Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyciak wrote:Kic, ty też bierzesz Acard, czy tobie też często leci krew z nosa? To znaczy u mnie to nie jest żaden krwotok, tylko śluzowka w nosie chyba jest mocno przekrwiona, bo przy każdym oczyszczaniu nosa mam krew na chusteczce... Może powinnam więcej witaminy C zażywać? 🤔
Sylwia, no mnie właśnie też to zastanawia, po co aż 10 par majtek do szpitala, gdzie wychodzi się po dwóch dniach... 🤔 A podpaski z firmy Canpol są dobre? Bo jedna dziewczyna w gratisie dała mi ich chyba ze 20 sztuk ..
Edyciak, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Kic, ty też bierzesz Acard, czy tobie też często leci krew z nosa? To znaczy u mnie to nie jest żaden krwotok, tylko śluzowka w nosie chyba jest mocno przekrwiona, bo przy każdym oczyszczaniu nosa mam krew na chusteczce... Może powinnam więcej witaminy C zażywać? 🤔
Sylwia, no mnie właśnie też to zastanawia, po co aż 10 par majtek do szpitala, gdzie wychodzi się po dwóch dniach... 🤔 A podpaski z firmy Canpol są dobre? Bo jedna dziewczyna w gratisie dała mi ich chyba ze 20 sztuk ..
Ja biorę Accard na ewentualną hipotrofię synka, mam przestać brać w 35t żeby zapobiec ewentualnemu krwotokowi przy porodzie.
Ja nie mam żadnych problemów.
A lekarzowi zgłosiłaś ten problem, że krew Ci leci?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Sylwia, no mnie właśnie też to zastanawia, po co aż 10 par majtek do szpitala, gdzie wychodzi się po dwóch dniach... 🤔 A podpaski z firmy Canpol są dobre? Bo jedna dziewczyna w gratisie dała mi ich chyba ze 20 sztuk ..Edyciak, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyKic, tu nie ma co zgłaszać, bo to problem hmm... Estetyczny? 😊 Tak tylko pytam, czy to może z powodu Acardu. Ale Anetka pisze, że ma podobnie, więc może takie uroki ciąży. 😉 Z dwojga złego wolę krew w nosie niż gdzie indziej. 😁
Ps. Jeśli lubicie takie klimaty, to jest świetny koncert w tv na jedynce. 😊 Piosenki niezakazane
Edit: i jest świetna tłumaczka migowego. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 20:48
-
kic83 wrote:Ja biorę Accard na ewentualną hipotrofię synka, mam przestać brać w 35t żeby zapobiec ewentualnemu krwotokowi przy porodzie.
Ja nie mam żadnych problemów.
A lekarzowi zgłosiłaś ten problem, że krew Ci leci?
Ja podobnie mam brać do 34 tygodnia.
Mi przed ciążą notorycznie bez powodu leciała krew z nosem, tak że z tamponem w nosie chodzikam, wystarczyło mocniej kichnąć. 3 razy miałam dziurki przypalane w nosie.
Jak zaczęłam acard i clexane brać, lekarz powiedział że mogą się nasilić. O dziwo od początku ciąży ani jednego nie miałam. Przy smarkaniu, szczególnie jak alergia zaatakuje to mam małe krwinki na chusteczce, ale to pikuś 😉Edyciak lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Edyciak wrote:Kic, tu nie ma co zgłaszać, bo to problem hmm... Estetyczny? 😊 Tak tylko pytam, czy to może z powodu Acardu. Ale Anetka pisze, że ma podobnie, więc może takie uroki ciąży. 😉 Z dwojga złego wolę krew w nosie niż gdzie indziej. 😁
Ps. Jeśli lubicie takie klimaty, to jest świetny koncert w tv na jedynce. 😊 Piosenki niezakazaneWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 20:50
Edyciak lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Anetka, wszyscy odebrali to na serio, a ja myślałam że chodziło Ci o cenę przed i po i że dla żartu wstawiłaś 🙈🙈🙈🤣🤣🤣 -
nick nieaktualnyLalia, pytanie mam do ciebie, bo urządzacie pokoik dla dziecka. Gdzie mały będzie spał przez pierwsze tygodnie? Gdzie wstawiacie łóżeczko?
Bo my mamy rozkmine... To znaczy mój mąż cały czas jest przekonany, że małego wygonimy od razu do drugiego pokoju. 😂😂 Więc mu tłumaczę, że co najmniej do pół roku musi spać w jednym pokoju z rodzicami. Chyba że się mylę?Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, mam lekki stresik. Szłam się kąpać, a że w łazience mam wielkie lustro, to zawsze się oglądam, tym bardziej, że to ciało się niesamowicie zmienia. Ale nie o tym. Tak patrzę na suty, a one jakby zaklejone mała ilością takiej papki (nie wiem jak to nazwać). Wymyłam to i są jakby lekko zaczerwienione dziurki, ale nic nie boli. To może być związane z produkcją mleka?
-
Anet.kaa wrote:Ja też się będę umawiać wlaśnie.
Jeśli chodzi o wczorajszą wizyte koleżanki to:
- sikać jak księżniczka siedząc na prosto bez parcia
-kupa ze stoliczkiem pod nogami wychylając się do tyłu jak w odrzutowcu
- w żadnym wypadku nie sikać "na małysza"
To są rady dla kobiet w ciąży czy po porodzie?
Anet.kaa gdzieś ominęłam poprzedni post 😯
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Lalia, pytanie mam do ciebie, bo urządzacie pokoik dla dziecka. Gdzie mały będzie spał przez pierwsze tygodnie? Gdzie wstawiacie łóżeczko?
Bo my mamy rozkmine... To znaczy mój mąż cały czas jest przekonany, że małego wygonimy od razu do drugiego pokoju. 😂😂 Więc mu tłumaczę, że co najmniej do pół roku musi spać w jednym pokoju z rodzicami. Chyba że się mylę?
Dziewczyny wiedzą, że ja popełniłam ten błąd. Po tygodniu życia córki wykolegowałam ją (ja!) do jej pokoiku i łaziłam w jedną i w drugą stronę 6-8 razy w nocy jak płakała 🙈
Taki to był strzał w kolano, że po kilku miesiącach chciałam wyrzucić córkę przez okno, sama przez to okno wyskoczyć, a schudłam tak że masakra jakaś.
Nie będę już pisać innych rzeczy, które chciałam mojemu mężowi zrobić, byłam wiecznie zmęczona i zła.
Gdybym miała ją pod ręką to bym masę takich pobudek zaoszczędziła, bo nie zawsze chodziło o mleko, a o mamę, żeby się odezwała, przytuliła, wzięła na ręcę, zrobiła szszszsz.
Głupia ja.Edyciak, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność