Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dopiero połowa ciąży a w sumie od wczoraj zaczęłam już czuć taka ciężkość ..
U mnie jest problem z chrzestna dzidzi.. mieliśmy problem zajść w ciąże .. wtedy dużo rozmawialiśmy z siostra rodzona mojego męża , ona ciagle mówiła ze chce być chrzestna i jak w klinice niepłodności dowiedzieliśmy się , ze jesteśmy w ciąży to zadzwoniliśmy do niej i powiedzieliśmy „będziesz chrzestna” i byłaby nią .. ale od tamtej pory ani razu nie mieliśmy miłej rozmowy, ciagle mnie irytuje , i była pewna sytuacja przez która ja kompletnie nie chce brać tej osoby na chrzestna .. ( w dodatku ta dziewczyna nie chodzi nawet do kościoła ) No i teraz nie wiem jak się z tego wymiksować .. chce wziąć zupełnie inna osobę z drugiej części rodziny .. w dodatku ta siostra męża to nawet jeszcze nie zrobiła bierzmowania ( bo jej się nie chciało ) i teściowa do mnie wczoraj wyleciała ( bo to córka teściowej ) ze wie jak to ominąć żeby bez bierzmowania była chrzestna .. pfff .. odpowiedziałam tylko ze jak bierzmowania nie zrobi to i chrzestna nie będzie .. nie wiem jak się wymiksować z tego ehh a jednak po przemyśleniach ja nie chce żeby ta osoba , była chrzestna mojego dziecka
Edit jeszcze gdyby tylko ta dziewczyna się obraziła .. a ja będę mieć na głowie wtedy jeszcze obrażona teściowa ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2020, 23:29
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Sylwucha wrote:Uuuu,.aż taka jazda?
A w szpitalu był kąpany?
Kic jakby trzeba było kąpać codziennie to chyba byśmy się nerwowo wykończyli...
Anetka, mój lubi spowijanie więc wszystkie otulacz to hit u nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 00:36
Sylwucha, Anet.kaa, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Raz w szpitalu, dlatego dzisiaj już musieliśmy... No darł się od momentu dotkniecia stopa wody do momentu aż skończyliśmy ubierać body. 🙄 Ale przynajmniej lubi czesanie główki....
Anetka, mój lubi spowijanie więc wszystkie otulacz to hit u nas.
U Ciebie pewnie czas karmienia 😊 Mam nadzieję, że laktacja się pięknie rozkręciła 😍Annia lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Raz w szpitalu, dlatego dzisiaj już musieliśmy... No darł się od momentu dotkniecia stopa wody do momentu aż skończyliśmy ubierać body. 🙄 Ale przynajmniej lubi czesanie główki....
Anetka, mój lubi spowijanie więc wszystkie otulacz to hit u nas.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ja dzis jestem jak wrak człowieka, wg nie moglam spac a jak już zasnęłam to się co chwila budzilam.. masakra jakas 🤦♀️ moze sie zdrzemnę troche jak chlopcy będą w szkole.
Kciuki ogromne za wizytujące dzis mamusie ☺
Kic obyś przekazała nam tu same dobre wiesci 😘
Motylku a Ty nie masz robionego usg co wizyte?Anet.kaa, kic83 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa, wiem co czujesz. Ja sie meczylam całą noc, ale tym razem przez niestrawność. Myślałam, że mi brzuch rozsadzi. Teraz jadę na papkach jogurtowych. Czekam na rozwiązanie jak na zbawienie. Wolę nie spać z powodu dzieci. Serio podziwiam kobiety, które zachodzą w ciążę po kilka razy. To jest jakiś hardcore.
dmg111, kic83, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Anetka, mój lubi spowijanie więc wszystkie otulacz to hit u nas.Annia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam sliczny kombinezonik dla dziewczynki roz 62, jak nowy. Dostalam z paka ubran od siostry. Jeśli by ktoras z Was chciala dajcie znać wyślę. Dostalam za free i tak tez oddam, bo po co ma się marnować w szafie 😉
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Julik wrote:Mam już komodę złożona 😊 jeszcze stoi w salonie bo maz składał wieczorem. Jutro ustawimy w sypialni zobaczę jak będzie z miejscem. Kupilam tez te wkłady skubb, no bez sensu to nie uwazacie ze ten najmniejszy kwadratowy powinien być jeden więcej w zestawie? 🙄 polozylam przewijak na komodzie i testowałam na lalce czy nie bedzie mi za wysoko 😄 myślę że będzie wygodnie.
Ma ktoraś z was przewijak na komodzie? Jak ustawiacie, komoda do ściany i przewijak wystaje z przodu? Czy komoda trochę odsunieta od sciany i przewijak na środku? W pierwszej opcji mocno zaslania szufladę górna. -
Sylwucha wrote:Inaa, wiem co czujesz. Ja sie meczylam całą noc, ale tym razem przez niestrawność. Myślałam, że mi brzuch rozsadzi. Teraz jadę na papkach jogurtowych. Czekam na rozwiązanie jak na zbawienie. Wolę nie spać z powodu dzieci. Serio podziwiam kobiety, które zachodzą w ciążę po kilka razy. To jest jakiś hardcore.
Sylwucha lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Ja myślałam aby kupić w końcu tą wanienkę
https://www.blizejciebie.pl/wanienka-z-lezaczkiem-skip-hop-wieloryb-moby_1952-3944
Wydaje mi się ona bezpieczna dla maluszka którego można położyć na tym leżaku i teterce.
Slyszałyście/ uzywałyście jej?
-
nick nieaktualnyDziewczyny w szpitalu powinni Was nauczyc jak chwytac noworodka do kąpania. Takim sposobem spokojnie jedna osoba może wykąpać dziecko. Na dno tetra, dzidzie przykryc tez pieluszka zeby szoku nie było. W szpitalu sie mały darl podczas pierwszej kąpieli ale w domu to bylo dla niego bardzo przyjemne.
Mam wanienkę Tega z ta wkładka i nigdy jej nie uzylamSylwucha lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:A którą dokładnie komode w końcu wziełaś? Ja się cały czas waham między wyższą a niższą. A cały czas nie mogę tego zaplanować bo nie wiem ile Cm użytkowych ściany będę miała.30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
suzi1994 wrote:A ja dalej mam problem z czuciem ruchów .. niby fakt ze nie mam łożyska przodującego tylko jest umiejscowione na przedniej ścianie( choć nie wiem czym to się różni) może sprawić ze ruchy czuje gorzej tak mówił gin .. ale mówił tez ze na tym etapie jednak powinnam te ruchy czuć .. ( nie zapytałam czy regularnie jakoś ) ale ja dziś i wczoraj np nie czułam.. eh
Ja miałam ta gąbkę i spoko jeśli używa się samej wody. A jak dolewa się do wody np emolient to jest masakra, nie da się tego doplukac. Wywaliliśmy to do śmieci dość szybko bo zrobiła się ochydna.doomi03 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ja mam wbudowana wkładkę w wanienke i wkurza mnie to strasznie. Nie mogę normalnie dziecka położyć a na tej wkładce się drze bo jej zimno.
Mój i tak w ogóle to mąż wrócił dziś do pracySyn w przedszkolu i zostałyśmy same na placu boju
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