale dzięki Pani Doktor będę testować wcześniej 😊 oszczędzę kilka dni stresu.
👶🏻Starania od 2023
💔 1 x ciąża biochemiczna
Grudzień ⏸️
Dziewczynka 👧 🩷 -
Dobre określenie głowa staraczki 😅👍
mnie zaczął boleć lewy jajnik ? Czuję ból tak co jakiś czas przychodzi i odchodzi, trochę kłuje, próbuje sobie nic nie wmawiać ale wiecie jak jest 😅
I od jakiś 3h powtarzam sobie że zatestuje dopiero 15.11 bo wcześniej nie ma sensu, a i tak od razu do lekarza nie pójdę, trzeba odczekać itd. Co te starania ze mną robią 🤦♀️drSylwia lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Ja to się dziwię, że te pierwsze pół roku starań wytrzymywałam bez robienia testów 😅 Pierwszy zrobiłam w kwietniu na cyklu stymulowanym, bo ginekolog mi kazał, żeby wiedzieć czy odstawiać Duphastan.
No i tak zostały te testy ze mną :pStarania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
11.10 250g synka 🥰
-
nick nieaktualny
-
Nowanna - u mnie było ok. Bolała mnie reka przy podnoszeniu jej przed dwa dni i dzień po szczepieniu miałam może troche jakiegos stanu podgoracxkowego. Ale to tyle. Też miałam mnóstwo obaw bo znam przypadki że po szcsepionce na grype kogos rozłożyło. Myślę że decyzja nalezy do Ciebie - choć wiem że to nie pomaga 😉 ja podjelam decyzje po rozmowie z ginem. I w ktoryms momencie poczułam sie już zmęczona tym ciągłym mysleniem, wiec stwierdzilam ze zrobie i bedzie z głowy!
10sc 🙏
12.22 - badania przed staraniami, przeciwciała, glukoza (5.2) , TSH (1.6->1.15)
02.23 - rozpoczęcie starań
12.23 - planowa wizyta w klinice
Leki i suplementacja:
♀Euthyrox, Cyclodynon, olej z wiesiolka, Q10, kwas foliowy, Omega 3, Witamina C, Witamina D, probiotyki
♂Q10, multiwitamina, Omega 3, olej z czarnuszki, Witamina D, probiotyki -
Ja właśnie zamówiłam testy z neta te testeo, bo w poprzednim cyklu uszyłam ostatnie 😅 także czekam na testowanie i zacieram ręce 😅
Zostało 7 dni 😁
Choć pewnie nie wytrzymam i zrobię wcześniej 🤣
Dziwi mnie to ,że byłam w sklepie . Stałam przed półką z piwem i chciałam sobie wziąć na wieczór . Wzięłam 4-pak bezalkoholowego 🤣Nietypowa30, Bulbasek, Hope♥️ lubią tę wiadomość
-
Właśnie nadrabiam zaległości z rana szybkie jesteście dziewczyny
Sama zaczęłam się stresować i mieć ucisk w żołądku, a to dopiero 4/5 dpo 😂Nietypowa30, Hope♥️, Nowanna lubią tę wiadomość