Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia, kar_oliv, doomi03, Lalia, dmg111, Inaa89, Zulugula, SzalonaOna, Sylwucha, Wik89, Edyciak lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Dziewczyny zapraszam na 100dniówkę!🥳🍼🥛
Będzie, będzie zabawa, będzie się działo, tej nocy Piccollo będzie się lało 😂😂😂❤️Lalia, dmg111, Inaa89, Zulugula, Stokrotka027, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Jak czytam Wasze historie związków to mam ciarki 😍 Wszystko takie piękne, jakby tak miało być!
Ja jak poznałam mojego męża w pracy to też byłam w toksycznym związku, co więcej byłam zaręczona, bo byłam wtedy tak mało asertywna, że było mi głupio odmówić 🤦🏻♀️
Jak poznałam D. to od razu wiedziałam, że nie ma szans, trzeba tamto skończyć, bo ja chce byc z nim, z tym który wiecznie się uśmiecha. Oczyszczenie mojej sytuacji i siebie zajęło mi pół roku, po tym pół roku, które były rewolucja, zaczelam intensywnie uprawiać sport, skupiać się na sobie, osiągać sukcesy w pracy, generalnie przeżyłam metamorfozę psychiczną, to spotkałam się z D, dwa tygodnie później już ze sobą mieszkaliśmy, rok później zaręczyny, rok po zaręczynach ślub, rok po ślubie Julia w brzuchu 😍
Powiem Wam, że to czego będę uczyła córy, to że jak już ma chociaż delikatne obawy, to nie ma co w tym tkwić, bo jak się pozna tego jedynego, to nigdy żadna obawa się nie pojawi. Pewnie, że się kłócimy czasem, ale to tylko pokazuje, że nam na sobie zależy, inaczej bylibyśmy wobec siebie obojętni. Kocham go naprawdę mocno, mimo, że czasem doprowadza mnie do szału 🔥🔥🔥
I tak powinno być, że facet daje powera do działania, że dzięki niemu idziesz w górę, pniesz się, a nie że Cię ciągnie w dół!dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
[/url]
Kicuś, przebijam, u mnie prawie 11h spania dzisiaj 🙈
Annia, ja musze albo męża cisnąć, albo stawiać przed faktem dokonanym, inaczej bylibyśmy daleko w lesie 🤷♀️ ale jak już mu wszystko zaplanuję, zorganizuję i wybiorę to działa, więc nie narzekam bardzo 👍 mam nadzieję, że u Ciebie będzie dzisiaj lepszy dzień, a mąż też się zmobilizuje do pracy 😘
Ounai, współczuję ciężkich nocy 😔 ale jeszcze chwilka i Martusia już będzie 💜
Doomi, ale super historia z Twoim S. 😍
Ja z mężem poznałam się na pierwszym roku studiów w październiku 2013, a w grudniu już byliśmy parą 😁 zaręczyliśmy się po trzech latach, po licencjacie w sierpniu 2016, a ślub wzięliśmy po magisterce w sierpniu 2018, teraz 18 sierpnia 2020 mamy 2. Rocznicę ślubu 💙 nasz synek urodzi się (chyba) w grudniu jak nam stuknie 7 lat związku 😅kic83, dmg111, Inaa89, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Dziewczyny co teraz lubią Wasze dzieci ?
U mnie najpierw była faza na Świnka peppa , Później masza i niedźwiedź , pozniej psi patrol i booba .. teraz mój mały nie chce oglądać bajek .. chyba ze jakieś durnoty na YouTube które włączam mu gdy musze mu zrobić np inhalacje żeby wysiedział w miejscu
Edit oczywiście te bajki to zawsze z umiarem .. tylko mój to jest takim ruchowym dzieckiem i ciężko mu usiedzieć nawet żeby coś obejrzećdmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Dziewczyny a czy wasze dzieci w wieku 2-3 lat potrafiły pobawić się same choć 30min? Mój nie .. zawsze musze bawić się z nim on po prostu nie umie sam znaleźć zajęcia a nawet jak mu wyjmę coś konkretnego rozłożę zabawę to mnie ciągnie ze mam się z nim bawić .. oczywiście fajnie ze lubi ze mną ale ja czasem nawet nie mam jak zjeść ..
