Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karenira wrote:Jednorożcu wspaniała wiadomość
Cały czas czułam, że wrócisz do domu ze zdrową ciążą. Cieszę się, że się w końcu potwierdziło.
W takim pęcherzyku widać już zarodka? Czy jeszcze jest za mały? Zastanawiam się bo mam pierwszą wizytę za tydzień w poniedziałek i to będzie moje 6+0.
Jeszcze dzidziuś za bardzo się nie pokazał ale domek ma piękny.
Mały figlarz tyle narobił mamie strachKarenira, kar_oliv, Anet.kaa, Lalia, Marti29, calanthe, doomi03, kic83, Gagatka, Annia, Julik, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Gagatka wrote:Ja codziennie jem kanapki z pasztetem. Moze jest tam jakis tajemny skladnik.
Ja mialam kolejna noc porabanych snow, tym razem wybierałam sie na bal maturalny, ktory mial sie odbyc w jakims ogromnym starym kosciele. I to jeszcze szłam na ten bal teraz, czyli majac 33 lata.. Znowu mam wory pod oczami i jestem wymeczona.
To musiał być gruuuby bal ze taka zmęczona się budzisz💃
Wik89, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Dzień dobry. Za to ja śpię dobrze, żadnych skurczy niczego w nocy, w dzień jeszcze brzuch trochę potwardnieje i tyle. Ten uparciuch bez oksy chyba nigdzie się nie ruszy. 🙄
Współczuję Wam bezsennych nocy kochane.doomi03 lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Moje usg wyszło super pecherzyk ma już 8 mm na jajniku jest torbiel która zaburzyła cały cykl i dlatego takie cyrki. Zbieram się do domu.
16. 09 wizyta serduszkowa
I to są super wiadomości:) -
Gagatko, idziemy na Tenet, ale podobno nie bije aż takich rekordów jak poprzednie produkcje tego reżysera 🤔 zobaczymy, przynajmniej mam randkę z mężem i mogę się ładnie ubrać 🤣
Wik89, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Widzę, że nocne czuwanie było 😀 Ja wczoraj z mężem oglądałam serial na netflixie prawie cały dzień, zrobiłam obiad, ciasto ze śliwkami i byłam na spacerze do paczkomatu, późno się położyłam ale rano zawsze Maja pedałuje nóżkami i mnie budzi 😀 Mąż się śmieje, że ona to jak chomik w kołowrotku daje czadu i dlatego jestem taka gorąca bo się za nią pocę 😂😂😂😂😂
Moje kolejne nabytki:
Wiem, że mowilyscie o podkładach najpierw na przewijak zamiast prześcieradeł i tak też zrobię póki nie zacznę ogarniać tematu 😀
Lalia piękny ten pokoik 😍 Ja nadal nie wiem jak rozplanowac rozmieszczenie mebli 😀
Jednorożcu, wspaniała wiadomość!!! To teraz już nudnej ciąży Ci życzę
Inga, dostaliście chyba lepszy rabat niż my
Anetka, całkiem nieźle, mała jakoś tak bez wrzasków wstawała dziś na karmienie a młody nawet nie rozpychał się bardzoteraz jeszcze leżymy, mała nakarmiona a młody ogląda bajkę
ja chyba przytnę komara jeszcze
doomi03, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
To ja mam podwójne combo, stary nie dość,że ostro chrapie to jeszcze gada! A ostatnio cos mu sie snilo i mnie za glowe trzymal i krzyknal „o kur**!”. 🤷🏻♂️
Albo kiedys nie moglam spac, krece sie, krece. Odwrocilam sie twarza do niego i juz fajnie przysypiam, nagle slysze takie cichutkie „psst”, otwieram oczy a ten gapi sie na mnie z wytrzeszczem, az odskoczylam, dostal w leb bo sie wystraszylam i pytam „co sie gapisz?!” A on do mnie „nie na ciebie tylko ten uchwyt za toba”. Za mna tylko sciana. 🙄 i znowu zasnac nie moglam, a on nic nie pamieta 🙈Anet.kaa, Sylwucha, doomi03, kar_oliv, dmg111, kic83, Edyciak lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Albo kiedys nie moglam spac, krece sie, krece. Odwrocilam sie twarza do niego i juz fajnie przysypiam, nagle slysze takie cichutkie „psst”, otwieram oczy a ten gapi sie na mnie z wytrzeszczem, az odskoczylam, dostal w leb bo sie wystraszylam i pytam „co sie gapisz?!” A on do mnie „nie na ciebie tylko ten uchwyt za toba”. Za mna tylko sciana. 🙄 i znowu zasnac nie moglam, a on nic nie pamieta 🙈
