X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    13:40 ❤️

✊✊ oby Junior był obrócony

doomi03 lubi tę wiadomość

💙
    💗
  • kar_oliv Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enigva, moje gratulacje! Kolejna dziewczynka w naszej bazie 😀

atdcgu1rjappkskg.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 19:21

kar_oliv lubi tę wiadomość

💙
    💗
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa Ounai jakie masz te koszulko staniki z allegro? Podasz link?

💙
    💗
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie:

https://allegro.pl/oferta/biustonosz-ciazowy-stanik-bezszwowy-do-karmienia-9047854604?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Ale na mój rozmiar szacuję że na chwilę obecną jakieś 80G jest trochę za duży. L/XL byłby w sam raz.

Lalia, Inaa89, Zulugula lubią tę wiadomość

BOY 2015
    GIRL 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2020, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś odbieram trochę rzeczy dla małej. Kilka ubranek, Rogala do karmienia, Rożek i Laktator :)
    Zamówiłam też wczoraj paczkę ubrań dla małej od Pani, w zasadzie 2 paczki, więc zobaczymy jak przyjdzie, co jeszcze będę musiała dokupić :)

Zaczynam się jarać, że to już za chwilę! :)

kar_oliv, Lalia, Inaa89, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość

• kar_oliv Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Kic zazdroszczę imprezki, czekamy na relację:)

My dziś szkola rodzenia i idziemy na otwarcie biedry na dzielni 😂 będzie blisko po dade 👌

Dzis prasowanie reszty 56/62, a takto odpoczywam, wczoraj mielismy gości, więc się troche nalatałam.

Ledwo temperatura trochę spadnie a ja już się czuję przeziebieniowo 🤨 syrop z cebuli, herbatka z miodkiem, co jeszcze?

Miłego dnia🌞

Ja właśnie też dziś tak się czuję, mam syrop z cebuli z imbirem ale nie wiem czy można 😀

atdcgu1rjappkskg.png
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🖐️

Kicuś, super, że impreza udana 💪

Zulu, mi się śniło, że mi się mega chce siusiu i obudziłam się zestresowana i sprawdzałam, czy nie narobiłam do łóżka 🤣

Ja nie mogę spać, mój dzidziol chyba nie lubi jak mama jest głodna, bo kopie skandując "jeść! jeść! jeść!" 😁🙈

Dzisiaj robię tylko szybki obiad, piekę mięso +sałata zielona 👌potem leniuchuję, chyba że mnie najdzie na prasowanie naszych rzeczy 😅
    Wczoraj wieczorem odebrałam kolejną paczkę z podkładami na łóżko termometrem do wody, zestawem do paznokci itd. Przyszedł mi też twardy przewijak, faktycznie ma dołączone nóżki u można je założyć żeby był zakładany na łóżeczko, nasz akurat będzie na komodzie 👍
    A i dzisiaj kurier ma przywieźć naklejki na ścianę zobaczymy jakie będą na żywo 🤔

Zulu, Ty chciałaś zamówić króliczki naklejki na ścianę dla synka? Zamawiałaś już??

kar_oliv, Wik89 lubią tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2020, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pomysłu na obiad! Poratujcie czymś smacznym :) Wy zawsze takie pyszne dania robicie :)

• Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Cześć dziewczyny 🖐️

Zulu, mi się śniło, że mi się mega chce siusiu i obudziłam się zestresowana i sprawdzałam, czy nie narobiłam do łóżka 🤣

Ja nie mogę spać, mój dzidziol chyba nie lubi jak mama jest głodna, bo kopie skandując "jeść! jeść! jeść!" 😁🙈

Dzisiaj robię tylko szybki obiad, piekę mięso +sałata zielona 👌potem leniuchuję, chyba że mnie najdzie na prasowanie naszych rzeczy 😅
    Wczoraj wieczorem odebrałam kolejną paczkę z podkładami na łóżko termometrem do wody, zestawem do paznokci itd. Przyszedł mi też twardy przewijak, faktycznie ma dołączone nóżki u można je założyć żeby był zakładany na łóżeczko, nasz akurat będzie na komodzie 👍
    A i dzisiaj kurier ma przywieźć naklejki na ścianę zobaczymy jakie będą na żywo 🤔

Zulu, Ty chciałaś zamówić króliczki naklejki na ścianę dla synka? Zamawiałaś już??

Oooo koniecznie pokaż naklejki, ja też mam upatrzone, jeden myszki a drugi leśny, ale nie zdecydowałam się które z nich wziąć.
    Jak jakoś dobra będzie to podaj linka do sprawdzonej story ☺️

Lalia lubi tę wiadomość

O ❤️
    Z ❤️
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 19:22

Lalia lubi tę wiadomość

💙
    💗
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 19:22

Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość

💙
    💗
  • kar_oliv Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Cześć dziewczyny 🖐️

Oo też się zapatruję na naklejki na ścianę, świetny efekt dają, jak zrobicie to pochwal się koniecznie. Mi się podoba motyw zwierzaczkow lecących na balonikach 😀