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Jeju czy Wy tez macie wrażenie, że nasze ciąże tak szybko lecą? Ja pamiętam 100dniowke Ounai a tu już zaraz Marta będzie na świecie! Zaraz Ania rodzi, Kic, Sylwia, DMG, Iryska lada moment donoszone ciąże! Rety rety jestem taka podekscytowana 😄
Lalia, Annia, dmg111, Inaa89, kic83, Iryska, doomi03 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Lalia, ja popełniłam błąd, że myślałam, że on wreszcie SAM się do czegoś zmobilizuje... Śrubki nie znalazł. Będzie jutro dzwonił do Woodies czy mogą mu dosłać. Nawet kanapę odsunął. Ale mówi, że raczej była, bo najpierw próbował wstępnie skręcić i się zgadzała ilość śrubek. Dzisiaj już nawet nie jestem zła, nie obchodzi mnie jak on to zrobi, ale wszystko ma być gotowe na powrót Mikołaja do domu ze szpitala i tyle. Jak chce to niech wtedy zasuwa 24h/24h. 🙄 Ale jest bardzo grzeczny bo widzi, że zawalił...
Ounai mi się wydaje, że te nasze dzieci w brzuchu czują nasze nastroje, bo wczoraj jak byłam zła i płacząca to Mikołaj też dosłownie szalał w brzuchu. Jakby też był zdenerwowany moim zdenerwowaniem.
Kicku, ja się nie boję nawet bólu... Boję się niewiadomego, że nie wiem jak to wygląda, nie wiem jak będzie wyglądało (tzn. w teorii wiem, ale wiesz o co chodzi).
Irysko, Ounai, wczoraj zapomniałam napisać, ale ta diabetolog mi mówiła, że jakieś problemy z gwałtownie starzejącym się łożyskiem to raczej występuje u kobiet z cukrzycą przedciążową.
Dziękuje Wam dziewczyny za wsparcie wczoraj i za to, że mogłam ponarzekać. :*
Dmg, za wcześnie na Piccolo jeszcze dla mnie, ale wypije toast kawką za twoją 100-dniówkę!
Lalia, dmg111, Iryska lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Jeju czy Wy tez macie wrażenie, że nasze ciąże tak szybko lecą? Ja pamiętam 100dniowke Ounai a tu już zaraz Marta będzie na świecie! Zaraz Ania rodzi, Kic, Sylwia, DMG, Iryska lada moment donoszone ciąże! Rety rety jestem taka podekscytowana 😄
Jak Ounai zacznie - tak posypią się porody!dmg111, Zulugula, doomi03 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Dziewczyny, ja Was podziwiam za piękną organizacje pokoików itp 🤩
My nadal w fazie remontu, który kończymy za dwa tygodnie, a deweloper już dał znać, że znowu ma opóźnienie i raczej wejdziemy do 30.09 a nie do 30.08.. Wszystko zaczniemy przenosić już właściwie za te dwa tygodnie, zostaną nam same niezbędne rzeczy, bo nie wyobrażam sobie zabawy z kartonami w 9 miesiącu ciąży 🤦🏻♀️
Przez to jestem w 31 tygodniu ciazy, a ja nawet łóżeczka nie mam i nie ma opcji, że je tu złożę na kawalerce, łudze się, że wyrobimy się tam 🤦🏻♀️ Dopiero na nowym zaczynam akcje pranie i prasowanie ciuszków i wszystkiego, trzy światy z tym 🤦🏻♀️ Jednak mała czuła, że nie ma co nas wcześniej ładować w ciaże, chyba wszystko tak miało być, że dała nam te pół roku opóźnienia 😂
Co ze śpiworkiem?czekałam na info , nie wiem czy zamawiać
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
dmg111 wrote:Myślałam, że Wam napisałam w piątek 🙈
Były różowe i panterkowe za 41.99, ale ten większy rozmiar, zapytałam się babeczki czy mają mniejsze i powiedziała, że zaczynają od tych których mają najwięcej na magazynie i w poniedziałek dołożą kolejne 😉 o 10:30 mam ginekologa, więc koło 11:00 byłabym tam, bo w sumie obok 😉
Zawsze możesz zamówić i zwrot jest za darmo z h&mu, a ja będę dawać na bieżąco znać co i jak 😘
Zaczekam wiec do poniedziałku , daj znać w poniedziałekdzięki
dmg111 lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Lalia wrote:Kicuś, przebijam, u mnie prawie 11h spania dzisiaj 🙈
Annia, ja musze albo męża cisnąć, albo stawiać przed faktem dokonanym, inaczej bylibyśmy daleko w lesie 🤷♀️ ale jak już mu wszystko zaplanuję, zorganizuję i wybiorę to działa, więc nie narzekam bardzo 👍 mam nadzieję, że u Ciebie będzie dzisiaj lepszy dzień, a mąż też się zmobilizuje do pracy 😘
Ounai, współczuję ciężkich nocy 😔 ale jeszcze chwilka i Martusia już będzie 💜
Doomi, ale super historia z Twoim S. 😍
Ja z mężem poznałam się na pierwszym roku studiów w październiku 2013, a w grudniu już byliśmy parą 😁 zaręczyliśmy się po trzech latach, po licencjacie w sierpniu 2016, a ślub wzięliśmy po magisterce w sierpniu 2018, teraz 18 sierpnia 2020 mamy 2. Rocznicę ślubu 💙 nasz synek urodzi się (chyba) w grudniu jak nam stuknie 7 lat związku 😅
Tylko ja już z jednym dzieckiem na pokładzie, a mimo to pospałamLalia, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyUfff w końcu Was nadrobiłam!
