Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam wrażenie, że przez te trzy dni w szpitalu urósł mi brzuch. 🙈🙈
A tu koszula nocna z DrNap. Wygląda na porządny materiał i ładnie jest uszyta, choć rozdziawia mi się w biuście, a w plecach na wysokości brzucha ma luz...
Proszę nie cytowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 20:40
doomi03, Lalia, kar_oliv, Annia, Sylwucha, Inaa89, kic83, Ounai, kkasia lubią tę wiadomość
-
Edyciak, faktycznie Ci wyskoczył brzuszek! Ale masz śliczny, taki jak Anetka, taki jędrny 😍
Edyciak, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to może na połowkowych też dostanę z centylami.. bo w szpitalu aż tak dokładnie nie mierzyli małego, ale wagę sobie oszacowalam wg jakiegoś kalkulatora, tylko nie wiem, czy można mu ufać.
A co do nóżek, to myślałam, że mój ma za krótkie, ale jest prawie tak samo jak u twojego, bo sobie tak wytłumaczyłam, że przecież kość udowa jest dłuższa niż szerokość głowy. 😂 Widocznie u takich mikrusów cały czas ta głowa jest duża. No ale ten brzuszek mnie zaczyna niepokoić... Ale już nie weryfikuję, żeby sobie niczego nie wkręcać. -
Dziewczyny, czy któraś z was chce kupić termofor z pestkami wiśni CherryPad? Dostałam od nich kod rabatowy -20% do wykorzystania w ciągu 14 dni.
Można wybrać ze strony przesyłkę do paczkomatu za 0zł plus ten mały rabat to zawsze coś.
Stronka:
https://nature-solution.com/sklep/
Która ma ochotę niech mi napisze to na priv prześlęLalia lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Mam wrażenie, że przez te trzy dni w szpitalu urósł mi brzuch. 🙈🙈
A tu koszula nocna z DrNap. Wygląda na porządny materiał i ładnie jest uszyta, choć rozdziawia mi się w biuście, a w plecach na wysokości brzucha ma luz...
A jak wygląda z tyłu? Jaki to rozmiar?O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, to marka Alles ostatnio tu był poruszany temat ich bielizny do karmienia, że jest ładna i sexowna. Ja wzięłam koszule bo miałam do wykorzystania kartę podarunkową która była już po terminie i nie mogłam czekać aż mi mleczne cycki urosną 😂 więc wziełam te dwie koszule
casteam, Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
Annia i jak tam KTG?
Ounai, co u Ciebie? -
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Dziewczyny, czy któraś z was chce kupić termofor z pestkami wiśni CherryPad? Dostałam od nich kod rabatowy -20% do wykorzystania w ciągu 14 dni.
Można wybrać ze strony przesyłkę do paczkomatu za 0zł plus ten mały rabat to zawsze coś.
Stronka:
https://nature-solution.com/sklep/
Która ma ochotę niech mi napisze to na priv prześlę -
nick nieaktualny
-
Edyciak
widać już brzuszek i to nieźle poszedł do przodu!
U mnie wystartował 23/24tc i teraz jak idę to najpierw brzuch potem jaLalia, Edyciak, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyMeggie, to jest ta koszula
https://rafjolka.pl/product-pol-56541-9928-Koszula-ciazowa-i-do-karmienia-Doctor-Nap-graphite.html
Mam na sobie rozmiar S, mam 170 cm wzrostu. Ona z tyłu jest prosta. Ale dobrze to wygląda. Ja mam w biuście 90-91cm i jak widać na zdjęciu trochę się rozdziawia przy guzikach, więc jeśli masz większy biust, to pewnie trzeba większy rozmiar lub ten model nie jest dla ciebie. -
nick nieaktualny
-
Sylwucha wrote:Annia i jak tam KTG?
Ounai, co u Ciebie?
Dziś nie wywołują, czekam jeszcze na ktg. Mam dwa dzieciaczki na sali, Juleczke 2500g i Mikołaja 2600g. Mikołaj jest wczesniakiem. Kolejna dziewczyna rodzi. A ja nadal negocjuje z Martą żeby może łaskawie zeszła z żołądka.
To czekanie jest najgorsze, bo człowiek ma czas i zaczyna się stresować.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc