Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNietypowa30 wrote:Jestem po wizycie, pęcherzyk pęknął i jestem po owulacji, więc jest postęp. Endometrium 13mm.
Pani Doktor powiedziała,że jesteśmy na dobrej drodze.
Za tydzień beta i progesteron, i w zależności od wyników zwiększamy dawki Cyclo lub przestaje brać i czekam na kolejny cykl, w którym mam rozpocząć pierwszą stymulację z clo…
Jednak mam nadzieję,że się wszystko udało 🥹🥹
Kciuki 🥹✊️🍀Nietypowa30 lubi tę wiadomość
-
Do mnie przyplątała sie jakas infekcja intymna i generalnie lekko mnie to podłamuje. Miałam duże nadzieje na ten cykl , a to na pewno nie pomaga 😞😞
W dodatku musze pewnie isc do gina tutaj (mieszkam za granica, a mojego gina mam w Polsce) a to mnie zawsze stresuje. Z drugiej strony im szybciej pojde tym moze lepiej bo jakby leki brac to moze nie przepadnie kolejny cykl. Obecnie jestem zaraz po owulacji.
Oczywiscie mimo infekcji moje libido wyszybowalo do gory po owulacji…10sc 🙏
12.22 - badania przed staraniami, przeciwciała, glukoza (5.2) , TSH (1.6->1.15)
02.23 - rozpoczęcie starań
12.23 - planowa wizyta w klinice
Leki i suplementacja:
♀Euthyrox, Cyclodynon, olej z wiesiolka, Q10, kwas foliowy, Omega 3, Witamina C, Witamina D, probiotyki
♂Q10, multiwitamina, Omega 3, olej z czarnuszki, Witamina D, probiotyki -
Nietypowa30 wrote:Jestem po wizycie, pęcherzyk pęknął i jestem po owulacji, więc jest postęp. Endometrium 13mm.
Za tydzień beta i progesteron, i w zależności od wyników zwiększamy dawki Cyclo lub przestaje brać i czekam na kolejny cykl, w którym mam rozpocząć pierwszą stymulację z clo…
To teraz najgorsze czekanie przed Tobą, trzymam kciuki, żeby się udało i dużo cierpliwości dla Ciebie:)Nietypowa30 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
goska000 wrote:Przybijam 5 Ja całe swoje 34 letnie życie ( z wyłączeniem 5 lat studiów ) mieszkałam i mieszkam w domu z ogromną przestrzenią podwórkowo-ogrodową i kiedy musiałam mieszkać w kamienicy/bloku to czułam się jak w klatce. Nawet balkon 15m2 nie pocieszał Zawsze czekałam z utęsknieniem na weekend żeby zjechać do domu
goska000, stokrotka00 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Nietypowa30 wrote:Jestem po wizycie, pęcherzyk pęknął i jestem po owulacji, więc jest postęp. Endometrium 13mm.
Nietypowa30 lubi tę wiadomość
-
Kciuki ✊🍀 niech się dzieje magia ❤️Nietypowa30 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
goska000 wrote:Przed moim Mężem nic się nie ukryje. On to jest takie ciekawskie jajo. Wszystko chce i musi wiedzieć. Wszystko go interesuje Mnie to w ogóle nie przeszkadza, robię przy nim testy, o wszystkim mówię. Po wspólnych 17 latach jest moim najlepszym przyjacielem ☺️
Jakie to piękne 😍😍😍
My jesteśmy ze starym na etapie walki o terytorium hahagoska000 lubi tę wiadomość
-
Jednak mam nadzieję,że się wszystko udało 🥹🥹Pusshka, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
stokrotka00 wrote:Do mnie przyplątała sie jakas infekcja intymna i generalnie lekko mnie to podłamuje. Miałam duże nadzieje na ten cykl , a to na pewno nie pomaga 😞😞
W dodatku musze pewnie isc do gina tutaj (mieszkam za granica, a mojego gina mam w Polsce) a to mnie zawsze stresuje. Z drugiej strony im szybciej pojde tym moze lepiej bo jakby leki brac to moze nie przepadnie kolejny cykl. Obecnie jestem zaraz po owulacji.
