Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydmg111 wrote:Dziewczyny, oszalalam, 13+3 i kupiliśmy z mężem dzisiaj sporo ubranek ❤️ Jakoś czuję, że będzie dobrze ❤️
W pepco promocja na wszystko - 30% i dotyczy to także rzeczy z przecen. Za dwie wielkie reklamówy zapłaciłam 140 zł a mam w tym 9 bodow, 3 pajacyki, 3 takie spodenki ze stopkami i króliczkami na pupci 😍😍😍😍, dwa kocyki, taka pluszowa zabawka naciągana która gra i taki kocyk kąpielowy z głową króliczka! 🐰🐇🐰
90% różowych, mówię do mojego męża "ale ze wszystko różowe?" a on "jak dziewczynka to musi być różowe!" 🙈 Sam wybierał kocyki i ciuszki, przetrawil wizję córki jak nic ❤️
Zazdroszczę że już jesteś w tym tyg!dmg111 lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Teraz już lepiej dzisiaj byłam raz rano i potem jeszcze raz ale tylko troszkę. Nie mam żadnych skrętów ani skurczy w jelitach, trochę czuję tylko że mi w nich bulgocze.
Głowa też nie boli, apetyt mam normalny.
Tylko ból w biodrze jest dość mocny i promieniuje mi na pośladek i plecy ☹️ do tego trochę ciągnie mnie brzuch po środku poniżej pępka, taki dziwny tępy niezbyt mocny ból jak by mnie ktoś na coś nadział 🤷♀️
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Już nie. Ale powiedziałam mu kilka słów co mysle na temat jego wychowania córki i brania się za obowiązki. Ale do niego raczej to nie dotrze. Po prostu kilka cichych dni będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Dziewczyny, oszalalam, 13+3 i kupiliśmy z mężem dzisiaj sporo ubranek ❤️ Jakoś czuję, że będzie dobrze ❤️
W pepco promocja na wszystko - 30% i dotyczy to także rzeczy z przecen. Za dwie wielkie reklamówy zapłaciłam 140 zł a mam w tym 9 bodow, 3 pajacyki, 3 takie spodenki ze stopkami i króliczkami na pupci 😍😍😍😍, dwa kocyki, taka pluszowa zabawka naciągana która gra i taki kocyk kąpielowy z głową króliczka! 🐰🐇🐰
90% różowych, mówię do mojego męża "ale ze wszystko różowe?" a on "jak dziewczynka to musi być różowe!" 🙈 Sam wybierał kocyki i ciuszki, przetrawil wizję córki jak nic ❤️dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:No właśnie czemu dziewczyny
Tam to już w ogóle nie można nadrobić, tyle piszecie
Ja tak samo niestety mimo checi nie jestem w stanie na bieżąco ogarniać kwietniowego wątku (jak sie zle czuje to nawet i tu muszę nadrabiac z dzień czy dwa), więc tylko wchodzę sprawdzić pierwsza stronę z listą co się zmieniło i liczę ze tu dadzą znać jakby coś się działo ciekawego. -
kic83 wrote:Czy któraś z Was wie co u Nony?
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Moja 2 plus jego corka
SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:No to masz co robić. Twarda babka z Ciebie 💪
A tu kolejna istotka się pojawi... O moje dzieci jak zareaguja się nie martwię. F czekał na młodsza siostrę, więc lajcik i mówi że chciałby mieć jeszcze mała siostrzyczke. K troszkę inaczej, ona taka mamusiowa się zrobiła, więc myślę, że może być troszkę zazdrosna. Ale Z... Tu będzie jazda. Ona do wszystkiego jest nastawiona na nie 😂
Ogólnie lubię ten nasz bajzel, ten głośny dom. Serio. Tylko teraz kiedy mam ogromną potrzebę snu, to mi się coś przestawiło i szukam ciszySylwucha lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:
Jest i kropus, super a jaki długaśny pecherzyk 😁
Cieszę się ze wszystko dobrze
Mi tez przy serduchowym puścił na ułamek sekundy, nawet sie nie spodziewalam, bo nie uprzedził i dopiero po chwili do mnie dotarło ze to bylo to, ze własnie slyszalam serducho. Dopiero potem pokazał mi jak miga na ekranie.Lalia lubi tę wiadomość
-
poupeé wrote:Hejka dziewczyny,
Ja niestety właśnie poroniłam więc opuszczam wasze grono. Trzymam kciuki za was wszystkie i za wasze maluszki, oby jak najmniej mdłości dla was a dla dzieciaczków dużo zdrówka. Trzymajcie się kochane. Było mi mega miło być w waszym gronie co prawda nie za długo ale mimo wszystko. Dałyście mi dużo wsparcia i nadziei. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się również zostać mamusia. Buziaki kochane 😘😘❤️❤️
Trzymaj się Kochana, jest mi bardzo przykro , duzo siły dla Ciebie i obyś jak najszybciej mogła do nas wrócić 😘 -
Ja bym tak już chciała kupić coś 🤭 myślę, że wytrzymam do wizyty serduszkowej a potem się skusze co jakiś czas na jakąś pojedynczą sztukę 😂 nie ma szans, żebym wytrzymała do skończonego 1 trymestru albo jeszcze później 🤦♀️
A zresztą finansowo też będzie łatwiej kupować tak stopniowo 😉
Myślicie już o wózku itd? 😁Sylwucha, Iryska, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Szybkie jesteście dziewczyny, ja wyprawkę planuje dopiero w lato robić, w sierpniu 😀
Poza tym przy dwójce i świeżutkim kredycie na dom muszę jakoś koszty regularnie rokladać 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 18:15
-
dmg111 wrote:Motylek, to dwa miesiące snu czas start 💪 Ja tak do 12 tygodnia w kółko spałam, a teraz mam energię!
Pepco otwarte, ale takie poza centrum handlowymi, takie samostojace koło lidlow itp 😁 Mi koleżanka wczoraj powiedziała o tej promocji, nigdzie bym bodow z długim rękawkiem nie kupiła za 4.19 zł 😁 Ten duży kocyk z 29.99 na 13.99 i od tego jeszcze 30% taniej ❤️
Ja planowałam we wrześniu robić wyprawkę, bo wtedy nas czeka jeszcze przeprowadzka w końcu na swoje 💪 Ale jak usłyszałam o cenach to się skusiłam ❤️
Rozłożę sobie koszty ❤️
Swoją drogą to było moje pierwsze wyjście na zakupy od 6 tygodni, bo nawet po spożywkę mąż mnie nie puszcza. Brakowało mi tego 😁
Ja dziś wyszłam po truskawki 😉Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość