Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Ja też się będę umawiać wlaśnie.
Jeśli chodzi o wczorajszą wizyte koleżanki to:
- sikać jak księżniczka siedząc na prosto bez parcia
-kupa ze stoliczkiem pod nogami wychylając się do tyłu jak w odrzutowcu
- w żadnym wypadku nie sikać "na małysza"
A ja właśnie odkad mam brzuch nie podkladam stoliczka przy 💩 (o jakze rzadko mnie to spotyka😭🤣) , bo sobie wyobrazalam, ze gniote bobasa i właśnie siedzialam prosto " jak księżniczka" 😁Ounai lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Jeśli chodzi o kolory tekstylii dla dziecka to ja sama ze sobą nie mogę dojść do porozumienia 😅 nie mogę się zdecydować czy kupowac chłopięce czy neutralne żeby przyoszczedzic i miec dla ewentualnej córy w przyszłości 🙈 wiadomo, że dziewczynka tez może spać w błękicie i w autkach no ale wiecie jak jest 😀
Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Jeśli chodzi o kolory tekstylii dla dziecka to ja sama ze sobą nie mogę dojść do porozumienia 😅 nie mogę się zdecydować czy kupowac chłopięce czy neutralne żeby przyoszczedzic i miec dla ewentualnej córy w przyszłości 🙈 wiadomo, że dziewczynka tez może spać w błękicie i w autkach no ale wiecie jak jest 😀
mnie ciągne do różu, ale nie wiem czy kupować np różowy rożek i walcze sama ze sobą co zrobić
Lalia, dmg111, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Zulu, Anetka, dlatego ja kupuje tak pół na pół 😅
Np. Ubranka 56/62 mam bardzo neutralne, bo maluch ich nie niszczy wcale i są najkrócej, dosłownie pojedyncze sztuki mam typowo chłopięce. Ale od rozmiaru 68 to już mam zdecydowanie chłopięce 😁
Tak samo wystrój /rzeczy do pokoju mam unisex, bo na pewno dzieciaczki będą mieć wspólny pokój, więc mebelki, naklejki na ścianach itd mam uniwersalne. Natomiast jakieś okrycie kąpielowe pieluszki tetrowe czy jeden rożek mam już chłopięce 😁dmg111, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ja kupowałam synkowie neutralne a teraz tamte mi się już nie podobają i córce kupuję nowe haha
Dokładnie !! Ja kupowałam synkowi raczej chłopięce ale były wśród nich i neutralne .. nowe .. z metkami .. bo nie wszystko zdążyłam założyć szybko rósł .. tak czy tak kupuje wszystko nowe bo mi się podoba co innego teraz i w ogóle szaleje na punkcie różu wiec wiadomowszystko po synku nawet te nowe rzeczy powynosilam na strych
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
casteam wrote:A ja po synku zostawilam sobie dosłownie kilka sztuk, resztę wydalam komuś albo sprzedałam albo wyrzucilam bo było takie zmechacone.
Teraz mam całą nowa garderobę 🌺
Ja mam tak samo.
Wszystko po córce oddałam bo stwierdziłam, że drugiego dziecka nie chce
Teraz mam wszystko nowe, no oprócz kocykówCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Mieliśmy jechać do Ikei ale mam od godziny lekkie bóle krzyżowe więc chyba nic z tego nie będzie. Mąż twierdzi, że zdąży wszystko posprzątać. No zobaczymy.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyCo do wizyty u fizjoterapeuty uroginekologicznego, to polecam udać się jeszcze będąc w ciąży. Odnośnie mięśni dna miednicy to do porodu należy nauczyć się je rozluźniać, podobnie jak pochwę i odbyt, ale bez uczucia wypychania.
I nie wiem, czy pamiętacie, jak wspominałam jakiś czas temu o codziennej pozycji kolankowo-łokciowej, Inaa89 - zwłaszcza dla ciebie jest to istotne przy skracającej się szyjce. Ponadto pozycja ta odciąża dno miednicy, które siłą grawitacji jest uciskane przez rosnącą macicę.
Jeśli chodzi o staniki do karmienia, to często na różnych forach przewija się firma Alles jako ta polecana. Osobiście nienawidzę staników z esotique, mają jakieś dziwne kroje.
Dmg, jeśli mówisz, że te rożki są fajne, to chyba też sobie kupię. 😊 Maggie, u mnie szpital wymaga rożka po porodzie, bo łatwiej się trzyma dziecko do karmienia. 😉 Akurat ja mam plan do snu układać synka w śpiworku, ale może lepiej mu będzie w rożku, okaże się...
Ounai, spisz te wasze historie małżeńskie, a z pewnością książka stanie się bestsellerem. 😂dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ounai bóle krzyżowe takie , że to TO??
Lalia zakochalam się w tych lesnych zwierzątkach, jestem na etapie szukania tych rzeczy także możliwe, że je podkupie 😁
Inaa, wydaje mi się że nie, ewentualnie przepowiadające. Na pewno porodowe bolały milion razy mocniejInaa89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
a tak w ogóle to spłodziłyśmy oprócz dzieci naszych już 1001 stron postówEdyciak, Inaa89, dmg111, Sylwucha, Ounai, Lalia, Enigvaa, kar_oliv, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Dziewczyny
a tak w ogóle to spłodziłyśmy oprócz dzieci naszych już 1001 stron postówkic83, Edyciak lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dziewczyny, tak wracając do tych majtasów siatkowych ile w końcu trzeba mieć sztuk? One aż tak się brudzą? Przecież wkłada się tam te wielkie podpaski (podklady). Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Mam 6 szt. i myślałam, że styknie. Teraz już głupia jestem.
Edyciak lubi tę wiadomość