Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKleosia34 wrote:Nie plamie. Mam tylko bóle podbrzusza. Ale moja gin powiedziała że jak będę miała proga ok . 15 to poronie.. W zeszłym tyg wynik 14,7. Zalecila dupka 4x1 . Jak przez tydzień się nie podniesie do 20 to 3x2 tabletki dupka brać. Wyniki wskazują że jest 15,2. Od jutra zmieniam dawkowanie.
także wszystko u Ciebie w porządku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa i wiecie co? Tak a propos karmienia i staników. Powiem Wam tak szczerze. Miałam 2 takie ładne, kobiece ma wyjścia itd. Resztę - używałam tylko staników sportowych z pepco - idealny dostęp. Do cyca, nie bolą piersi jak są pełne, super się w nich spalo. I teraz chyba zrobię podobnie
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
Wrocilam dopiero niedawno z baby shower, było super !!!
Enigva
gratuluję córeczki!
Ounai
Martusia piękna do schrupania, nie przejmuj się że nic nie zrobiłaś, połóg to czas na regenerację, na karmienie i spanie.
Kiteczko
gratulacje!!!! Niech beta rośnie!
Sylwia
jesteś piękna, dwa dni temu pisałaś że czujesz się jak kupa, Ty chyba nie wiesz jak kwitniesz od początku ciąży, jak promieniejesz! Twoje córki będą tak piękne jak Ty 😘
Anetka
dla mnie szary, potem bordo. W zimę , w deszcz, pluchę pamiętaj że wózki się brudzą łatwo.Wik89, SzalonaOna, Ounai, Sylwucha, Lalia, Inaa89, doomi03, dmg111, Enigvaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic, super!
Enigvaa, gratuluje córki!
Ounai, przesliczna
Anetka, moj faworyt to purpurowy
Ja sie chyba serio przeziebilam, a w polaczeniu z okropna zgagą noc zapowiada się nieciekawie
Ounai, kic83, Enigvaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
SzalonaOna wrote:Aaaa i wiecie co? Tak a propos karmienia i staników. Powiem Wam tak szczerze. Miałam 2 takie ładne, kobiece ma wyjścia itd. Resztę - używałam tylko staników sportowych z pepco - idealny dostęp. Do cyca, nie bolą piersi jak są pełne, super się w nich spalo. I teraz chyba zrobię podobnie
Kic, niby wiem. Ale na końcówce ciąży już nie miałam sił nic robić, tak chciałam odzyskać cokolwiek wigoru a tu mała mnie zblokowała. A mąż stara się, ale jeszcze do perfekcyjnego pana domu kawałek drogi przed nim.SzalonaOna, Edyciak lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Zulugula wrote:Zafiksowalam się dziś o obrót Synka, boję się, że się nie odwróci. Na basen bym poszła ale boję się infekcji pipki i/lub przeziębienia 🤦♀️ dam mu jeszcze czas , a potem będę kręcić jak Dmg i Kic.
Ja tak strasznie boję się cc.
A propo parcia, położna kontroluje itd ale mi się wydaje, że ciężko tak przestać przec, ja to sobie wyobrazam , że to jakby robic kupe, chce ci się, juz idzie i dajesz stop, tak się nie da, próbowałam 🙈
Czy to jednak jest inaczej ? łatwiej? To taka moja kolejna bolączka, że nie będę umiała nieprzeć..
Zulu
skoro basen odpada to rób ćwiczenia jak jaNic nie nie martw, do 37tc jeszcze może kilkanaście razy zmienić pozycję, bedzie dobrze, zobaczysz 😘
Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
SzalonaOna wrote:Dokładnie to samo pomyślałam! Sylwia wyglądasz przepięknie ❤️ przyznaj się gdzie chowasz bliźniaczki? Bo wcale nie masz ogromnego brzuszka!
Mąż mówi, że najpierw idzie brzuch, później ja 😂
Dziękuję Kochana 😘😘dmg111 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Dziewczyny
Wrocilam dopiero niedawno z baby shower, było super !!!
Enigva
gratuluję córeczki!
Ounai
Martusia piękna do schrupania, nie przejmuj się że nic nie zrobiłaś, połóg to czas na regenerację, na karmienie i spanie.
Kiteczko
gratulacje!!!! Niech beta rośnie!
Sylwia
jesteś piękna, dwa dni temu pisałaś że czujesz się jak kupa, Ty chyba nie wiesz jak kwitniesz od początku ciąży, jak promieniejesz! Twoje córki będą tak piękne jak Ty 😘
Anetka
dla mnie szary, potem bordo. W zimę , w deszcz, pluchę pamiętaj że wózki się brudzą łatwo.
Dziś faktycznie miałam fizycznie lepszy dzień.
Pokazuj, co dostałaś 😎
kic83 lubi tę wiadomość
-
Jutro Wam już napiszę i podeślę parę fot 😘
Było super, był prezent i dla Młodego, ale głównie dla mnie 😚
Dawno nie spędziłam tak miło wieczoru!Sylwucha, Zulugula, Gagatka, Inaa89, kar_oliv, doomi03, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Ounai wrote:My też zamawiamy. Coś Ty, ja jak uda mi się kanapkę zjeść to jest sukces. Mąż mi do łóżka przynosi bo nie da się, ona naprawdę potrafi całe dnie wisieć na cycku. Choć nie powiem, jest taka słodka że z drugiej strony cieszę się tą chwilą, bo już wiem, że ten rok zleci nie wiadomo kiedy. Już leci. Przecież dopiero co się urodziła a już ma ponad 2 tygodnie.
Wiecie jeżeli mając juz dzieci nigdy nie spotkałam się z takimi sytuacjami to na sama mysl juz sie stresuje...02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
SzalonaOna wrote:Dopiero Was nadrobiłam
ale dajecie czadu!
U mnie właśnie dyskoteka w brzuchu, ale uwielbiam to 😍
Doomi, Ewa 88 - o której jutro wizyty?ciekawe co tam u Was dobrego
13:40 ❤️Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Jutro Wam już napiszę i podeślę parę fot 😘
Było super, był prezent i dla Młodego, ale głównie dla mnie 😚
Dawno nie spędziłam tak miło wieczoru!
To czekamy na relacje i fotysuper ze impreza się udala
-
kar_oliv wrote:Czy już do samego porodu będzie mi się śnił szpital, poród itp? 🤪
Mi się dzis śniło , że mówię mężowi, że rodzę a ten "pewnie kupe ci się chce a nie rodzisz "😅kar_oliv, Lalia, Marti29, Anet.kaa, doomi03, Nowastaraczka, dmg111, kic83, Nikaa92, Sylwucha lubią tę wiadomość
💙
💗