Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwucha wrote:A nie lubisz kawy? Ja mam też bardzo niskie ciśnienie i lekarz mi powiedział, żeby sobie jedną kawkę dziennie wypić 😉
Czuje się wtedy o niebo lepiej 😊
Średnio lubię chociaż teraz w ciąży od czasu do czasu piję taką z mlekiem. Teraz przez biegunkę na razie odstawiłam kawę żeby nie podrażniać dodatkowo jelit.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Anet.kaa wrote:
Anet.kaa super wieści 😁 ale fajna fasolka 😍 bardzo się cieszę że wszystko jest ok u ciebie 😉Anet.kaa lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualnyHejka dziewczyny,
Ja niestety właśnie poroniłam więc opuszczam wasze grono. Trzymam kciuki za was wszystkie i za wasze maluszki, oby jak najmniej mdłości dla was a dla dzieciaczków dużo zdrówka. Trzymajcie się kochane. Było mi mega miło być w waszym gronie co prawda nie za długo ale mimo wszystko. Dałyście mi dużo wsparcia i nadziei. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się również zostać mamusia. Buziaki kochane 😘😘❤️❤️ -
nick nieaktualnypoupeé wrote:Hejka dziewczyny,
Ja niestety właśnie poroniłam więc opuszczam wasze grono. Trzymam kciuki za was wszystkie i za wasze maluszki, oby jak najmniej mdłości dla was a dla dzieciaczków dużo zdrówka. Trzymajcie się kochane. Było mi mega miło być w waszym gronie co prawda nie za długo ale mimo wszystko. Dałyście mi dużo wsparcia i nadziei. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się również zostać mamusia. Buziaki kochane 😘😘❤️❤️
😥😥😥😥 -
Poupee, tak strasznie mi przykro 😔😔😔 jesteś pewna, że to już koniec..? Że to nie plamienie po badaniu?
-
poupeé wrote:Hejka dziewczyny,
Ja niestety właśnie poroniłam więc opuszczam wasze grono. Trzymam kciuki za was wszystkie i za wasze maluszki, oby jak najmniej mdłości dla was a dla dzieciaczków dużo zdrówka. Trzymajcie się kochane. Było mi mega miło być w waszym gronie co prawda nie za długo ale mimo wszystko. Dałyście mi dużo wsparcia i nadziei. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się również zostać mamusia. Buziaki kochane 😘😘❤️❤️ -
Koteczka82 wrote:Średnio lubię chociaż teraz w ciąży od czasu do czasu piję taką z mlekiem. Teraz przez biegunkę na razie odstawiłam kawę żeby nie podrażniać dodatkowo jelit.
-
Anet.kaa wrote:
Joł joł Kropson 🙅♀️💚 super, że rośniesz zdrowo 😘 -
Anet.kaa wrote:
Cudowny kropek 😍
Cieszę się, że wszystko dobrze 😘 -
Sylwucha wrote:No tak, przy biegunach niebardzo. A jak się teraz czujesz?
Teraz już lepiej dzisiaj byłam raz rano i potem jeszcze raz ale tylko troszkę. Nie mam żadnych skrętów ani skurczy w jelitach, trochę czuję tylko że mi w nich bulgocze.
Głowa też nie boli, apetyt mam normalny.
Tylko ból w biodrze jest dość mocny i promieniuje mi na pośladek i plecy ☹️ do tego trochę ciągnie mnie brzuch po środku poniżej pępka, taki dziwny tępy niezbyt mocny ból jak by mnie ktoś na coś nadział 🤷♀️Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny
-
Ja niestety właśnie poroniłam więc opuszczam wasze grono. Trzymam kciuki za was wszystkie i za wasze maluszki, oby jak najmniej mdłości dla was a dla dzieciaczków dużo zdrówka. Trzymajcie się kochane. Było mi mega miło być w waszym gronie co prawda nie za długo ale mimo wszystko. Dałyście mi dużo wsparcia i nadziei. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się również zostać mamusia. Buziaki kochane 😘😘❤️❤️
Wracaj jak najszybciej!!🤞😔
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:
-
Anet.kaa wrote:
No część Maluchu! Wyglądasz mi (nie wiem czemu) na przystojnego gościa 😘
Zdrówka dla Was!Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Bardzo mi przykro
wracaj do nas ze zdwojoną mocą!!!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnydmg111 wrote:Anetka, piękna fasolka ❤️ Zgadzam się z Kic, zobaczyłam i stwierdziłam, że będzie chłopczyk 😍
Motylek, nie daj się, P. doceni Twoja pracę jak teraz on będzie siedział z lekcjami. A jak przy nim będzie grzeczna - tym bardziej niech to robi. Masz tyle innych rzeczy na głowie, że nie ma problemu! Poza tym zaraz wejdziesz w fazę snu, to wolne Ci się przyda ❤️
Poupee, strasznie mi przykro 😥 Mam nadzieję, że szybko wrócisz do nas!!!dmg111 lubi tę wiadomość