Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Mania! Cudowne zdjęcia! Lubie takie sensualne sesje
Też zaczynam myśleć o jakiejs sesji, bo jednak to super pamiątka
Kicku, czekamy na zdjecia i relacje z imprezy!
Lalia, piękne te naklejki! Ja myślałam, aby przykleić jakieś sarenki nad lóżeczkiem córeczki, ale dopiero jak będziemy miec lóżeczko duże.
Natisz w tle
Anetka, świetny pomysł 😍 a sarenki przepiękny motyw 😍
W ogóle uważam że naklejki robią fajną robotę, wystarczy czasem nawet jedna, dwie a pokój od razu nabiera klimatu 😍Anet.kaa, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
No i witam się chyba w 3 trymestrze i 7 miesiącu , czy to dopiero za tydzień?
Generalnie zaczynam czuć większe zmęczenie- może nie w ciągu dnia ale dużo więcej śpie.
Moja mała Nornica 🐀 chyba troche podrosła bo kotłuje się i wali w brzuchu już dość mocno. Nie mogę się już doczekać poniedziałku i wizyty aż ją zobaczę ❤❤❤
Dziś babcia pierze i prasuje nam pieluchyJak jej się chce to proszę bardzo, już nie mam zamiaru prostestować
Jak sobię pomyślę, ile mnie czeka ogarniania mieszkania po wprowadzeniu to może i lepiej mieć to już załatwione i poprane
doomi03, Lalia, Inaa89, dmg111, kic83, kar_oliv, Ounai, calanthe lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Nie mam pomysłu na obiad! Poratujcie czymś smacznym
Wy zawsze takie pyszne dania robicie
Ja robię dzisiaj szybki obiad "na winie" z resztek z lodówki 😁. Został mi makaron i trochę kurczaka w kostkę usmażonego z innego sosu. Podsmażę pieczarki z cebulą , dodam suszone pomidory, tego kurczaka, zaleje śmietaną, dodam dużo natki z pietruszki i będzie drugi sos do resztki makaronu. Na koniec posypie słonecznikiem prażonym.Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Anet.kaa wrote:No i witam się chyba w 3 trymestrze i 7 miesiącu , czy to dopiero za tydzień?
Generalnie zaczynam czuć większe zmęczenie- może nie w ciągu dnia ale dużo więcej śpie.
Moja mała Nornica 🐀 chyba troche podrosła bo kotłuje się i wali w brzuchu już dość mocno. Nie mogę się już doczekać poniedziałku i wizyty aż ją zobaczę ❤❤❤
Dziś babcia pierze i prasuje nam pieluchyJak jej się chce to proszę bardzo, już nie mam zamiaru prostestować
Jak sobię pomyślę, ile mnie czeka ogarniania mieszkania po wprowadzeniu to może i lepiej mieć to już załatwione i poprane
Mi jedna aplikacja pokazuje już 7 miesiąc a druga, że dopiero 28+0 będzie 7 🤷🏻♀️
Kurde Gucio też od kilku dni tak mocno kopie, że aż brzuch boli 😅Lalia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Zwierzęta leśne są przepiękne 😍😍😍
Nam się marzy szeregówka bardzo 🙈 ale to tak jeszcze co najmniej 5-6 lat żebyśmy spłacili mieszkanie i mój mąż przeszedł do służby stałej, a potem będziemy myśleć o pewnie gigantycznym kredycie 🤣 ale jesteśmy bardzo zmotywowani, więc wierzę, że się uda 💪
My też mamy mieszkanie na kredyt i na samochód leasing, ale akurat wyliczyliśmy że za 2 lata uda się spłacić wszystko, ale już zaczynami marzyć o działce, ale 3 kredytu nie chce brać teraz, więc dalekie plany😁 ale marzyć można zawsze, nawet plan domu już wybrałam 😂Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Anet.kaa wrote:No i witam się chyba w 3 trymestrze i 7 miesiącu , czy to dopiero za tydzień?
Tak, tak to dzisiaj 😍 3 trymestr u Anetki, szok jak to przeleciałoa teraz będzie mijać jeszcze szybciej
U nas dziś pierwszy dzien 8 miesiacaLalia, Inaa89, dmg111, kic83, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Mi jedna aplikacja pokazuje już 7 miesiąc a druga, że dopiero 28+0 będzie 7 🤷🏻♀️
Kurde Gucio też od kilku dni tak mocno kopie, że aż brzuch boli 😅
Od 27+0 jest 7 msc -
Cześć,
U mnie w przyszłym roku rusza budowa domu jakieś tam oszczędności mamy ale na pewno część będzie w kredycie przynajmniej działkę dostaliśmy a to już dużo.
Ja też za niedługo będę pokoik urządzać dla synka bo będzie musiał łóżeczko oddać dla brata lub siostryLalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Przyszły naklejki 😍😍😍
I materac 😁😁😁
Doomi03, dzięki za polecenie, bo wydaje się super 😘doomi03, kar_oliv, Ounai lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Mi się dzis śniło , że mówię mężowi, że rodzę a ten "pewnie kupe ci się chce a nie rodzisz "😅
Ha ha ha, padłam, nie zdziw się, koleżanka urodziła tydzień temu, i mówi do położnej "kupę mi się chce, muszę do WC", a to jej odpowiada "to dziecka główka się rodzi" 😂Lalia, doomi03, Anet.kaa, Inaa89, kiniusia270, Marti29 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wiem, wiem ze różnie pokazująja się sugeruje tym co odaje ovufriend/belly best Friend/fiolet xD i chyba większość dziewczyn też liczy wg tego
-
Jednorożec89 wrote:Cześć,
U mnie w przyszłym roku rusza budowa domu jakieś tam oszczędności mamy ale na pewno część będzie w kredycie przynajmniej działkę dostaliśmy a to już dużo.
Ja też za niedługo będę pokoik urządzać dla synka bo będzie musiał łóżeczko oddać dla brata lub siostry
Działka to dużo, w moim rejonie są w cenie średniego mieszkania 😟 za 200tys się nie znajdzie. Więc my pierwszy etap działka, a po 2 czy 3 latach budowa dopieroO ❤️
Z ❤️ -
Dzień dobry ☀️
nie mogłam usnąć wczoraj z emocji, dopiero się budzę.
Córa w przedszkolu.
Ogólnie gdyby mój mąż się nie wygadał byłaby to impreza niespodzianka, ale on się pytał kogo ma podać na listę mojej świadkowej (to jej pomysł był), cieszę się bo mogłam się wyspać w ciągu dnia, umalować się ładnie i ubrać po pół roku siedzenia w domu
Byłyśmy we włoskiej knajpie, tam wszystko przystrojone ładnie, dziewczyny za mnie zapłaciły, dostałam prezent dla Synka (smoczki i pieluszkę muślinową, one wiedzą że ja mam już wszystko co możliwe dla Niego), a ja dostałam voucher do salonu na manicure i pedicure 💅
Było cudownie, smacznie, wesoło, długo siedziałyśmy
Wystrój
Nasze prezenty
A to właśnie z allegro przyszło
Zulugula, kar_oliv, KarolinaMaria, Edyciak, Meggi110818, Inaa89, Sylwucha, Wik89, doomi03, dmg111, Lalia, Ounai, calanthe, luthienn, Stokrotka027, Marti29 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Ha ha ha, padłam, nie zdziw się, koleżanka urodziła tydzień temu, i mówi do położnej "kupę mi się chce, muszę do WC", a to jej odpowiada "to dziecka główka się rodzi" 😂
Właśnie wiem , że jak chce się bardzo kupe to to już TEN moment😅kic83, Lalia lubią tę wiadomość
💙
💗 -
dmg111 wrote:Dzień dobry Słoneczka ☀️
Ja dzisiaj tez mam dzień kuriera, ale z rzeczami do domu, teraz robię listę w Ikei na nowe i czuję, ze mąż zawału dostanie jak zobaczy, hahaha 😂
Te naklejki na ścianę to szał! I te kwiaty i te baloniki ❤️❤️❤️❤️
Super promocja na dobrej jakości ręczniki jest w Jisk. Te większe 150x70(chyba taki rozmiar) za 20 zł.dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Tak, tak to dzisiaj 😍 3 trymestr u Anetki, szok jak to przeleciało
a teraz będzie mijać jeszcze szybciej
U nas dziś pierwszy dzien 8 miesiacato już 8 miesiąc 😮😮😮 pamietam Twoją mini bete, a przecież Ty już zaraz rodzisz
doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
-
Kic, bardzo zazdroszczę! Co to za knajpa? Polecasz? Bywam w Warszawie i chętnie się wybiorę, bo ten industrialny wystrój mega.
Co do wyprawki, ogarnęłam właśnie w sąsiednim mieście na olx chicco next2me dream luna po jednym dziecku 🥳 zaczyna robić się poważniemój narzeczony wyjeżdża w niedzielę na 3tygodniową zagraniczną delegację i wiem, że w tym czasie nie będę sama ogarniać gabarytów, a po jego powrocie będziemy urządzać pokoik. U mnie naklejki na ścianę to będą po prostu kropki, wybrałam już materiał na zasłony, które uszyje moja mama. Łózeczko z Woodies już przyszło, ale będziemy je wymieniać, bo ma skazy, a na antracytowy kolorze to widać ;/ Jeśli nie będą mieli w lepszym stanie to weźmiemy ten sam model, ale w drewnie. Pax już skręcony, dokupimy regał kalax z Ikei, półeczki i lampę, ale tak jak pisałam to jest temat na październik. W listopadzie będę ogarniać pierdółki, które będą wymagały tylko spacerów do paczkomatu
Wik89, Inaa89, dmg111, Lalia, Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość
🦄 2021 r.