Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Ale to tak na null, zero?? Może puszcza jakis samolot dla rodaków na takie właśnie powroty do kraju
Miał przylecieć z Polski zmiennik za niego, ale jeśli nie przyleci, to też nie wiem, co to będzie... -
madziulix3 wrote:Kic, pięknie wyglądasz! 😍
Mam nadzieje, ze mi tez tak piersi urosną w ciąży 😂😁
Dziękuję Kochana 😘
Ostatnio na działce widziałam dwa bociany i o Tobie pomyślałam
A piersi możesz mi zabrać, wolę mniejsze 😉madziulix3 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia ja tez mam przepukliny na kręgosłupie, glownie w odcinku szyjnym, wypadniemy dysk itp. Często mam mega bole, ze ruszyć sie nie moge, ale nie wiedzialam ze to może być przeciwwskazanie do porodu siłami natury?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Anet.kaa wrote:Ale sie zestresowałam tą krzywą
tak coś czułam że wyjdzie mi jakieś g**no!
Mąż już zapowiedział że przechodzi ze mną na dietę. Ekstra, jeszcze będe musiala trzymać dietę gotując nie u siebie, a wiadomo że to zawsze trudniej i mniej komfortowono załamka
Kurde ja to się nie znam na krzywychdaj znać co Andrzej napisze
-
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, padłam z mojego lekarza, ja się rozpisałam, żale się na moje wyniki,.ojojuje mu a on mi odpisał na email
"Nie jest źle."
To cała treść wiadomości 😂😂😂😂😂😂🤭🤭🤭🤭🤭
Hahaha 😂 jezu on zawsze tak pisze! „Jest okej”, wszystko dobrze, lekka anemia, brać żelazo 😂 -
Inaa, ja mam 3 przepukliny, ale w odcinku lędźwiowym 😘
Dlatego mam się skonsultować 😘 -
Lalia, KarolinaMaria bardzo bardzo się cieszę, że wizyty udane!
Lalia chyba wszędzie wizyty w czasie pandemii poszły trochę do góry. Mają tam jakieś przysłony czy środki do dezynfekcji? Pewnie doktorek sobie musi to wliczyć w koszty. Albo ilość maseczek, które zużywa.
KarolinaMaria powiedz mamom, że antracytowe było tańsze, może wtedy się nie doczepią. 😂
Edyciak, omg! Mam nadzieję, że może mężowi uda się wrócić przez inny kraj jakimś lotem łączonym. Mam nadzieję, żeby tylko jakiejś kwarantanny dla wracających nie wprowadzili czy coś. ;/KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:Inaa, ja mam 3 przepukliny, ale w odcinku lędźwiowym 😘
Dlatego mam się skonsultować 😘
Laila
przy dyskopatii i przepuklinie kręgosłupa mogłaś trenować z ciężarami?
Laila
Co oznacza wychedożyć? 😂 🙈Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Dziękuje :* mam nadzieje, ze wyczarujesz mi je razem z boćkami 😘
Tylko uważaj, bo były dwa 😘madziulix3 lubi tę wiadomość
[/url]
Kic, Ty to dopiero jesteś sexy, apetyczna i taka zadbana!! Jestem w szoku, że tak biust rośnie w ciąży. Ja startuję z 75E i obawiam się co będzie na końcu, nie wiem czy liter starczy 😂😂😂😂
Edyciak mam nadzieję, że coś wymyślą z powrotami... trzymam kciuki żebyście byli już razem.kic83 lubi tę wiadomość