Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Przykro mi z powodu pensji. Ale z piątków w domu pewnie jesteś zadowolona? Jak z teściowa?
Zulu takie bóle się często zdarzają, weź no spę i magnez, ale na szczęście to najczęściej normalne rozciąganie macicy i stąd takie pobolewania (tak tłumaczył mi mój gin).
Ja odespałam poranną pobudkę do laboratorium. -
Sylwucha wrote:Aniu, byłaś w Śląskich? Dostałaś pojemniczek?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:hej hej:)
no Nona wróci jakoś z nowym nickiem jak feniks z popiołów
ja dziś dość ciężka noc, bolał mnie brzuch, trochę bardziej niż zwykle i bardzo się wystraszyłam. w sumie tak mnie bolał jak w 5tym tyg. trochę tak dziwnie mnie bolał bo ani nie podbrzusze tylko jakby dużo wyżej, nad pępkiem, nie wiem może to flaki mnie bolały, wczoraj była "2jka" ale to nie było wszystko, dopiero dziś..
w ogóle jestem zestrachana cała, wizyta za tydzień w czwartek , nie wiem czy wcześniej nie pójdę dla spokoju
Mnie też wczoraj wieczorem tez tak dziwnie ponolewalo jednocześnie na dole i właśnie tez powyżej pepka i się zastanawialam czemu tak. Po dluzzej chwili na szczescie przeszlo. Stwierdziłam ze moze macica znow sie powieksza coraz wyżej, albo inne organy sie przesuwaja czy cos :pboo123 lubi tę wiadomość
-
Zulugula takie bóle to chyba normalne. Doomi bolało, mnie też kilka dni temu i dość mocno. Weź nospe i będzie lepiej 🙂 mnie po nospie przeszło, a też miałam stracha.
Mnie dla odmiany męczą dziś mdłości, nic mi przez gardlo nie chce przejść.2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Annia wrote:Tak w Śląskich byłam. Pojechałam do Kaskady o 6 rano, a tam zamknięte. 🙄 Cała zła dzwonię na infolinię, że o co chodzi. Pani zdziwiona się mnie pyta czy nie ma karteczki na drzwiach, że dzisiaj wyjątkowo jest otwarte na Horoszkiewicza w Błękitnej Wstędze... Na szczęście było tam otwarte więc udało mi się załatwić wszystko, bo już byłam wściekła, że wstałam o 5.30, że wirus, że mam mocz w pojemniczku. W Błękitnej Wstędze Pani nie dała mi innego pojemniczka wzięła mój, taki typowy z apteki i nic nie mówiła. 🤨
-
Sylwucha wrote:A to dziwne. Też muszę zrobić za 2 tygodnie. Dobrze, że udało się załatwić. Do N. idziesz w tym tygodniu?
Gdyby wczoraj nie był dzień świąteczny to normalnie bym zadzwoniła do laboratorium zapytać się czy będą czynni i uniknęłabym porannego wnerwu. Jak plamienia u Ciebie? Skończyły się?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyHej dzieczyny chciałabym dołączyć do wątku.
Mój termin, ze wstępnych obliczeń 20 listopad 2020. Jutro mam kolejna wizytę, wiec mam nadzieje ze dr założy mi kartę ciąży oraz wskaże dokładna datę.
Mnie tez wczoraj pobolewalo podbrzusze, mini skorcze jak na początku początków ciąży przeszło po jakimś czasie samo wiec tez domyślam się ze to rozciąganie więzadeł itp...Iryska, Annia, Ounai, boo123, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:jakby te bóle nie moglyby byc różne a tak to czy okres czy ciąża czy rozciaganie macicy to jeden i ten sam ból i człowiek się denerwuje
Motylku - co do ślubu - macie jakąś salę coś takiego zarezerwowanego? Restaurację na obiad?
Ounai - szkoda, że twoja teściowa nie rozumie. Mam wrażenie, że dużo właśnie starszych osób to bagatelizuje, a my młodzi się kisimy w domach dla nich... U mnie w rodzinie na szczęście jest pełna współpraca i siedzenie w domu, ale wiem, że np. rodzina mojego męża już różnie...
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Idę w ten poniedziałek co będzie (20.04), ale wolałam mieć już zrobione te badania, bo właśnie bałam się żeby jakichś problemów z dostępnością nie było.
Gdyby wczoraj nie był dzień świąteczny to normalnie bym zadzwoniła do laboratorium zapytać się czy będą czynni i uniknęłabym porannego wnerwu. Jak plamienia u Ciebie? Skończyły się? -
Zulugula wrote:jakby te bóle nie moglyby byc różne a tak to czy okres czy ciąża czy rozciaganie macicy to jeden i ten sam ból i człowiek się denerwuje
No dokładnie zaczyna boleć i nie wiesz czy tak ma być czy coś jest nie tak 😕
Mnie trochę boli jedno miejsce tak bliżej lewej strony trochę wyżej niż jajnik a wieczorem ciągną mnie pachwiny i brzuch na dole. Biorę nospe i magnez i zwiększyłam luteine do 3x100mg w czwartek zadzwonię do doktora może da radę w piątek zrobić usg 🙄 bo do następnej wizyty to raczej nie wytrzymam ☹️Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Mam pytanie aktualizujecie suwaczek zgodnie z usg czy zostawiacie tak jak wynika z OM?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Ounai wrote:Przy okazji, dziewczyny, wy nie szalejcie z tymi rozkurczowymi, bo bóle jak na okres są normalne. Ja do tej pory mam kłucia i bóle z rozciągania macicy i ciąża prawidłowa.
Nadal masz? Ufff... Mi też czasami się pojawiają, czasami mam 3 dni z rzędu,a później tydzień spokój i tak cały czas. Staram się nie fiksować, ale bardzo tego nie lubię.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023