Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Doomi, wierzę, że z Kacperkiem będzie wszystko dobrze ✊ ale solidny synuś Ci rośnie 😍💙
Meggi, cudne te rzeczy 🌷🌷🌷
P. S. Poskarżyłam się na mojego bejbika i teraz się mści 😳 co on tam, sztuki walki trenuje?! 😳Sylwucha, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja94 wrote:Słyszałam o jakimś mleczku w aptece ze można kupić i pomaga
-
kic83 wrote:A co musiałaś już na miejscu w sklepie zrobić? Pokazać nr karty?
kic83, Nowastaraczka, dmg111, Zulugula, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Doomi, to bąbelek pięknie rośnie ❤
doomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze zgaga mnie nie dopadła, może jest nadzieja, że mnie nie złapie. 😉 Staram się jeść częściej, a mniejsze porcje.
Żebra zdarza się, że pobolewają, zwłaszcza po prawej stronie wieczorami, ale wtedy gdy więcej zjem i dłużej siedzę, to czuję w ten okolicy takie pieczenie, nieprzyjemne rozpieranie... A może to właśnie zgaga?? 🤔🤔 Jelita mi się mocno do góry przesunęły, więc i żołądek mógł bardziej na prawą stronę przewędrować.
Za to mam hemoroidy. 😖 Już podejrzenia miałam dużo wcześniej, ale ostatnio zdarza mi się lekko krwawić po wypróżnieniu, więc chyba mam pewność. Albo to jakaś szczelina się zrobiła. -
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Jeszcze zgaga mnie nie dopadła, może jest nadzieja, że mnie nie złapie. 😉 Staram się jeść częściej, a mniejsze porcje.
Żebra zdarza się, że pobolewają, zwłaszcza po prawej stronie wieczorami, ale wtedy gdy więcej zjem i dłużej siedzę, to czuję w ten okolicy takie pieczenie, nieprzyjemne rozpieranie... A może to właśnie zgaga?? 🤔🤔 Jelita mi się mocno do góry przesunęły, więc i żołądek mógł bardziej na prawą stronę przewędrować.
Za to mam hemoroidy. 😖 Już podejrzenia miałam dużo wcześniej, ale ostatnio zdarza mi się lekko krwawić po wypróżnieniu, więc chyba mam pewność. Albo to jakaś szczelina się zrobiła.
Żebra też mnie bolą, po prawej stronie. Ale zgaga to co innego, czuję w całym przełyku taki ogień, kwas... Ajć😥O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Ounai, a byłaś już u fizjoterapeutki? Zapytaj ją o ćwiczenia. Bo ćwiczyć można już, tylko trzeba wiedzieć, jak. 😉 I nikt nie mówi o treningu z hantlami. Na pewno można, a nawet trzeba zacząć wzmacniać mięśnie dna miednicy i mięśnie głębokie brzucha. 😉
Widzę, że mi kresa biała już się rozeszła, ale musiało to nastąpić prędzej czy później.
Meggie, ja też zamawiałam coś koło tego terminu i nic jeszcze nie mam. A te pieluchy muślinowe z linku Anety długo mi wysyłali, bo dwa razy przedluzalam im czas na wysyłkę... 😕 Ale jak, podobają ci się?
Doomi, ale już Wielki mały. 😱😱 Nawet nie sądziłam, że w twoim tyg może mieć. Już taka wagę. Czyli maluszki chyba najbardziej rosną w drugim trymestrze? A z jelitami pewnie wszystko w porządku, może będzie miał dodatkowy metr jelita. 😁
Edytka nie mam porównania do innych, bo to mój pierwszy zakup 😁 ale są duże i mąż wziął do ręki i mówi że mięciutkie i mi się wydają ze tez są fajne. Zero jakiś nitek, nadruk ładny i właśnie takie mile w dotyku.
A teraz pytanie. Do czego je się używa? 🤣 Na przewijak? Do przykrycia? Jako otulacz? Zamiast kocyka do szpitala?O ❤️
Z ❤️ -
Doomi
cieszę się że jest ułożony prawidłowo!
Nic się nie martw, wszystko na pewno jest dobrze z Synkiem 😚
Ps siebie jakoś samej nie mam fotek, miałam białe dżinsy i bluzkę czarną z brokatem (bez szału).Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 18:29
doomi03 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Jednorożec89 wrote:Muszę dzisiaj szwagierke posłać do paczkomatu po mój segregstor mamyginekolog bo cholerna kwarantanna i zastanawiam się czy sobie nie kupić może z drugiej ręki tego adaptera ciazowego do pasów w poprzedniej ciąży nie używałam ale teraz często robię z mamą trasy do Kielc po 200km w jedną stronę i chyba by się przydał jednak
Jednak macie już kwarantannę ? Sprawdzają Was ?DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Meggi110818 wrote:Edytka nie mam porównania do innych, bo to mój pierwszy zakup 😁 ale są duże i mąż wziął do ręki i mówi że mięciutkie i mi się wydają ze tez są fajne. Zero jakiś nitek, nadruk ładny i właśnie takie mile w dotyku.
A teraz pytanie. Do czego je się używa? 🤣 Na przewijak? Do przykrycia? Jako otulacz? Zamiast kocyka do szpitala?
Meggi, a jakie one są duże?
Ja mam większość pieluch takich ok 70x70 i mi koleżanka pisała że używa:
-na dno wanienki żeby dziecko się nie ślizgało
-przewijak
-jak kładzie na sobie, albo na kanapie to podkłada pod dzidzie
-w sumie to zawsze kładzie dzidzi pod głowę żeby ulewało na pieluszkę
-żeby przykryć
Mam też takie wielkie chyba 120x120 to można zawinąć jak w tortille, jako otulacz, a w upały pewnie będę stosować jako kocyk 😁 -
suzi1994 wrote:Jednak macie już kwarantannę ? Sprawdzają Was ?
Właśnie najgorsze jest że nie. Wkurza mnie to. Ojciec ma potwierdzony covid jak oni do mnie zadzwonią gdzieś dajmy na to za tydzień i powiedzą że od dzisiaj liczy się 10 dni jak ja już dupy z domu nie ruszam to ich ukatrupie
Ps. W środę mam iść na serduszko i muszę przesunąć tylko nie wiem o ileWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 17:40
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Meggi110818 wrote:Czy któraś z Was miała robione profilaktycznie badania na cholestaze? Czy robi się je tylko wtedy jak coś się dzieje? Dwie koleżanki mnie przestraszyły, że one miały i musiałaby mieć dużo wcześniej cc. Nie wiem czy pytać o to lekarza w ogóle...
Etapy objawów są zwykle takie, że zaczyna się od swędzenia dłoni, potem stopy, następnie całe ciało, później już pojawia się żółtaczka która się nasila jeśli leczenie nie jest skuteczne. W wynikach zaczyna się od przekroczeń ALT i AST a później coraz większe wartości kwasow zolciowych.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