Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Już się wprowadziliscie?
dmg111, SzalonaOna, Annia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:
Piękny Kropek GratulacjeAnet.kaa lubi tę wiadomość
6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️ -
poupeé wrote:Hejka dziewczyny,
Ja niestety właśnie poroniłam więc opuszczam wasze grono. Trzymam kciuki za was wszystkie i za wasze maluszki, oby jak najmniej mdłości dla was a dla dzieciaczków dużo zdrówka. Trzymajcie się kochane. Było mi mega miło być w waszym gronie co prawda nie za długo ale mimo wszystko. Dałyście mi dużo wsparcia i nadziei. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się również zostać mamusia. Buziaki kochane 😘😘❤️❤️
Tak mi przykro normalnie nie wierzę...mamy prawie ten sam wiek ciąży6cs
11.04 II kreski ❤️
nick nieaktualnydoomi03 wrote:My mamy plan odkładać teraz sobie co tydzień po dwie stówki na budzet wyprawkowy i akurat za jakiś czas sie uzbiera jakas sumka to bedzie mozna zacząć tak gdzieś w sierpniu może zacząć zabierać sie za wyprawkę krok po kroku
-
doomi03 wrote:Ja tak samo niestety mimo checi nie jestem w stanie na bieżąco ogarniać kwietniowego wątku (jak sie zle czuje to nawet i tu muszę nadrabiac z dzień czy dwa), więc tylko wchodzę sprawdzić pierwsza stronę z listą co się zmieniło i liczę ze tu dadzą znać jakby coś się działo ciekawego.
Doomi ja dokładnie tak samo niestety za dużo tego wszystkiego...6cs
11.04 II kreski ❤️
Sylwucha wrote:Powoli zaczynam. Czytałam na forach mam bliźniaków, że do 30 tygodnia dobrze mieć już wyprawkę, bo często bywa, że pojawiają się komplikacje i trzeba do szpitala iść 😐
Poza tym przy dwójce i świeżutkim kredycie na dom muszę jakoś koszty regularnie rokladać 😉
tak Sylwia, zgadza się, i w pojedynczych ciążach wcześniej trzeba mieć już rzeczy gotowe i mieć torbę spakowaną do szpitala
kiedy się przeprowadzacie, Wy tam już wszystko macie gotowe?
dzieci będą z Wami spały, czy będą miały własny pokój?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska, Doomi na razie nr 1. to Bexa Ultra
Koła żelowe, a mimo to waga stelaża + gondoli to niecałe 14 kg, lżejszych nie znalazłam
Cena w granicach 1500-1900 w zależności od strony
Ale w sumie podoba mi się też najnowsza kolekcja Ideal 2020
dmg111, Iryska, Julik lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Motylek, to dwa miesiące snu czas start 💪 Ja tak do 12 tygodnia w kółko spałam, a teraz mam energię!
Pepco otwarte, ale takie poza centrum handlowymi, takie samostojace koło lidlow itp 😁 Mi koleżanka wczoraj powiedziała o tej promocji, nigdzie bym bodow z długim rękawkiem nie kupiła za 4.19 zł 😁 Ten duży kocyk z 29.99 na 13.99 i od tego jeszcze 30% taniej ❤️
Ja planowałam we wrześniu robić wyprawkę, bo wtedy nas czeka jeszcze przeprowadzka w końcu na swoje 💪 Ale jak usłyszałam o cenach to się skusiłam ❤️
Rozłożę sobie koszty ❤️
Swoją drogą to było moje pierwsze wyjście na zakupy od 6 tygodni, bo nawet po spożywkę mąż mnie nie puszcza. Brakowało mi tego 😁
Dmg
szaleństwo no i dobrze!
Ja dostanę wszystko dla synka od koleżanek, a po córci mam wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy, typu wózek, niania audio-video, kocyki, pieluszki tetrowe i inne pierdy
Chociaż korci mnie, żeby kupić chociaż jeden startowy zestaw do szpitala dla synka ❤️dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Dziewczyny mam pytanie odnośnie L4. Idę jutro do lekarza, który chciałabym aby docelowo prowadził moją ciąże. Ale jestem obecnie na L4, które wystawił mi inny lekarz.
