Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
goska000 wrote:Ania, rozumiem, że rodzynek nie ma :>
Ja też uwielbiam rower i spacery, ale teraz żadna przyjemność... Jeżdżę na rowerze stacjonarnym w domu, takie 15km dziennie staram się zrobić, ale stepper to też byłby dla mnie dobry sprzęt bo limit korków można wyrobić -
@Małgosiagosia ja ostatnio też wiecej sie zabieram do ćwiczeń niż coś konkretnego robię, także się kwalifikuje do leniwej kluchy 😄 Kroki mi jakoś wychodziły tak do połowy października - codziennie 10tys albo chociaż w okolicy. Ale ostatnio jest gorzej. Na szczęście zawsze jest dobry czas by zacząć
Małgosiagosia lubi tę wiadomość
10sc 🙏
12.22 - badania przed staraniami, przeciwciała, glukoza (5.2) , TSH (1.6->1.15)
02.23 - rozpoczęcie starań
12.23 - planowa wizyta w klinice
Leki i suplementacja:
♀Euthyrox, Cyclodynon, olej z wiesiolka, Q10, kwas foliowy, Omega 3, Witamina C, Witamina D, probiotyki
♂Q10, multiwitamina, Omega 3, olej z czarnuszki, Witamina D, probiotyki -
Madzialsm 😍😍😍
Gratulacje!!!
Sunnysunsun trzymam kciuki 🤞
Ja uczę się badać szyjkę. Próbuję już od jakiegoś czasu, ale dopiero mam pierwszy (mam nadzieję) normalny cykl po porodzie, więc teraz w końcu ma to jakiś sens.
Mój piesek ostatnio też się strasznie do mnie tuli i właśnie się zastanawiałam o co jej chodzi, oby miała jakiś dar przewidywania przyszłości 😆
Ja to jestem sportowym typem, ale przy młodym nie mam już czasu na tyle aktywności... Strasznie się wykręciłam w biegi przeszkodowe. Teraz trochę biegam z wózkiem po wsi, jak młody ma mieć drzemkę. Mamy też z mężem małą siłownię w domu, wcześniej chodziłam prawie codziennie, teraz ciężko mi się zmobilizować po całym dniu.Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
Ja umówiłam wizyty lekarskie na grudzień. Jak coś to zawsze da się odwołać a terminy zarezerwowane.
Mąż na badanie nasienia po raz pierwszy, a następnie konsultacja w klinice niepłodności (to słowo tak przykro brzmi, że aż mi ciężko powiedzieć czy napisać)
Chyba się też umówię do mojego endokrynologa, bo niby tarczyca w normie ale nie byłam od kilku lat na konsultacji.goska000, koktajlowa lubią tę wiadomość
10sc 🙏
12.22 - badania przed staraniami, przeciwciała, glukoza (5.2) , TSH (1.6->1.15)
02.23 - rozpoczęcie starań
12.23 - planowa wizyta w klinice
Leki i suplementacja:
♀Euthyrox, Cyclodynon, olej z wiesiolka, Q10, kwas foliowy, Omega 3, Witamina C, Witamina D, probiotyki
♂Q10, multiwitamina, Omega 3, olej z czarnuszki, Witamina D, probiotyki -
Czy któraś z was stosowała resweratrol? Wyczytałam, że obniża androgeny, a że mam bardzo podwyższone dheas to sobie właśnie zamówiłam. Mam nadzieję, że pomoże.
-
Też chętnie poczytam opinie odnośnie stepperów 😊
Ja zaczynam cykl z przytupem: dzisiaj pierwszy dzień z Letrozole, jutro idę na badania hormonalne 3dc, zakupiłam też termometr owulacyjnych (po okresie zaczynam mierzenie) i umówiłam się na 13.11 na monitoring.Anka32, Effiii, Bulbasek, alauda, edith, koktajlowa, Malamia, Astereae lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Effiii wrote:Dużo osób chrupie tu orzechy. Macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę orzechów na allegro, czy raczej kupujecie stacjonarnie ??
Effiii lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
nick nieaktualny
-
Effiii ja kupuję orzechy w krukam przy okazji jak kupuję chia i jakąś mąkę.
Co do stepperów i innych rowerków domowych to u mnie się nie sprawdziły 😔. Kiedyś ćwiczyłam z chodakowska i Martą codziennie fit, ale w domu też ciężko się mi zmobilizować.
My biegamy raz w tygodniu, oczywiście jak jest pogoda plus chodzimy na siłownię. Kupiłam kilka fajnych ebooków z treningami i staramy się od czerwca regularnie ćwiczyć, ale od października niestety się posypała rutyna i tym sposobem dzisiaj wjechał kebabik i film na Netflixie 🤭. Ale dzisiaj można po szczepionce się należy 😄.Effiii lubi tę wiadomość
-
MadziaIsm wrote:
Gratulacje 😍😍😍👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Pusshka wrote:Też chętnie poczytam opinie odnośnie stepperów 😊
Ja zaczynam cykl z przytupem: dzisiaj pierwszy dzień z Letrozole, jutro idę na badania hormonalne 3dc, zakupiłam też termometr owulacyjnych (po okresie zaczynam mierzenie) i umówiłam się na 13.11 na monitoring.Pusshka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Małgosiagosia wrote:15 km to sporo. 😀 Widzę, że tylko ja tutaj taka leniwa klucha. W tym roku z lenistwa nie jeździłam na rowerze ani raz. Znaczy raz już go zniosłam na zewnątrz, ale zaczęło lać i tyle z tego było.
To tylko wydaje się dużo na początku09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Dziewczyny, właśnie będę robić zamówienie na magnez i mam pytanie. W jakiej formie przyjmujecie magnez?
Gdzieś wyczytałam, że cytrynian jest ok i taki przyjmowaliśmy, ale ostatnio słuchałam Kasi o hormonach i znowu ona mówiła o glucynianie magnezu. Mam przez to zagwostke 😅. -
nick nieaktualny
-
Nowanna wrote:Dziewczyny, właśnie będę robić zamówienie na magnez i mam pytanie. W jakiej formie przyjmujecie magnez?
Gdzieś wyczytałam, że cytrynian jest ok i taki przyjmowaliśmy, ale ostatnio słuchałam Kasi o hormonach i znowu ona mówiła o glucynianie magnezu. Mam przez to zagwostke 😅.
Ja cytrynian od lat i czuję się superNowanna lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
Anka32 wrote:Jest serniczek 🥹 Dziękuję za kciuki ❤️
https://ibb.co/thYPfb6
Pachnie przez ekran 😋09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
Stokrotka00 co do endokrynologa to spójrz czy lekarz w klinice nie jest ginekologiem endokrynologiem, przynajmniej w mojej klinice chodzę do bociana wszyscy lekarze co przyjmują maja właśnie podwójne specjalizacje.
Pusshka No i bardzo dobrze że działasz;) niech rośnie póki co ładny pęcherzyk😍Pusshka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Dziewczyny, właśnie wykupiliśmy przez booking długi weekend na Słowacji. Mój Kuba stwierdził, że na pewno będę w ciąży i samolotem nigdzie nie lecimy w przyszłym roku. Myślałam, że go zagryzę ( uwielbiam samoloty, latanie i wszystko co z tym związane ), a żeby było śmieszniej ten mój Mózg kupił strój kąpielowy ciążowy i zadowolony mówi do mnie ' przyda Ci się ' 🫣 Ten człowiek jest niemożliwy, miło, że jeszcze potrafi mnie zaskoczyć po tylu latach
Myszkaaa20, Małgosiagosia, Bulbasek, Wenka, Pusshka, Sarka94, Nowanna, Viii, Anka32, blador2, Chmurka21, Mysza_Polna, stokrotka00, Adirella, Kira, Malamia, Anulek84, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
goska000 wrote:Dziewczyny, właśnie wykupiliśmy przez booking długi weekend na Słowacji. Mój Kuba stwierdził, że na pewno będę w ciąży i samolotem nigdzie nie lecimy w przyszłym roku. Myślałam, że go zagryzę ( uwielbiam samoloty, latanie i wszystko co z tym związane ), a żeby było śmieszniej ten mój Mózg kupił strój kąpielowy ciążowy i zadowolony mówi do mnie ' przyda Ci się ' 🫣 Ten człowiek jest niemożliwy, miło, że jeszcze potrafi mnie zaskoczyć po tylu latach
My aktualnie w Zakopcu póki co wieje niemiłosiernie ale mam nadzieję że jutro będzie lepiej i będziemy mogli chociaż pospacerować 🙏😁 bo ile można 🔥🔥🔥😂Bulbasek, Pusshka, blador2, goska000, Effiii, Malamia, Anulek84, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020