Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
doomi03 wrote:Na razie zapilam sie mlekiem i zobaczę... Moze z tej kompilacji bardziej żołądek nie dawal mi zasnąć... Spróbuję teraz kimnąć, jak sie nie uda to podwojna mietka wleci. Dziękuję 😘
dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:A mnie głód ściska... Ale nigdy nie jadłam w nocy...
U mnie nocne jedzenie pojawiło się w ciąży, w II trymestrze. Budzilam się z głodu i później już miałam przekąskę obok. Zazwyczaj jakis owoc. Chociaż mialam tez fazy na pasztet 😂Edyciak, Gagatka, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Pastelova wrote:Cześć dziewczyny. A czy któraś z was zdecydowała się na Cybex Priam 2.0 ? Mamy zamówiony zestaw, waham się do końca. Podoba nam sie nie powiem, na stelażu rosegold. Ma dużą gondolę, spacerówka dla mnie spoko. Natomiast tesciowa stwierdziła, że spacerówke napewno kupimy inną i tu mnie zbiła trochę z tropu. Wiem, ze sa inne spacerówki, bardziej lekkie też, ale ta prowadząc po sklepie dla mnie spoko. Natomiast no życie i tak weryfikuje ten wybór wozka potem. Może któraś z was ma ten model i może się wypowiedzieć?
-
Widzę bezsenność w modzie... 😉 o 2.40 komar mnie obudził i od tamtej pory nie ma bata, nie mogę zasnąć 😪
doomi03 lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Sylwucha wrote:Nie żałuj sobie - wciągaj 😉
U mnie nocne jedzenie pojawiło się w ciąży, w II trymestrze. Budzilam się z głodu i później już miałam przekąskę obok. Zazwyczaj jakis owoc. Chociaż mialam tez fazy na pasztet 😂
O pasztet, teraz mam na niego fazę
Ps dzięki za info z Octaniseptem.Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
DMG, Kasia
witajcie w klubie. Mnie siku obudziło 🤷
DMG
walnęłaś męża żeby współczuł jak mąż Sylwii? 😂kkasia, dmg111, Sylwucha, kar_oliv, Lalia, doomi03, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Też już wedrowałam na siku dla zabicia czasu 😅 chrapanie też było ale już szturchniety mąż 😂 najgorzej jak ja nie mogę spać a mężulek sobie chrapie w najlepsze 🙈 chociaz tyle że Jula dziś ładnie śpi bo wczoraj byla taka syrena ze masakra... I tylko mami mami🙈😞 takze cudownie ze akurat nie mogę dzis spać 😅👍🏻
kic83, Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
kkasia wrote:Też już wedrowałam na siku dla zabicia czasu 😅 chrapanie też było ale już szturchniety mąż 😂 najgorzej jak ja nie mogę spać a mężulek sobie chrapie w najlepsze 🙈 chociaz tyle że Jula dziś ładnie śpi bo wczoraj byla taka syrena ze masakra... I tylko mami mami🙈😞 takze cudownie ze akurat nie mogę dzis spać 😅👍🏻
A ja niedzielę mam bez męża, tylko z córą, poszłam spać przed 23 żeby się wyspać i ooooCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:A ja niedzielę mam bez męża, tylko z córą, poszłam spać przed 23 żeby się wyspać i oooo
Ja złapałam z 2 godziny snu, ale kobry dają mi dziś wycisk 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 06:32
-
Ja pierwszy raz odkąd jestem w tym cholernym szpitalu się w miarę wyspałam nie licząc pielęgniarki którą przyszła o północy z tekstem zapomnialam że miałam Pani wieczorem zmierzyć ciśnienie.
Czekam na lekarza i oby mnie wypuściłSylwucha, Gagatka, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
dmg111 wrote:Ja go kopie, bije, szturcham, nos zatykam, krzyczę, ale nic nie działa 🤦🏻♀️ Najgorzej, że wyladowalby na kanapie, ale w lutym przenieśliśmy się do kawalerki - najgorsza decyzja na świecie 😂 Co prawda 2 min od nowego, 4 min autem od pracy, ale nie uwzględniłam tego chrapania 🙈 Zaraz wyląduje na macie w kuchni 😂
Oczywiście też dostał z lokcia 😎 i pyta o co mi chodzi, to mówię, że pierdzi, a on do mnie: chyba Ty. No i dalej śpi 😎kic83, Lalia, doomi03, Nowastaraczka, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Mój jeszcze dziś sądził bąki 💨
Oczywiście też dostał z lokcia 😎 i pyta o co mi chodzi, to mówię, że pierdzi, a on do mnie: chyba Ty. No i dalej śpi 😎
Mój jest gorszy bo pierdzi bez skrępowania z tekstami w stylu ale bomba albo ale będzie śmierdziel i to wypina dupe na mnie i perfidnie w moją stronę bo ponoć na prawym boku pierdzi mu się lepiej niż na lewymAnet.kaa, Lalia, doomi03, Sylwucha lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Pastelova wrote:Cześć dziewczyny. A czy któraś z was zdecydowała się na Cybex Priam 2.0 ? Mamy zamówiony zestaw, waham się do końca. Podoba nam sie nie powiem, na stelażu rosegold. Ma dużą gondolę, spacerówka dla mnie spoko. Natomiast tesciowa stwierdziła, że spacerówke napewno kupimy inną i tu mnie zbiła trochę z tropu. Wiem, ze sa inne spacerówki, bardziej lekkie też, ale ta prowadząc po sklepie dla mnie spoko. Natomiast no życie i tak weryfikuje ten wybór wozka potem. Może któraś z was ma ten model i może się wypowiedzieć?
Wstawiłam kilka stron właśnie zdjęcia Cybexa Prima bo wczoraj kupiliśmy. Tak na prawdę to każda z nas oczekuje czegoś innego od wózka, jedna żeby był lekki, druga żeby miał dużą gondole, inne żeby dobrze się jeździło po różnych terenach itp. więc trzeba wybrać pod swoje preferencje 😊 my w sklepie braliśmy wózki i sprawdzaliśmy czy mieszczą nam się do bagażnika i ile zajmują miejscaU mnie znajomi mają różne rodzaje wózków i dla mnie cybex zawsze prowadził się najlepiej. Ale to tez jest indywidualna kwestia 😊 my kupiliśmy taki jak nam po porostu odpowiada
Lalia lubi tę wiadomość