Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai nie ułatwiasz mi wyboru i trzymania się wersji "budżetowej". 😂 A jakie inne jeszcze wózki jeszcze oglądaliście?
Kic - Twój mąż chyba zasłużył na jakąś nagrodę. 😎
Anetko - na szczęście moja mama tak nie ma, ale też słyszalam jak przez telefon musiała tłumaczyć swojemu bratu (czyli mój wujek), że usg raz w miesiącu to nie jest szkodliwe. 🙄 Starsi ludzie tak mają, ale pogadaj z nią i powiedz jej, że czujesz się wiecznie krytykowana i to cię zniechęca.kic83 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Gin napisał że wyniki są ok ale jeszcze skonsultuje moj przypadek po nd👍🏻
Lalia, Sylwucha, kic83, Wik89, Annia, Koteczka82, dmg111, Edyciak, Anet.kaa, SzalonaOna lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Anet.kaa wrote:Wiecie co, przykro mi przez moją mamę. Przyjechaliśmy, zaczęła pytać jak teściowa zareagowała,.opowiadamy jak się cieszyła, że pokazaliśmy jej zdjęcie USG A moja mama na to "A Ty za często na to USG nie chodzisz?" Wiem, że to nic takiego, ale to jest osobą która zawsze musi coś skrytykować, to że dużo biegam, to że wymyślę sobie pracę dodatkową, a teraz do skrytykowania była częstotliwość USG....
Jest dla mnie tak zgorzkniałą osobą... Wcześniej wiele tolerowałam ale zaczyna mi się ulewać powoli, a ona powoduje to że mam coraz mniejszą ochotę do niej przyjeżdżać.Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Na lekki ból gardła co polecacie? Mam w apteczce argentin T, na opakowaniu jest info, że jest bezpieczne dla kobiet w ciąży 👩⚕️
Plukanie gardła wodą ze solą, nie dobre ale super działa 👌kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Ounai nie ułatwiasz mi wyboru i trzymania się wersji "budżetowej". 😂 A jakie inne jeszcze wózki jeszcze oglądaliście?
Kic - Twój mąż chyba zasłużył na jakąś nagrodę. 😎
Anetko - na szczęście moja mama tak nie ma, ale też słyszalam jak przez telefon musiała tłumaczyć swojemu bratu (czyli mój wujek), że usg raz w miesiącu to nie jest szkodliwe. 🙄 Starsi ludzie tak mają, ale pogadaj z nią i powiedz jej, że czujesz się wiecznie krytykowana i to cię zniechęca.
Oglądałam Roan Bloom, Roan Coss, Cybex Balios, Cybex Mios, EasyWalker Harvey2, jakiś EasyWalker na małych kółkach, miał logowanie mini (jak to auto) ale nie wiem jaka nazwa, natomiast był niesamowicie leciutki. Junama stała i wyglądała spoko, Tutek wyglądał na bardzo ciężki. Oglądałam też Dubatti ale siedzisko kubełkowe mnie odrzuciło. Generalnie przestałam później się rozglądać bo mój mąż wszystko już potem odrzucał. Więc jak chce płacić to niech płaci. Co tam, że nasze drugie auto jest mniej warte 😂😂😂😂
Kasia! Super wiadomość. Daj znać co gin powie po konsultacjikkasia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:To teraz tylko wieczorny 🍦😎
Taaa, mogę mu nałożyć trzy gałki Grycana z zamrażarki 🍧 ,a zamiast polewy bedzie posypka 😂
Dziś wiłam gniazdko, myślałam że to ma miejsce tylko w pozniesjszych miesiące ciąży 🙈, sprzątałam w szafkach, komodach żeby było miejsce na rzeczy synka, narobiłam się i padam że zmęczenia 😴Lalia, Sylwucha, Annia, dmg111, Anet.kaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kar_oliv wrote:A jakie proporcje? 😄
Jak dasz łyżeczkę soli na szklankę wody to uwierz mi, wystarczy ale pomaga!kar_oliv lubi tę wiadomość
-
na bol gardla herbatka z miodem
a ja się dziś tak źle czuję, jak to piszecie - jak na kacu. jestem totalnie bez sił, śpiąca (spałam w południe), niedobrze mi i czuję takiego kapcia. już dawno nie miałam tych objawów, mam nadzieję, że to po prostu ciąża a nie że mnie coś bierze💙 11.2020
💗 11.2023 -
Lalia wrote:Jak dasz łyżeczkę soli na szklankę wody to uwierz mi, wystarczy ale pomaga!
Dzięki Lalia, spróbuję 😃
Zulugula mam miodek to też przemycę 👌
Iryska nie wiedziałam, że rumianek też tak działa. Mam już 3 domowe sposoby, z Wami nie zginę 😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 20:15
-
Sylwucha wrote:Cuuuudne ❤
Ale ja się mega boje zakładania ubranek przez głowę... Ty już masz doświadczenie, to pewnie rach ciach i już 😊
A ja patrzę tylko na rozpinane ciuszki 😉
Kochana mam coś dla Ciebie poradnik krok pi kroku dla tatusiow jak ubrać niemowlaka, ale jest tak fajnie prosto opisany i zobrazowany ze moze i nam się przyda, żeby ubranka przez główkę nie napędzały stracha :p jak on dał radę to i my damy 😂😁
kar_oliv, Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Edyta, ja nigdy nie trzymałam niemowlaka na rękach bo zawsze się bałam i wolałam popatrzeć. Ostatnio.ogladalam filmiki jak podnosić niemowlaka i moja wizja jest taka że urwe dziecku głowę albo wyrwę nózkę :p
Ja też bylam na początku spanikowana jak w listopadzie mialam wziąć na ręce tygodniowa siostrzenice mojego S. Balam się czy będę umiała czy nic jej nie zrobię, czy będę umiała utrzymywać główkę. Ale jak już bierzesz dziecko w ręce to przychodzi tak naturalnie ze szok. Po pierwszym razie mialam ochotę brać ja caly czas, takie to fajne byly emocje Potem też zupełnie przypadkowo wyszlo ze przypadło mi zmienić pieluchę, bo akurat szwagierka wyszla na chwilkę, ubrać wdzianko do wyjścia itd i też jakos poszło mimo strachu na początku. Dodatkowo te pierwsze doświadczenia jeszcze bardziej utwierdziły mnie w chęci posiadania takiego malucha
Także spokojnie, jak przyjdzie co do czego to po prostu będziemy wiedziały co robic kobiety chyba to mają we krwi.Lalia lubi tę wiadomość
-
Kic super ciasto 😁 trochę ci zazdroszczę tak zdolnego męża mój jakiś obiad da radę zrobić ale ciasto to już nie jego bajka 😜
Ja dzisiaj znowu widziałam się z moim chrześniakiem który ma pół roku. Uwielbiam go 😍 jest słodki śliczny i tak się fajnie śmieje na głos. Zwłaszcza wtedy jak trzyma ciotkę za włosy 😂
Lubię takie dni z rodzinką ładują mnie pozytywną energią i szybko mijają 😁Edyciak, kic83, Anet.kaa, Lalia lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...