Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:
Mi właśnie też koleżanka dała ubranka 62 tam.z 15 pajacow było dużo z sinsey i właśnie bardzo różnią się wielkością dlatego ominelam pajace r 56 myślę że te 62 sinsey bd idealne na początek, a jej mały urodzil.sie 3 kg i pocztakowo się trochę topil w nich ale fakt był malutki.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Ounai, nie wiedziałam że też kochasz Harrego 🤩
Doomi, już wiem co będziemy czytać naszym chłopakom na dobranoc 🤣
Karolina, ale niespodzianka! Gratuluję, że dzidzia zdrowa 😘
Kar, ja się zastanawiałam między chicco a kinderkraft, ale Kic mi tutaj dała taki artykuł do czytania, że chicco ma dużo lepszej jakości materac.
Anetka, ja odkąd znam płeć na 100 % to stopniowo dokupuje 68, tzn głównie spodnie i body. Z 74 się wstrzymuję, bo moja koleżanka ma prawie 6 msc córeczkę i teraz ją ubiera w 74, a mój bąbel pół roku będzie miał w czerwcu i nie wiem czy na okres wakacyjny będzie jeszcze wchodził w 74 czy już w 80 🙈kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Podpasek poporodowych ile paczek się zużywa po porodzie? Przez cały połóg czy potem już mogą być zwykle podpaski?
te największe jak połóg trwa powiedzmy przez 6 tygodni to tak na połowę jego trwania można zakupić te większe poporodowe, na początku cieknie z Ciebie i to bardzoEdyciak lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
A ja nie wiem co robic 🤔
Czy kupowac dostawke czy lozeczko. Miejsca mamy malo, nie mamy lozka tylko kanape rozkladana. I nie wiem co wybrac. Chcialam na poczatku dostawke, komode i przewijak (osobno) , potem lozeczko z szufladami i komode z przewijakiem (razem). Tylko na to mamy miejsce po wyniesieniu biurka i przemeblowaniu 😊
Maz do dostawki nie jest przekonany. A ja juz sama nie wiem 🤷🏻♂️
A Wy co myslicie? 🤔🔸28 lat
Czy kupowac dostawke czy lozeczko. Miejsca mamy malo, nie mamy lozka tylko kanape rozkladana. I nie wiem co wybrac. Chcialam na poczatku dostawke, komode i przewijak (osobno) , potem lozeczko z szufladami i komode z przewijakiem (razem). Tylko na to mamy miejsce po wyniesieniu biurka i przemeblowaniu 😊
Maz do dostawki nie jest przekonany. A ja juz sama nie wiem 🤷🏻♂️
A Wy co myslicie? 🤔
Kochana, ja się nie znam, ale gdybym miała miejsce, to chyba bym się zdecydowała od razu na łóżeczko 🤔
Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką i mówiła, że miała dostawkę przy łóżku ale jej synek nie chciał tam spać i spał z nimi w łóżku ale w kokonie, jak ciut podrósł to w sypialni postawili łóżeczko i śpi z nimi w pokoju ale w łóżeczku 👍 najważniejsze żeby przez pierwsze miesiące, rok dziecko było z Wami w pokoju, a czy będzie w łóżeczku czy w dostawce to już kwestia bardziej wygodny, bo do dostawki nie trzeba wstawać 😉Enigvaa lubi tę wiadomość
-
Ja się zdecydowałam na łóżeczko ze względu na to, że do dostawki nie da się mieć monitora oddechu. Oczywiacie nie muszę Wam mówić, że mój mąż dalej trzyma łóżeczko w kartonie niezłożone, bo ma czas...
Ounai jak tam? Ja ciągle odczuwam niepokój jak nie piszesz przez kilka godzin, że już rodzisz! ☺️Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2020, 16:15
Enigvaa, Zulugula lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Annia, polubiłam, bo nie wiedziałam, że do dostawki nie może być monitor 😳😳😳
Inga, mam upatrzone dokładnie to samo na allegro 🤣🤣🤣
Annia, Ty zamawiałaś łóżeczko z AMC, dobrze pamiętam?? A zamawiałaś u nich od razu ten materac lateks pianka??Inga28 lubi tę wiadomość
-
Julik wrote:Bardzo nisko mnie dziś syn kopie, trochę to dziwne. 🤔
Dziś myślałam nad imieniem... Jaś- mój dziadek i męża tak się nazywali, obu już nie ma z nami. Drugie to Adaś tak po prostu, ładnie i nic mi się złego nie kojarzy. 😊
Mnie też jeszcze często kopie bardzo niskood dwóch dni dopiero gdzieś na wysokości pępka 😊
Jan piękne imię ❤️ U mnie dziadek też tak się nazywałJulik lubi tę wiadomość
-
Annia chyba zamawiała z Woodies. Miałam Cię Aniu właśnie pytać, czy już złożone i jak wrażenia
ja chcę do pokoju dziecięcego od razu normalne Woodies, a do sypialni Woodies mini, jeśli uda mi się trafić używane w dobrej cenie i dobrym stanie. Mamy mało miejsca w sypialni i na początek chciałabym coś małego do wnęki, a potem albo przeniesiony malucha do jego pokoju, albo przestawimy większe łóżeczko, które niestety zajmie nam więcej miejsca. Dostawka odpada, bo też by nam zajęła dużo miejsca w przejściu do okna no i jakoś wizualnie mi się średnio podoba.
Lalia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualnykic83 wrote:te największe jak połóg trwa powiedzmy przez 6 tygodni to tak na połowę jego trwania można zakupić te większe poporodowe, na początku cieknie z Ciebie i to bardzo
kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga28 wrote:My raczej odrazu kupimy łóżeczko, takie proste, białe - może z jakąś szufladą na dole
Coś takiego:
Tylko kurczę, mamy podobny problem jak Enigva, nie mamy zbyt dużej sypialni i zarówno z łóżeczkiem będzie ciasno, jak i z dostawką trzeba by pokombinować...
Przewijak jeśli będzie to raczej na łóżeczku, choć nie wiem, czy od razu kupować, czy na pewno się przyda.. może jakiś używany.
Może zrobimy wg pomysłu mojego męża 😂😂 od razu jak wrócimy ze szpitala wypierdzielimy małego do łóżeczka w oddzielnym pokoju. 😂😂 On naprawdę myśli, że tak wszyscy robią. 🙈🙈 -
kic83 wrote:te największe jak połóg trwa powiedzmy przez 6 tygodni to tak na połowę jego trwania można zakupić te większe poporodowe, na początku cieknie z Ciebie i to bardzo
Podczas ostatnich 2 miesiecy starań zaczęłam używać podpaski, a tak od zawsze tampony bo nie awidze tego uczucia miesiączki, a co dopiero połóg kiedy leje sie tqk mocno 🤯🤯🤯🤯 -
Lalia wrote:Ounai, nie wiedziałam że też kochasz Harrego 🤩
Doomi, już wiem co będziemy czytać naszym chłopakom na dobranoc 🤣
Karolina, ale niespodzianka! Gratuluję, że dzidzia zdrowa 😘
Kar, ja się zastanawiałam między chicco a kinderkraft, ale Kic mi tutaj dała taki artykuł do czytania, że chicco ma dużo lepszej jakości materac.
Anetka, ja odkąd znam płeć na 100 % to stopniowo dokupuje 68, tzn głównie spodnie i body. Z 74 się wstrzymuję, bo moja koleżanka ma prawie 6 msc córeczkę i teraz ją ubiera w 74, a mój bąbel pół roku będzie miał w czerwcu i nie wiem czy na okres wakacyjny będzie jeszcze wchodził w 74 czy już w 80 🙈Lalia lubi tę wiadomość