Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa89 wrote:Dziewczyny ktore zakupiły kokony jakie macie ich wymiary? Bo z tego co tak sobie patrzę to sa różne wielkości.
Lepiej bierz największy wymiar lub te oznaczone jako xxl. Ja dostałam kokon, to kuzynka mówiła ze brala własnie duży (a wcale jakies wielkie one nie sa - ja mam nie pamiętam czy 80tke czy 90 tke, ale obstawiam ten drugi bo do gondoli sobie chwilowo włożyłam i mieści sie ale tak na styk i scisniety nieco, a gondole mam ta 83 cm xD).
Z tych małych kokonów dzieci ponoc strasznie szybko wyrastaja ze nawet nie zdążysz dobrze poużywać. -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Podziwiam. 💕 Ja też psychicznie czuję, że dziadzieje ale z kolei nie wysiedziałabym 8 godzin przed kompem (kręgosłup) plus ta cukrzyca, mierzenie cukru regularne posiłki... 🙄
Przed kompem to w ogóle nawet nie można w ciąży dłużej niż 4 godziny... Chociaż dla pewnie pewnie i 4 godziny w jednej wymuszonej pozycji to byłaby katorga bo przy kompie plecy i szyja dostaja w cholerne po dupie... Już nie wspominając o ciążowym roztargnieniu 😂 -
casteam wrote:U mnie każdy czekał na dziewczynkę 😅 ja też 😅
Mam synka i chyba to marzenie wszystkich żeby była parka
Annia, ja nie mam kokonu i nie biorę. W dzień najwyżej mała będzie spać w gondoli. Albo przejadę dostawka.Lalia lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
casteam wrote:U mnie każdy czekał na dziewczynkę 😅 ja
Mam synka i chyba to marzenie wszystkich żeby była parka
Nie wszystkichja chciałam dwie córy, ale coraz bardziej się cieszę z parki
Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Julik, jakby co to ten materac jest od dziś w mega cenie (150zl) na marlin.pl a widzę oni tam chyba mają darmowa wysyłkę.
https://merlin.pl/materac-visco-lateks-cashmere-12060-13cm-sensillo/8322807/?utm_source=ceneo&utm_medium=priceJulik lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Pijecie alkohol 0%? Z ciekawosci pytam.
Czasem się zdarzą jakies smakowe piwka zerówkidmg111, Enigvaa, Stokrotka027, Wik89, Julik lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Nie wszystkich, chyba że mówisz oraz swojej rodzinie. Ja chciałam drugiego synka
Annia, ja nie mam kokonu i nie biorę. W dzień najwyżej mała będzie spać w gondoli. Albo przejadę dostawka.
Ounai
ja tak jak Ty,
Chciałam dwie córki, a nie parkę.
Co do kokonu to nie używałam, i nie będę.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Enigvaa wrote:Pijecie alkohol 0%? Z ciekawosci pytam.
dmg111 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Uff. No przez chwile poczulam sie jak wyrodna matka. Kolezanka, tez w ciazy, bardzo sie zdziwila ze pije w ciazy. Nawet jesli to 0,0. A przez te upaly to bylo moje marzenie, napic sie takiego zimnego 🤤🔸28 lat