Czy jest widoczne w jakieś bazie ogólnodostępnej, że jestem właśnie na L4 i kto je wystawił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 19:14
6cs
11.04 II kreski ❤️
Lalia wrote:Iryska, Doomi na razie nr 1. to Bexa Ultra
Koła żelowe, a mimo to waga stelaża + gondoli to niecałe 14 kg, lżejszych nie znalazłam
Cena w granicach 1500-1900 w zależności od strony
Ale w sumie podoba mi się też najnowsza kolekcja Ideal 2020
Lalia
polecam polską firmę Jedo
https://jedobaby.com/pl/strona-glowna/
my 5 lat temu kupilismy 3w1 (gondola,spacerówka,nosidełko do auta jako fotelik, do tego torba, moskitiera), nie zapłaciliśmy za wszystko 2 tys złdmg111, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
Ewa88 wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie L4. Idę jutro do lekarza, który chciałabym aby docelowo prowadził moją ciąże. Ale jestem obecnie na L4, które wystawił mi inny lekarz.
Czy jest widoczne w jakieś bazie ogólnodostępnej, że jestem właśnie na L4 i kto je wystawił?
tak, to się nazywa zus
natomiast jeden lekarz drugiemu nie podejrzy
nie można dublować L4
poprostu możesz powiedzieć do kiedy trwa Ci obecne L4Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
DMG
gdzie się przeprowadzacie, dom/większe mieszkanie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:tak Sylwia, zgadza się, i w pojedynczych ciążach wcześniej trzeba mieć już rzeczy gotowe i mieć torbę spakowaną do szpitala
kiedy się przeprowadzacie, Wy tam już wszystko macie gotowe?
dzieci będą z Wami spały, czy będą miały własny pokój? -
Lalia wrote:Ja sobie dzisiaj zamówiłam bluzeczkę z koronką (rozmiar większą, żebym dłużej ponosiła😅) i dwie bawełniane koszule nocne, bo jakby mi tfu tfu trzeba było jechać do szpitala to mam tylko koronkowe body i sexy koszulki nocne 😂😂😂
Lalia
nie chce Cię martwić, ale możliwe że będziesz jeszcze większy rozmiar do szpitala potrzebowała niż tylko o jeden rozmiar w góręLalia lubi tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Lalia
polecam polską firmę Jedo
https://jedobaby.com/pl/strona-glowna/
my 5 lat temu kupilismy 3w1 (gondola,spacerówka,nosidełko do auta jako fotelik, do tego torba, moskitiera), nie zapłaciliśmy za wszystko 2 tys zł
Kic, a nie ciężki?? Bo to ja go muszę znosić bo chłop w pracy będzie większość dnia 😂 -
kic83 wrote:tak, to się nazywa zus
natomiast jeden lekarz drugiemu nie podejrzy
nie można dublować L4
poprostu możesz powiedzieć do kiedy trwa Ci obecne L4
Ewa powiedz, że masz zwolnienie do wtedy a wtedy, bo już byłaś u kogoś jak czekałaś na wizytę u niego, ale że u niego chcesz prowadzić ciążę. I tyle. Przecież się nie obrazi, że ktoś ci wypisał L4.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Cześć dziewczyny, jestem po wizycie, zarodka brak. Lekarz dał skierowanie do szpitala ale sugerował poczekać 2 tygodnie, aż samo się zacznie.
Motylku wykreśl mnie proszę z listy. Mam jednak nadzieję że za jakiś czas znowu będę mogła się dopisać.
Trzymajcie się ciepło, niech dzidziusie rosną zdrowo.2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
kic83 wrote:Lalia
nie chce Cię martwić, ale możliwe że będziesz jeszcze większy rozmiar do szpitala potrzebowała niż tylko o jeden rozmiar w górę
A to do porodu to tak, ale mi chodziło nie daj Boże gdzieś pomiędzy! Do porodu to pewnie XL 😂 a nie M 🤦♀️
Edit: Kic te wózki są mega!!! 😍😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 19:29
-
Boo - bardzo mi przykro. Widziałam już na kwietniu, że beta zwolniła ale na tym etapie ona już chyba wolniej rośnie i cały czas miałam nadzieję, że jednak wrócisz do nas dzisiaj z dobrą wiadomością.
Czekamy tu na Ciebie z powrotem.💚boo123 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
No właśnie chodzi mi o to czy lekarze mają dostęp do tej ogólnodostępnej bazy?
Bo nie wiem jaką ściemę pocisnąć żeby się jednak nie obraziłWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 19:29
6cs
11.04 II kreski ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️