Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Dziewczyny, tak z ciekawości 😉
Ile płaciłyście za usg połówkowe??Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
kic83 wrote:Witaj w klubie, mój od wczoraj mało fika
Iryska, kic83, Julik lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ja już po wizycie. Dziś bez USG.
Ogólnie wszystko ok, moje wyniki w porządku. Szyjka długa, tętno dzidzi 145. Skorygowali mi tydzień ciąży i dziś mam 23+2, sugerujemy się data porodu 12.12zapowiedzieli mi już, że na VBAC nie ma szans, więc CC koniecznie albo 4.12 albo 7.12
także zmieniam zaraz suwak.
Następna wizyta 14.09 o 11:00. I na następną wizytę mam zrobić krzywa Cukrową i odczyn Coombsa. A między 28 a 32 tyg kwalifikuje się na zastrzyk z immunoglobulina bo mam krew ujemnąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2020, 13:20
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dla mnie ta mommy bag jest tylko ładna. Na wszelkie wyjazdy wolę jednak torby i walizki z kółkami. Nie lubię nosić
Mam wytyczne od diabetologa. Nie zwiększać już insuliny bo to nie ma żadnego sensu skoro indukcja w tym tygodniu. 8-12 tyg po porodzie krzywa (to która ze mną na krzywą idzie?). Cukier mierzyć 2h po posiłku. Insulinę i dietę odstawić od razu po porodzie i obserwować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2020, 13:46
-
Sylwucha wrote:Mogę Wam oddać trochę aktywności mojej szarańczy 😂 Chodzę, spaceruje, mówię do nich... Nic nie pomaga. Walą kopniakami jak szalone. Chyba zaraz do samochodu wysiądę i się przejadę, bo czasami uspokajają się w aucie.
Ha ha ha to tak jak z noworodkami się robi, żeby w końcu padły
Widzę, że już zdobywasz w tym wprawę 😉Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia
ja dziś mam słabszy dzień, mam mało sił.
Spalam dobrze, ale widocznie dziś taki kiepski dzień.
Spać mi się chce, ale gdy próbowałam usnąć to było mi za gorąco.
Zaraz wskoczę do basenu, może to mnie poratuje.SzalonaOna lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Ciesze się wszystko wporzadku 😊 szkoda, ze nie mogłaś podejrzeć na chwilkę malutkiej 😉 czyli jednak bedzie CC? Jak Ci z ta myślą?
Tak sobie... Ale rozumiem ich, to duza odpowiedzialność, zagrożenie.
Ogólnie sama operacja spoko, ale boję się, że Przez koronkę mogę być tuż po operacji i te kilka dni sama. A po CC najłatwiej mi nie będzie. Smuci mnie to troszkę. Ale do grudnia jest jeszcze chwila czasu, więc mam nadzieję że wszystko się jakoś unormuje... -
Annia, widziałaś w Kędzierzynie już też jest korona, co prawdna na neurologii, ale jednak. Oszalec juz mozna z tym.
-
nick nieaktualnyDzisiaj nie ogarnęłam już okulisty z małą, przeniosłam wizytę na 31.08 bo trochę mi zesLo w tym szpitalu
Ale za to zapisałam ją do żłobka, zaczyna od 1. 09ale się cieszę!
a była tak zainteresowana, że już dziś chciała zostać
Zaraz zjem obiadek i biegnę na rzęsy, a później zrobić zdjęcia do dowodu i prawa jazdy
kic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Annia
ja dziś mam słabszy dzień, mam mało sił.
Spalam dobrze, ale widocznie dziś taki kiepski dzień.
Spać mi się chce, ale gdy próbowałam usnąć to było mi za gorąco.
Zaraz wskoczę do basenu, może to mnie poratuje.
Sylwia widziałam właśnie, żeby im to tylko na gineksy nie polazło, bo niedługo mieszkanki naszego województwa zostaną pozbawione jakiejkolwiek opieki... Mam nadzieję, że Opole w tym tygodniu się otworzy, bo to jakaś paranoja ile to trwa... Na Śląsku gdzie jest o wiele więcej przypadków wirusa chyba co chwilę jakiś oddział się nie zamyka?
Motylku wiem, że chciałaś próbować rodzić SN, ale myślę, że są też plusy tej sytuacji. Wiesz kiedy urodzisz, będzie to chyba też bezpieczniejsze dla Ciebie chyba?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Mam nadzieję, że po ochłodzie w basenie będzie lepiej. :* Daj znać czy pomogło.
Sylwia widziałam właśnie, żeby im to tylko na gineksy nie polazło, bo niedługo mieszkanki naszego województwa zostaną pozbawione jakiejkolwiek opieki... Mam nadzieję, że Opole w tym tygodniu się otworzy, bo to jakaś paranoja ile to trwa... Na Śląsku gdzie jest o wiele więcej przypadków wirusa chyba co chwilę jakiś oddział się nie zamyka?
Motylku wiem, że chciałaś próbować rodzić SN, ale myślę, że są też plusy tej sytuacji. Wiesz kiedy urodzisz, będzie to chyba też bezpieczniejsze dla Ciebie chyba?termin będzie pewny, o ile dotrwam
obydwojedzieci urodziłam przed terminem.
Syn w 39+0 (nagła CC)
Córka w 38+0 (miałam zaplanowana CC na 39+0, ale nie dotrwałam)
Zobaczymy jak będzie tym razem -
SzalonaOna wrote:Tak wiem, że to bardziej bezpieczne. Jakoś sobie dam radę, muszę
termin będzie pewny, o ile dotrwam
obydwojedzieci urodziłam przed terminem.
Syn w 39+0 (nagła CC)
Córka w 38+0 (miałam zaplanowana CC na 39+0, ale nie dotrwałam)
Zobaczymy jak będzie tym razemMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
jakby któraś chciała to do piątku na le pampuch jest promocja -20% na produkty nieprzecenione z kodem WAKACJE.
polowałam już jakiś czas na nich i dziś zamówiłam 2 kocyki i smoczek bibs (zamiast płacić za przesyłkę, bo smoczków promocja nie obejmuje)
tylko, jako że poszli na urlop to wysyłka dopiero po 25.08
💙 11.2020
💗 11.2023 -
A ma któraś z Was kocyk z colorstories?
Chciałam posprzątać już tak idealnie na mój pobyt w szpitalu ich jest masakra. Jak tylko zaczyna się ruszać to mam duszności. Masakra, dawno się tak źle nie czułam. Ale ja się cieszę jednak ze nie muszę czekać aż samo się zacznie