Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Dziwne. Nie powinni jej chyba ze szpitala wypuścić bez tej deklaracji do położnej.
Ufff bo już bałam się, że Cię skurczowo bolą lędźwie!
O której masz ktg? -
Dwóch chlopcow juz gotowych do szkoly, idą na 8.55, a najstarszy jeszcze korzysta i spi bo ma na 9.50 dopiero 😉 oczywiście mama musiala zrobic sniadanie do szkoly , tacie nie kazali, bo przecież mama robi najlepsze 😅 wczoraj wyslalam meza na zakupy zeby nakupil musy owocowe. Ogolnie staram się dawac im owoce, ale do szkoly wola brac w formie musu, uważają ze im wygodniej tak jesc 🤔 ale lepiej tak jak wcale. A zawsze witaminki jakies maja. Co ja będę robila sama przez ten czas co ich nie będzie? Kiedy musze lezec, to chlopcy mi dotrzymywali towarzystwa, to w cos graliśmy, albo wspólnie oglądaliśmy. A teraz całkiem sama 😒02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Dwóch chlopcow juz gotowych do szkoly, idą na 8.55, a najstarszy jeszcze korzysta i spi bo ma na 9.50 dopiero 😉 oczywiście mama musiala zrobic sniadanie do szkoly , tacie nie kazali, bo przecież mama robi najlepsze 😅 wczoraj wyslalam meza na zakupy zeby nakupil musy owocowe. Ogolnie staram się dawac im owoce, ale do szkoly wola brac w formie musu, uważają ze im wygodniej tak jesc 🤔 ale lepiej tak jak wcale. A zawsze witaminki jakies maja. Co ja będę robila sama przez ten czas co ich nie będzie? Kiedy musze lezec, to chlopcy mi dotrzymywali towarzystwa, to w cos graliśmy, albo wspólnie oglądaliśmy. A teraz całkiem sama 😒
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w koncu dziś trochę lepiej spalam, alleluja! Mimo ze wczorajszy wieczór był masakra, znów wymiotowalam i do tego takie torsje mialam ze przez cisnienie puściły mi krwinki na twarzy i mam cała gębę w czerwone kropki 😒. W nocy śniły mi sie jakieś dziwne koszmary, chodziłam kilka razy do wc, a wstać musialam już o 7, bo właśnie czekam w przychodni do położnych na cytologię, ale o dziwo jestem mniej zmęczona niż przez te ostatnie dni, a nawet dziś poduchę ciążowa dziś pizgnelam w kat... 😁 Także mam nadzieję że i humor będzie lepszy pomimo wstretne pogody
Natisz, Lalia lubią tę wiadomość
-
Hahaha matko boska jestem po cyto, pobierała położna i myslalam ze padne 😂 zawsze położne kojarzyły mi się z takimi mlodymi luźnymi babeczkami w większości przypadków z uśmiechem na ustach i owszem ta byla młoda, ale miala takiego kija w dupie że mówiła do mnie jak robot 🙄. Tak mnie to zbilo z rytmu ze az przez chwilę zapomniałam w którym tygodniu ciąży jestem jak zapytała 😂
dmg111, calanthe, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Ja właśnie wróciłam do domu, bo klientkę mam dopiero na 11.30. Ale... Ja się nie nudzę. Napawam się cisza w końcu ❤️02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Ktg mam na 14.15. Na razie wydaje mi się, że kompletnie mi się wszystko wycofało.
Położna: coś panią boli? Czuje coś pani?
Ania: w nocy lekko pobolewało, teraz mi się wszystko wycofało.
😂😂Annia lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Żeby się nie okazało, że wyjdą ci skurcze porodowe na ktg i rozwarcie 8 cm. 😂😂
Położna: coś panią boli? Czuje coś pani?
Ania: w nocy lekko pobolewało, teraz mi się wszystko wycofało.
😂😂
A bywa. Mam koleżankę co zorientowała się że rodzi bo jej wody odeszły. Pojechała do szpitala a tam 8 cm a ona nic nie czuje. Poczuła dopiero bóle parte i mówi że jak takie tylko trochę mocniejsze skurcze okresowe.Annia, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ☀️
pół forum nie spało przez Annie, a pół przez dzisiejszą pełnię 🌑
Sylwia
możliwe że dana placówka nie ma położnej, ale oni się zagapili. Trzeba iść do szpitala/porodu (mowa o nas) z taką deklaracją.
Annia
może na ktg wyjdą Ci jakieś skurcze 👍
Inna
włącz serial, przeczytaj książkę, zadbaj o paznokcie.
Doomi
współczuję Ci tego że wymiotujesz
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2020, 09:33
Inaa89, Annia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic to nie ja wymiotuje tylko Domi, biedna
ja tylko nie śpię, bez względu na to czy ktoras rodzi czy jest pełnia czy inne cuda 😀
U mnie dzis dosc pracowicie się szykuje, kilka pranek i prasowanek, dalsze porządki w szafach, dobór fotelika ale przez profesjonalistow, bo cyrki z tym kątem wychodzą, w zależności kto mierzy 🙄💙
💗 -
Hej dziewczyny,
Ania, trzymam kciuki cały czas, myślałam, że wejde na forum i będzie super wiadomość. Odpoczywaj teraz i zbieraj siły na poród
Jednorożec, mam nadzieję, że jutro będę dovre wiadomości ✊
Mnie dziś boli głowa, idę do sklepu po śniadanie i czekam na wizytę do mojego doktorka. Wizytę mam o 17.30
Jestem ciekawa jak dziś będzie biło serduszko ❤️dmg111, Annia lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Annia wrote:
Martt miałaś zalecenie mierzyć cukier też o 3 w nocy?
..
Tak kazała mi od czasu do czasu zmierzyć cukier w nocy między 2-3 i dzisiaj miałam 107 🥴🙄
Edit. Córka dała pospać i dopiero wstałam, myślałam że cukier mi znowu wywali... Ale teraz mam 90 jak nigdy wcześniej rano 🙈 (z tym że zawsze mierze 7-8, dzisiaj wyjątek)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2020, 09:33
-
Dzien dobry. No 1 września za nami, macie zajęcie teraz Dziewczyny z szykowaniem dzieciaków do przedszkola czy szkół czy żłobków, moja dopiero przedszkole za 1.5 roku 🙄
Ja za to po sniadaniu pije kawke i ruszam w poszukiwaniu lozka dla corki. 😒 Nawet nie widziałam ze to taki problem chialam jej kupic normalne lozko juz ale no juz widze te wojny i uciekanie z łóżka i spadanie w nocy bo corka przybiera milion pozycji i lata podczas snu od jednego końca do drugiego końca a kupować drugie takie samo jak ma bezsensu bo zaraz wyrosnie i weź tu bądź mądry. A wy mamusie jak uczylyscie przejścia swoich pociech do innego lozka ? Ile spały wam w tych pierwszych łóżeczkach dziecięcych?
Moja nie lubi ze mną spac odkad skończyła rok , no i i usypianien problem bo z dobra godizne potrzebuję by znasnac tak sie krząta w łóżeczku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2020, 09:34
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