Oczywiscie mimo infekcji moje libido wyszybowalo do gory po owulacji…Nietypowa30 lubi tę wiadomość
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
11.10 250g synka 🥰
-
goska000 wrote:Przed moim Mężem nic się nie ukryje. On to jest takie ciekawskie jajo. Wszystko chce i musi wiedzieć. Wszystko go interesuje Mnie to w ogóle nie przeszkadza, robię przy nim testy, o wszystkim mówię. Po wspólnych 17 latach jest moim najlepszym przyjacielem ☺️
goska000 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Uff... @Anka32 @Effiii czyli nie jestem sama
U mnie za to całe życie w bloku i ilość pracy przy domku mnie przerasta... zanim Stary by skosił trawę to trzeba by najpierw odśnieżyćgoska000 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
stokrotka00 wrote:@Nowanna ja sie szczepiłam na grype w zeszłym tygodniu. Wole sie nie stresowac później a jakby sie udało teraz to akurat bedzie sezon grypowy. Gin mowila ze teraz sie nawet rekomenduje w pierwszym trymestrze, ale lepiej przed jej zdaniem. Oczywiscie kazdy sam decyduje. Moj mąż juz przybiósł covid w kwietniu z pracy, bo u niego w pracy ludzie chodza podchorawi do biura…
Stokrotka, a jak się czułaś po szczepieniu? Wszystko ok było, czy też Cię rozłożyło?
Jesteśmy na podobnym etapie . Ja jestem około 4 dni po owulacji .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2023, 13:06
Nietypowa30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kira wrote:Jakie to piękne 😍😍😍
My jesteśmy ze starym na etapie walki o terytorium haha
Wszystkie etapy trzeba odhaczyćKira lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Ja jako mało doświadczona staraczka pytanie: mam cykle najczęściej 28-29 dni, aplikacja podaje mi termin miesiączki na 8.11. (29dni) w takim razie, kiedy najwcześniej jest sens zrobić test? Bo najchętniej zrobiłabym już teraz 😆 ale dziś dopiero 24 dc. Zaznaczę jeszcze że nie robiłam testów owulacyjnych, więc nie mam 100% pewnosci kiedy była owulacja
Niestety u mnie też jest bardzo słabo z cierpliwością. -
Hope♥️ wrote:Ja jako mało doświadczona staraczka pytanie: mam cykle najczęściej 28-29 dni, aplikacja podaje mi termin miesiączki na 8.11. (29dni) w takim razie, kiedy najwcześniej jest sens zrobić test? Bo najchętniej zrobiłabym już teraz 😆 ale dziś dopiero 24 dc. Zaznaczę jeszcze że nie robiłam testów owulacyjnych, więc nie mam 100% pewnosci kiedy była owulacja
Niestety u mnie też jest bardzo słabo z cierpliwością.
Jeśli nie wiesz kiedy była owulka to myślę, że tak 2-3 dni przed terminem miesiączki można zatestować najwcześniejHope♥️ lubi tę wiadomość
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
11.10 250g synka 🥰
-
Hope♥️ wrote:Ja jako mało doświadczona staraczka pytanie: mam cykle najczęściej 28-29 dni, aplikacja podaje mi termin miesiączki na 8.11. (29dni) w takim razie, kiedy najwcześniej jest sens zrobić test? Bo najchętniej zrobiłabym już teraz 😆 ale dziś dopiero 24 dc. Zaznaczę jeszcze że nie robiłam testów owulacyjnych, więc nie mam 100% pewnosci kiedy była owulacja
Niestety u mnie też jest bardzo słabo z cierpliwością.Hope♥️ lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