Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDo mnie dotarla dzisiaj torba Mommy bag
dobrze ze faktury nie wlozyli do pudla to stary nie bedzie wiedzial ile kosztowała 😅
Dziewczyny czy tylko ja tak narzekam czy tez macie tak jak ja? Bardzo bolą mnie żebra. Tak jakby juz nie miały miejsca isc wyzej. Leze czy stoja nie ma znaczenia. Bardzo mnie bolą. Spac nie mogę, zdrzemnąć sie tez nie udaje. Ledwo sie ruszam 😳 czuje sie jak kaleka, skarpetek zalozyc nie moge o butach nie wspominam. Juz mam dosc -
casteam wrote:Do mnie dotarla dzisiaj torba Mommy bag
dobrze ze faktury nie wlozyli do pudla to stary nie bedzie wiedzial ile kosztowała 😅
Dziewczyny czy tylko ja tak narzekam czy tez macie tak jak ja? Bardzo bolą mnie żebra. Tak jakby juz nie miały miejsca isc wyzej. Leze czy stoja nie ma znaczenia. Bardzo mnie bolą. Spac nie mogę, zdrzemnąć sie tez nie udaje. Ledwo sie ruszam 😳 czuje sie jak kaleka, skarpetek zalozyc nie moge o butach nie wspominam. Juz mam dosc
Mnie na szczęście jeszcze nic nie boli, ale Tobie bardzo współczuję bo to musi być mocno uciążliwe, szczególnie jak nie mozesz się wyspać -
Motylku, cieszę się że wyjaśniliście sobie wszystko
Oby bylo teraz tylko lepiej. Wiadomo, każde malżenstwo przechodzi kryzysy, najważniejsze aby wyjść z nich silniejszym
Moje dziecko uznało chyba, że spanie jest dla słabych i ryje mi nornica mała w brzuchu od rana aż ciężko mi ksiśżkę czytać 🐀🙄🙄🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 15:18
Edyciak, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Hihi też byłam przed chwilą w Rossmannie po te pampersy 😃
Ounai lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:A co musiałaś już na miejscu w sklepie zrobić? Pokazać nr karty?
Kic, pytałam o ćwiczenia, bo jak patrzę w lustro to widzę jednego, wielkiego wieloryba. Mam co najmniej 10kg nadwagi i czuję się z tym źle. No ale chyba spróbuję na razie z dietą i zacznę coś powoli po połogu.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Anet.kaa wrote:Motylku, cieszę się że wyjaśniliście sobie wszystko
Oby bylo teraz tylko lepiej. Wiadomo, każde malżenstwo przechodzi kryzysy, najważniejsze aby wyjść z nich silniejszym
Moje dziecko uznało chyba, że spanie jest dla słabych i ryje mi nornica mała w brzuchu od rana aż ciężko mi ksiśżkę czytać 🐀🙄🙄🙄 -
nick nieaktualny
-
Inga28 wrote:Dziewczyny ratunku! Co pomaga na zgagę? 🤢😭Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Inga28 wrote:Dziewczyny ratunku! Co pomaga na zgagę? 🤢😭
Położna na szkole rodzenia polecała wodę „Wielka Pieniawa” na pewno jest dostępna w Auchan i chyba w większych marketach- 2 szklanki na dobę’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Inga, - Manti albo Rennie w syropie, kilka razy dziennie po łyżeczce, albo zamiennik tych lekow, farmaceuta doradzi. Poza tym ja staram sie pic jak najwiecej wody, a na noc troche zimnego mleka (ale wczoraj nic to nie pomoglo:(). Migdaly i ser zolty (pomaga, ale doslownie na chwile). Jeszcze slyszalam od kolezanek, ze pomoc moze woda Zuber, a innej pomagaly lody smietankowe (jeszcze nie probowalam tych dwoch ostatnich sposobow;))II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wtrące się, mimo, ze ja nie z tego watku:D Na zgagę w ciąży jest dobry Gaviscon w syropie. To to slynne "mleczko" jak wspomnial ktoś wyzej
Nie zlikwiduje może zupełnie, ale uśmierzy i mi często pozwala zasnąć. Macie tu niezły miszmasz, oczywiście w pozytywnym wydźwięku tego słowa, pozdrawiam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 15:59
Lalia lubi tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Dzięki dziewczyny! Będę próbować i zobaczymy co mi pomoże 😕 mleka samego się nie napije, bo mam od zawsze odruch wymiotny, więc u mnie odpada 😣
Mi pomagaja tic taci. Jem sobie dopoki nie przejdzie. A patent na mleko to kakao na zimnoLalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Ciocia też mi podsylala patent zeby wode z majerankiem się napić, jeszcze nie sprawdzalam ale mowila zr jej pomagalo. -
Pastelova, zapraszamy 😁
Anetka, mój Aleks przybija piątkę z Polcią 🖐️
Rano wypiął mi zadek przy pępku a rączkami ładował w pęcherz 😳 na bank po ojcu taki złośliwy, czekał aż się matka posika!
A to co wyprawia jak jadę samochodem, to przechodzi ludzkie pojęcie 🤦♀️ mąż twierdzi, że ze strachu się tak kręci, bo tak jeżdżę 😑 ale wyprowadziłam go z błędu i uświadomiłam, że jak on prowadzi, to jego syn też daje popalić!
Chociaż przyznam, że mimo wszystko, to cudowne uczucie 😍
A na zgagę dziewczyny, to ja piję mega zimną wodę i troszkę pomaga, ale różnie bywa 🤷♀️Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Jestem już po usg dawno, tylko zanim załatwiłam pare spraw po drodze, zanim zjadłam bo wróciłam głodna jak wilk to jakos tak zleciało.
Ogolnie z malym wszystko ok, tylko babeczka powiedziała zebym umówiła się do niej za dwa tygodnie na usg, bo widziała jakieś powiększone pętle jelitowe i dzisiaj długo to ogladala i powiedziała że chce to jeszcze skontrolowac i upewnić się na sto procent czy to tylko jelitka i po prostu taka jego uroda ze ma taka ich budowę (i to najbardziej obstawiala), czy moze to jakieś naczynia. Także będę sie za ok 2 tyg wybierać jeszcze raz zeby to skontrolowac.
Mały ma już 1700 gramów, wychodzi z usg na 69 percentyl, więc solidny chłopczyk. Nie chcial pokazać buzki od przodu, więc tylko takie jakies z profilu kliknęła... Maly sobie cale badanie wciskał palce do buzi i je ciumkal 😛
P. S. Dobra wiadomość dnia... Obrócił się główka w dół ❤️😁... Teraz tylko niech juz nie fika więcej obrotów i zostanie tak jak jestLalia, Edyciak, Sylwucha, Inaa89, kar_oliv, Wik89, SzalonaOna, calanthe, kic83, Inga28, Stokrotka027, dmg111, Ounai, KarolinaMaria, Zulugula, Marti29, Maniaaa. lubią tę wiadomość