A więc tak...
Z czwartku na piątek spałam jakieś 2h. W piątek obudziłam się jak robot do fryzjera i kosmetyczki. Jak wróciłam to szybkie ubieranie dzieci, P, no i siebie. Pojechaliśmy pod Zamekn(USC jest u nas na Zamku). Tam staliśmy jakieś pół godz. Do ostatniej chwili czekałam na rodziców. Nie było ich. Byli rodzice i całe rodzeństwo P. No i moja koleżanka. Jiz przed wejściem się rozpłakałam, bo zrobiło mi się i wstyd 0rzed rodzina P, że ode mnie nikogo nie ma, i przykro. Wchodzimy do Urzędu i zonk. Każą zakładać maseczki. Ja dostałam nerwa, bo dzwoniłam kilka dni wcześniej i mówili tylko o limicie osób i dezynfekcji rąk przed wejściem.dzięki Bogu teściowa miała całą paczkę jednorazowych i poratowała nas. Weszliśmy, daliśmy dowody i kazali nam ściągnąć maski (wtf??). Zaczęłam znów płakać. Emocje mi puszczały. Ale.l sama przysięga była z uśmiechem i wzruszeniem ❤️ wyszliśmy do sali obok, życzenia, znów płacz 🤦♀️ i Juz stresik minął. Wróciliśmy do domku, byliśmy przed 12. Ostatni goście opuścili nas przed 23. Byliśmy tak zmęczeni że tak jak to stało, tak stało. Poszliśmy spac.
Sobota 6 rano pbudka - jedziemy nad morze. Nie mieliśmy dzieci - mega wypoczęliśmy. Leżaczki, słoneczko. Jak prawdziwa para nowożeńcówdotarło do mnie co się dzieje. Do P też. To był piękny weekend. Wróciliśmy koło 20, bo dzieci wracały do domu.
Uświadomiłam sobie, jak bardzo się kochamy. Mimo problemów, mimo kłótni nie chciałabym zostać już nigdy bez niego.. ❤️
Wkurzyliśmy się trochę, bo do wczoraj miał rozpisany zwykły urlop. A na dziś i jutro miał okolicznościowy (można rzekomo wykorzystać go orEd, w trakcie lub tuż po ślubie), a tu szef dzwoni wczoraj po południu że dziś ma wracać do pracy ma rano, bo urlop okolicznościowy jest na czas ślubu a nie po. No i będzie to wyjaśniał, w necie jest wyraźnie napisane, że Równiez po ślubie można go wykorzystać. Tak więc jestem sama z dziećmi. Niedługo się ogarniemy i jedziemy tu blisko na plaze 🏖️
Z takich przyziemnych spraw - odebrałam swoje wyniki. Wszystkie są okej, jutro rano lecę je wydrukować bo mam wizytę na 9.40 ❤️ znów zobaczę moja księżniczkę 😍😍😍
Na 12.30 mam też OKULISTĘ Z małą, więc dzionek zleci.
A no i na 15 lecę na rzęsy jeszcze, a co!
Mała w brzuszku kopie jak szalona. Mam wrażenie że ona wcale nie śpi. Kiedy się w nocy nie obudzę, kiedy nie usiądę w dzień - ona daje czadu
I tak oto wrócił odmieniony Motylek - ŻONAPRZESZCZESLIWA!
P. S. TERAZ mogę się zabrać za wyprawkęLalia, Inaa89, Annia, kic83, kar_oliv, Ounai, Edyciak, dmg111, Fragaria, Wik89, Julik, Inga28, Sylwucha, doomi03 lubią tę wiadomość