Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgosiagosia wrote:Macie jakiś pomysł czym zastąpić spacery zimą? Latem jako formę aktywności fizycznej miałam spacery, ale teraz jak jest ciemno i zimno to nie chce mi się wychodzić z domu. Potrzebuję czegoś lekkiego. Myślałam o orbitreku, ale to jednak spory i ryzykowny wydatek (grozi szybkim zostaniem wieszakiem na ciuchy). 😅
Małgosiagosia lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałgosiagosia wrote:Macie jakiś pomysł czym zastąpić spacery zimą? Latem jako formę aktywności fizycznej miałam spacery, ale teraz jak jest ciemno i zimno to nie chce mi się wychodzić z domu. Potrzebuję czegoś lekkiego. Myślałam o orbitreku, ale to jednak spory i ryzykowny wydatek (grozi szybkim zostaniem wieszakiem na ciuchy). 😅
Ja kocham spacery niezależnie od pory roku 🥹
Ale fakt, nie zawsze mi się chce. I wtedy marzę o bieżni w domu ❤️
Mam rowerek stacjonarny ale pełni funkcję wieszaka na pranie 😅Małgosiagosia lubi tę wiadomość
-
Marzycielka wrote:Dziewczyny cały czas mi się w głowie kręci i jakoś tak mnie mdli. Dziwnie się czuję, więc mówię a siknę. Jest gdzieś pewnie 9/10 dpo, ale oczywiście totalna biel 🤦♀️ na pewno głowa staraczki już wzięła górę i nawet objawy ciąży mam.
Nie wiem czemu my sobie to robimy i testujemy tak wcześnie
Hahah, ja się czuje tragicznie 🤣🤣 ogółem uważam, ze psychika staraczki zatrzymała mi 🐒 😂 złudzenie ciąży 🤣🤣🤣👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Ja staram się ćwiczyć w domu z youtube albo coś podobnego, ale wychodzi różnie. Teraz jak kończę pracę to już ciemno i zimno więc spacery też są cięższe.
Zjadłabym serniczek! @Anka32 Wyślij zdjęcie jak wyjdzie! 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2023, 19:03
Małgosiagosia lubi tę wiadomość
10sc 🙏
12.22 - badania przed staraniami, przeciwciała, glukoza (5.2) , TSH (1.6->1.15)
02.23 - rozpoczęcie starań
12.23 - planowa wizyta w klinice
Leki i suplementacja:
♀Euthyrox, Cyclodynon, olej z wiesiolka, Q10, kwas foliowy, Omega 3, Witamina C, Witamina D, probiotyki
♂Q10, multiwitamina, Omega 3, olej z czarnuszki, Witamina D, probiotyki -
Małgosiagosia wrote:Macie jakiś pomysł czym zastąpić spacery zimą? Latem jako formę aktywności fizycznej miałam spacery, ale teraz jak jest ciemno i zimno to nie chce mi się wychodzić z domu. Potrzebuję czegoś lekkiego. Myślałam o orbitreku, ale to jednak spory i ryzykowny wydatek (grozi szybkim zostaniem wieszakiem na ciuchy). 😅💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Pusshka wrote:Ja chodzę na step, pole dance i badmintona, ale spacerów też mi bardzo brakuje, a w taką pogodę żadna przyjemność.. Rodzice chętnie pożyczyliby nam rowerek, ale w mieszkaniu nie mamy za bardzo miejsca 😬 Na siłę by wszedł, ale byłby efekt zagracenia, czego nienawidzę
-
koktajlowa wrote:Mi przyszedł dziś stepper. Okaże się czy będę korzystać czy będzie się kurzył. Ale myślę, że spoko alternatywa.
-
nick nieaktualnystokrotka00 wrote:Ja staram się ćwiczyć w domu z youtube albo coś podobnego, ale wychodzi również. Teraz jak kończę pracę to już ciemno i zimno więc spacery też są cięższe.
Zjadłabym serniczek! @Anka32 Wyślij zdjęcie jak wyjdzie! 😋
Jak tylko będzie czym to pewnie, że wstawię zdjęcie 😀
A z kim ćwiczysz na YouTube? 🙂 -
U mnie orbitrek robi już za wieszak od 3 lat 🙂🙂 od niedawna chodzę na jogę i pilates, zajęcia raz w tygodniu, troszkę mało, ale mieszkam poza miastem i za dużo nie ma zajęć. Od czasu do czasu joga z yt (Gosia M.)
Anka32, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnykoktajlowa wrote:Mi przyszedł dziś stepper. Okaże się czy będę korzystać czy będzie się kurzył. Ale myślę, że spoko alternatywa.