Lalia lubi tę wiadomość

atdcgu1rjappkskg.png
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi, my mieszkamy w mieszkaniu i mamy jeden przeznaczony na dziecięcy, to jeden z większych pokoi w mieszkaniu, bo chcemy mieć dwa bąble. A że nie wiemy jakiej płci będzie drugi Bąbel więc staramy się pokój urządzić tak unisex, stąd pomysł na motyw zwierząt 😁
    Mamy bzika na punkcie wszystkich zwierząt ale kochamy pandy, koale, szopy, leniwce, alpaki, pieski 🤣🙈
    I wybór padł na te naklejki :
    99a4407e771d71f65f96efb276ee5619.jpg
    W tym zestawie są te zwierzęta z balonami plus chmurki plus ptaszki plus motylki i każdy jeden element można przykleić osobno, zrobić swoją kompozycję i my właśnie planujemy je rozmieścić w całym pokoju. A gdybyśmy chcieli zrobić tak jak na wizualizacji to to zajmuje chyba 2,5x1,7 metra więc spore 👍
    Ściany mamy takie beżowo-szare, meble białe, więc te naklejki mają być takim delikatnym akcentem kolorystycznym 😉
    Z przesyłką zapłaciłam 110 zł

Zulu, wstaw zdjęcie koniecznie jak zrobisz! 😍
    A mąż musiał się nieźle tłumaczyć 😁🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 08:32

doomi03, kar_oliv lubią tę wiadomość

Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    age.png
  • Maniaaa. Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny aż muszę się pochwalić zdjęciem z sobotniej sesji 🥰 jestem tak zachwycona tymi zdjęciami, że chyba wpadnę z samozachwyt 🥰😂🤷‍♀️
    bd47cc7e4cb9.jpg

Lalia, kiniusia270, Inaa89, Nowastaraczka, dmg111, kic83, kar_oliv, Edyciak, Sylwucha, Marti29, Annia, Ounai, SzalonaOna lubią tę wiadomość

A🩷 27.11.2020
    M🩵02.07.2025
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaa 😍😍😍

Przepięknie wyglądasz! 😍😍😍

Maniaaa. lubi tę wiadomość

Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    age.png
  • Maniaaa. Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Maniaaa 😍😍😍

Przepięknie wyglądasz! 😍😍😍
    Dziękuje ❤️🥰

A🩷 27.11.2020
    M🩵02.07.2025
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Meggi, my mieszkamy w mieszkaniu i mamy jeden przeznaczony na dziecięcy, to jeden z większych pokoi w mieszkaniu, bo chcemy mieć dwa bąble. A że nie wiemy jakiej płci będzie drugi Bąbel więc staramy się pokój urządzić tak unisex, stąd pomysł na motyw zwierząt 😁
    Mamy bzika na punkcie wszystkich zwierząt ale kochamy pandy, koale, szopy, leniwce, alpaki, pieski 🤣🙈
    W tym zestawie są te zwierzęta z balonami plus chmurki plus ptaszki plus motylki i każdy jeden element można przykleić osobno, zrobić swoją kompozycję i my właśnie planujemy je rozmieścić w całym pokoju. A gdybyśmy chcieli zrobić tak jak na wizualizacji to to zajmuje chyba 2,5x1,7 metra więc spore 👍
    Ściany mamy takie beżowo-szare, meble białe, więc te naklejki mają być takim delikatnym akcentem kolorystycznym 😉

Lalia pięknie będzie wyglądało 😍 koniecznie pokaż efekt.

To u Nas podobnie, tyle że pokój Bobaska będzie najmniejszy 😬 i w planach też musi się drugi Bobasek zmieścić 😁, chociaż zaczęliśmy się rozglądać się za działka. Z naszymi wymaganiami i budżetem, raczej szybko nie znajdziemy, ale też nie spieszy nam się.
    Ja też uwielbiam te motywy ze zwierzętami, szczególnie Leśne, drzewka, sowy, liski itp . Daj znać czy łatwo było przykleić itp.

Lalia lubi tę wiadomość

O ❤️
    Z ❤️
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania! Cudowne zdjęcia! Lubie takie sensualne sesje :)
    Też zaczynam myśleć o jakiejs sesji, bo jednak to super pamiątka :)

Kicku, czekamy na zdjecia i relacje z imprezy!

Lalia, piękne te naklejki! Ja myślałam, aby przykleic jakies sarenki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 11:28

Lalia, Inga28, dmg111, Maniaaa., kar_oliv, Ounai lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 10 września 2020, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    Lalia wrote:

Lalia pięknie będzie wyglądało 😍 koniecznie pokaż efekt.

To u Nas podobnie, tyle że pokój Bobaska będzie najmniejszy 😬 i w planach też musi się drugi Bobasek zmieścić 😁, chociaż zaczęliśmy się rozglądać się za działka. Z naszymi wymaganiami i budżetem, raczej szybko nie znajdziemy, ale też nie spieszy nam się.
    Ja też uwielbiam te motywy ze zwierzętami, szczególnie Leśne, drzewka, sowy, liski itp . Daj znać czy łatwo było przykleić itp.

Zwierzęta leśne są przepiękne 😍😍😍

Nam się marzy szeregówka bardzo 🙈 ale to tak jeszcze co najmniej 5-6 lat żebyśmy spłacili mieszkanie i mój mąż przeszedł do służby stałej, a potem będziemy myśleć o pewnie gigantycznym kredycie 🤣 ale jesteśmy bardzo zmotywowani, więc wierzę, że się uda 💪

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 09:02

Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    age.png
‹‹ 1508 1509 1510 1511 1512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