To nieźle jazdy ma Twój mąż 🙉 -
Enigvaa wrote:To ja mam podwójne combo, stary nie dość,że ostro chrapie to jeszcze gada! A ostatnio cos mu sie snilo i mnie za glowe trzymal i krzyknal „o kur**!”. 🤷🏻♂️
Albo kiedys nie moglam spac, krece sie, krece. Odwrocilam sie twarza do niego i juz fajnie przysypiam, nagle slysze takie cichutkie „psst”, otwieram oczy a ten gapi sie na mnie z wytrzeszczem, az odskoczylam, dostal w leb bo sie wystraszylam i pytam „co sie gapisz?!” A on do mnie „nie na ciebie tylko ten uchwyt za toba”. Za mna tylko sciana. 🙄 i znowu zasnac nie moglam, a on nic nie pamieta 🙈
Oby dzidziuś tego nie odziedziczył
To mój były też dużo gadał przez sen, i w ogóle dużo dziwnych rzeczy wyczyniał, i jednego razu budze się i.mam coś mokrego na plecach i kojarze że obudziło mnie jakieś "charknięcie". Okazało się, że typowi śniło się że bawi się z kuzynem w plucie na odległość i opluł mi całe plecy....doomi03, Enigvaa, kar_oliv, Julik, dmg111, kic83, Nowastaraczka, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Biedronko, to super, mozesz odetchnac wreszcie!
Inga, to duzy rabat dostaliscie! My mielismy szanse na skorzystanie z super promocji -15 procent w sierpniu, ale sie nie zebralismy z decyzja i wyprawą do sklepu, wczoraj niestety nie bylo zadnej promocji, ale dostalismy rabat -7%, a robilismy tez inne zakupy wyprawkowe, wiec wyszlo calkiem spoko
Dziewczyny, juz sie przewijal temat butelek, ale zapytam ponownie. Rozumiem, ze na poczatek 1 duza i 1 mala butelka, do tego smoczki (jakies szczegolne rodzaje polecacie albo odradzacie?), zestaw do czyszczeni butelek. Sterylizator i podgrzewacz tez? Mam to na jakiejs liscie wyprawkowej, ale chyba nie jest niezbedne? Smoczki i butelki mozna wygotowywać w wodzie po prostu?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
kkasia wrote:Dzień dobry 😊 No ja koło 5 zasnęłam i wstałam 7.30 😉 mąż ogarnął kawkę i montuje śniadanko ❤ lubię niedziele❤
kar_oliv tez wczoraj placek ze śliwkami robilam!😍
Dziś czeka mnie prasowanie ktore juz się ciągnie od 3 tyg 🙈 ale tyle tego jest... dziś męża zaganiam do złożenia dostawki 💪
Też u mnie dzis prasowanko 💪... Właśnie zbieram siły przy śniadaniu xD niby takie male te fatalaszki a tyle czasu na tym schodzi 🙄... Ale jeszcze w tym tygodniu nadchodzącym zostanie mi załadowanie dwóch pralek i dwa prasowanka i rzeczy młodego będę już miala ogarnięte. Zostanie tylko dokupic termometr, szczotkę, wanienke, jakis otulacz lub śpiworek do fotelika i może jakieś muffki do wózka skoro cała zima do przechodzenia mnie czeka i będzie wszystko... Ale poczekam do targów z Anetka, może tam coś ciekawego upolujeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 10:14
Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Ale jaja. Jak Marta płacze to mi z piersi wycieka mleko 😱 nie wiedziałam że tak jest. Dziś znowu mój starszak śpi ze mną i z Martą. No nie mam sumienia mu zabronić
-
Jednorożec89 wrote:Moje usg wyszło super pecherzyk ma już 8 mm na jajniku jest torbiel która zaburzyła cały cykl i dlatego takie cyrki. Zbieram się do domu.
16. 09 wizyta serduszkowa
Pięknie ❤️ wiedziałam caly czas że będzie dobrze i kropeczek potrzebowal czasu tylko ❤️ rośnijcie dalej zdrowo, bardzo się cieszę -
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Ale na ciemieniuche chyba w dalszym ciągu stosuje się oliwkę.. ?
Tak, mąka ziemniaczana jest rewelacyjna. Nie będę kupować na początku żadnych kremów pieluszkowych ani innych, tylko właśnie mąka ziemniaczana w solniczce i aloes ewentualnie. Dopiero gdy to nie będzie pomagało, to coś aptecznego będę próbować. A kąpiel w krochmalu jest świetna na wszystkie skórne wykwity, nawet alergiczne. -
16. 09 wizyta serduszkowa -
Enigvaa wrote:To ja mam podwójne combo, stary nie dość,że ostro chrapie to jeszcze gada! A ostatnio cos mu sie snilo i mnie za glowe trzymal i krzyknal „o kur**!”. 🤷🏻♂️
Albo kiedys nie moglam spac, krece sie, krece. Odwrocilam sie twarza do niego i juz fajnie przysypiam, nagle slysze takie cichutkie „psst”, otwieram oczy a ten gapi sie na mnie z wytrzeszczem, az odskoczylam, dostal w leb bo sie wystraszylam i pytam „co sie gapisz?!” A on do mnie „nie na ciebie tylko ten uchwyt za toba”. Za mna tylko sciana. 🙄 i znowu zasnac nie moglam, a on nic nie pamieta 🙈 -
Ooo matko, tak parsknelam smiechem ze aż moj luby spojrzał jak na wariatkę xD -
Anet.kaa wrote:Ahhahahaha made my day!
Oby dzidziuś tego nie odziedziczył
To mój były też dużo gadał przez sen, i w ogóle dużo dziwnych rzeczy wyczyniał, i jednego razu budze się i.mam coś mokrego na plecach i kojarze że obudziło mnie jakieś "charknięcie". Okazało się, że typowi śniło się że bawi się z kuzynem w plucie na odległość i opluł mi całe plecy....
Hahaha dziewczyny ja przez Was nie przestanę się śmiać xD 😂 mój S. teraz to już przywołuje mnie do porządku jednocześnie śmiejąc się ze mnie xDdmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Sylwia polubiłam Twój post za "kobry" 🤣 współczuje Ci tej bezsenności
Domi, biedna jesteś z tymi wymiotamiMały już nieźle daje do wiwatu! Oby nie męczyło Cię tak do końca ✊✊
Gagatko, a pijesz przed snem melise? Jesz przed snem coś? Może melisa Cię wyciszy i te męczące sny? Ja zawsze też po najedzeniu przed snem mam niezłe kombo w głowie także może warto zrobić przerwe ze 2h.
Karoliv sliczne te rzeczy i śliczne smoczki z bibsa!
Inga- piękny wózek, gdzie w końcu kupiliście?
Jednorożcu- trzymam kciuki za Twoje USG, dawaj nam tu prędko znać
DMG współczuje z tym chrapaniem męża, nic mnie tak nie wkurza jak ktoś obok mnie chrapiena szczęście mój mąż musi być nieźle wstawiony aby chrapać, natomiast ostatnio ja się obudziłam od swojego chrapnięcią, to bylo tak głośne że wpadłam w jakiś nieokiełznany śmiech i poszłam spać dalej 🤣
Qunai udalo się wyspać z dwójką dzieci w łóżku?
Motylku, jak sytuacja w domu?
Edyta ale poważna funkcja w śnie Ci się trafiłaco ta nasza głowa potrafi wymyśleć w nocy
A w kwestii rozmowy z tatą o bracie, nie przejmuj się. Często ludzie nie rozumieją na czym polega terapia, szczególnie to starsze pokolenie, także olej to co on mówi i ciesz się z faktu, że brat wie że ma problem i stara się go wyleczyć, bo to wpłynie na Was wszystkich dobrze. A jak rodzice sami zobaczą zmianę to może zrozumieją, że to musiało potrwać.doomi03, Anet.kaa, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość