Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Ja bym się wyrwała na zakupy ale dla siebie. Nie mam butów porządnych na wiosnę ani ubrań 😰😰 ale bym buszowała po sklepach 😍
Ja sobie dzisiaj zamówiłam bluzeczkę z koronką (rozmiar większą, żebym dłużej ponosiła😅) i dwie bawełniane koszule nocne, bo jakby mi tfu tfu trzeba było jechać do szpitala to mam tylko koronkowe body i sexy koszulki nocne 😂😂😂Iryska, dmg111, SzalonaOna, doomi03, kkasia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Ja myślę, gdzie go będę trzymać w bloku😀
Iryska, mam to samo!!
Ja 1.piętro ale blok bez windy 🤦♀️
Więc szukam najlżejszy możliwy wózek i jak na razie mam jednego faworyta 😁 -
SzalonaOna wrote:Doomi Ty już 11 tydzień?! 🤔 Gratulacje ❤️
Nowinki: LaBellePerle ma pozytywny tescior, więc pewnie dołączy do nas i czekamy na Edyciak, jak w piątek zrobi betę
No jakos tak to zleciało nawet nie wiem kiedy, a przecież dopiero co niedawno test robilam i bete xD jeszcze tylko 3 ostatnie tygodnie do końca pierwszego trymestru do ktorego tak namiętnie odliczam 😅
Właśnie widziałam dzisiaj ze sie zazieleniły na kwietniu 😊 superWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 18:22
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Ja bym tak już chciała kupić coś 🤭 myślę, że wytrzymam do wizyty serduszkowej a potem się skusze co jakiś czas na jakąś pojedynczą sztukę 😂 nie ma szans, żebym wytrzymała do skończonego 1 trymestru albo jeszcze później 🤦♀️
A zresztą finansowo też będzie łatwiej kupować tak stopniowo 😉
Myślicie już o wózku itd? 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Powoli zaczynam. Czytałam na forach mam bliźniaków, że do 30 tygodnia dobrze mieć już wyprawkę, bo często bywa, że pojawiają się komplikacje i trzeba do szpitala iść 😐
Poza tym przy dwójce i świeżutkim kredycie na dom muszę jakoś koszty regularnie rokladać 😉 -
nick nieaktualny
-
Przepraszam że tak wam się wcinam w atek ale chciałabym Domi Ciebie na priv przyjmiesz zaproszenie do przyjaciółek?
doomi03 lubi tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Lalia wrote:Iryska, mam to samo!!
Ja 1.piętro ale blok bez windy 🤦♀️
Więc szukam najlżejszy możliwy wózek i jak na razie mam jednego faworyta 😁
Jaki jaki? Pochwal się, bo ja to będę musiała niestety z 3 go pietra ( bez windy) tragac 😵 więc lekki będzie jak najbardziej wskazany również i u mnie.Lalia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ja jeszcze nie. Ale standardowo rozplanuje sobie jakoś od połowy ciąży zakupy
My mamy plan odkładać teraz sobie co tydzień po dwie stówki na budzet wyprawkowy i akurat za jakiś czas sie uzbiera jakas sumka to bedzie mozna zacząć tak gdzieś w sierpniu może zacząć zabierać sie za wyprawkę krok po kroku -
Nadzieja94 wrote:Przepraszam że tak wam się wcinam w atek ale chciałabym Domi Ciebie na priv przyjmiesz zaproszenie do przyjaciółek?
Jasne, już zerkam w zaproszenia.