Ja też jestem posiadaczka steppera. Zastanawiałam się nad rowerkiem, ale stepper to mniej miejsca
Super sprawa 😊 mi to pomaga też nabić kroki w ciągu dnia, bo mam pracę siedzącą -
nick nieaktualnyEffiii wrote:U mnie orbitrek robi już za wieszak od 3 lat 🙂🙂 od niedawna chodzę na jogę i pilates, zajęcia raz w tygodniu, troszkę mało, ale mieszkam poza miastem i za dużo nie ma zajęć. Od czasu do czasu joga z yt (Gosia M.)
Przypomniałaś mi tym wpisem, że dzisiaj nie wypróbowałam mojej nowej maty 🥹
Wczoraj sobie odpaliłam jakąś power jogę to myślałam, że zejdę. Jednak to jeszcze nie ten stopień zaawansowania u mnie 🤣 -
O właśnie, stepper to może być fajna alternatywa dla rowerka 🤔 A faktycznie zajmuje mniej miejscaStarania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Anka32 wrote:Jak tylko będzie czym to pewnie, że wstawię zdjęcie 😀
A z kim ćwiczysz na YouTube? 🙂
Na youtube lubie fitness blender - czasem wchodze na ich strone i sobie szukam co mi sie podoba.
Na instagramie tez cwiczylam przez chwile z Agatycze (Agata Sieramska). Tylko instagram ma ten problem ze otwieralam aplikacje by pocwiczyc a konczylo sie na ogladaniu filmików z kotami 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2023, 19:06
10sc 🙏
12.22 - badania przed staraniami, przeciwciała, glukoza (5.2) , TSH (1.6->1.15)
02.23 - rozpoczęcie starań
12.23 - planowa wizyta w klinice
Leki i suplementacja:
♀Euthyrox, Cyclodynon, olej z wiesiolka, Q10, kwas foliowy, Omega 3, Witamina C, Witamina D, probiotyki
♂Q10, multiwitamina, Omega 3, olej z czarnuszki, Witamina D, probiotyki -
Ja uwielbiam spacery pod warunkiem że nie pada, mój mąż też się przekonał i lubimy sobie zrobić taki min. godzinny spacer, jest czas na rozmowę bardzo to lubię ☺️ natomiast mamy też rowerek stacjonarny i oboje uważamy że był to mega zakup bo można na niego wskoczyć niezależnie od pogody puścić jakiś serial czas i kalorie lecą 😁 ale my z tych systematycznych i absolutna zasada nie wolno na nim wieszać ciuchów i to się sprawdza, ja staram się jeździć przynajmniej 4/5 razy w tygodniu 😁
Małgosiagosia, Pusshka, blador2 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualnystokrotka00 wrote:Na youtube lubie fitness blender - czasem wchodze na ich strone i sobie szukam co mi sie podoba.
Na instagramie tez cwiczylam przez chwile z Agatycze (Agata Sieramska). Tylko instagram ma ten problem ze otwieralam aplikacje by pocwiczyc a konczylo sie na ogladaniu filmików z kotami 🤣
O, ten fitness blender brzmi ciekawie, zerknę sobie później 😀
Ja nie lubię kotów to rozpraszaczy brak 🤣stokrotka00 lubi tę wiadomość
-
Ania, rozumiem, że rodzynek nie ma :>
Ja też uwielbiam rower i spacery, ale teraz żadna przyjemność... Jeżdżę na rowerze stacjonarnym w domu, takie 15km dziennie staram się zrobić, ale stepper to też byłby dla mnie dobry sprzęt bo limit korków można wyrobić09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualnygoska000 wrote:Ania, rozumiem, że rodzynek nie ma :>
Ja też uwielbiam rower i spacery, ale teraz żadna przyjemność... Jeżdżę na rowerze stacjonarnym w domu, takie 15km dziennie staram się zrobić, ale stepper to też byłby dla mnie dobry sprzęt bo limit korków można wyrobić
Nie, w nowojorskim nie ma 😎
No właśnie, ten stepper dobrze brzmi ze względu na limit kroczków 🙂goska000 lubi tę wiadomość
-
U mnie też rower stacjonarny przez ostatnich kilka lat robił za wieszak na ubrania, ale ostatnio przywróciłem go do łask. Spacery ze względu na pogodę zamieniam teraz na wspinanie się po schodach. W moim bloku są tylko trzy piętra, ale dzisiaj przyjechaliśmy do teściowej, która mieszka w 10-piętrowym bloku. Idę zaraz na rundkę, ciekawe ile razy dam radę wejść i zejść.
Małgosiagosia, Myszkaaa20, Pusshka, Anka32, Mysza_Polna lubią tę wiadomość
-
Astereae wrote:Ja też jestem posiadaczka steppera. Zastanawiałam się nad rowerkiem, ale stepper to mniej miejsca
Super sprawa 😊 mi to pomaga też nabić kroki w ciągu dnia, bo mam pracę siedzącą