Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo oliv masz piękny brzuszek, wyglądasz rewelacyjnie!
Inaa to jest jakaś masakra z tą corona komedią... oczywiście jak zapłacisz to przyjmą Cię z otwartymi rękoma...Ci sami lekarze którzy udzielają tylko teleporad na NFZ. Mam nadzieje, że z oczkiem synka się poprawi.
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiegunka? Oj, może zaczynasz się oczyszczać przed porodem?Sylwucha wrote:Kic, Motylku fakt, nie czuje się najlepiej. Kobry atakują, ale tak specyficznie. Jakby byly cicho i nagle kop z całej siły. Nie potrafie tego inaczej nazwać. Męczy mnie jeszcze jakaś biegunka ,ale przynajmniej troszkę więcej pospałam.
Robię makeup i jadę do rossmana po jakieś pierdoly do torby szpitalnej. -
A ja się boję tej zmiany o 180 stopni. Ostatnio coraz bardziej, gdy dociera do mnie że to już za chwilę...KarolinaMaria wrote:Powiem Wam, że zaczynam widzieć, że to już za chwilę. Życie zmieni się o 180 st i to jest piękne
Sylwia, Kic, Iryska, myślałam o Was rano, która pierwsza nas zaskoczy 
-
O matko, na z wvhodzeniem w te wiadomości to jestem zakręcona. Już odpisuje. Przepraszam 😘Inaa89 wrote:Anetka odpowiedz na wiadomość prywatna 😉 brakuje mi kilka danych abym mogła wygenerować etykiete wysylki, a bez tego nie moge wysłać kombinezoniku 😉
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo więc u mnie co...
Dieta cukrzycowa fest. Dziś miałam rano cukier 92, jeśli jeszcze raz przekroczy mi 90 z rana to włączamy insulinę na noc i zaczynamy od 4j. 2.10 mam kontrolę u diabetologa. Ogólnie przeszłam szkolenie z diety, z pena do insuliny, dostałam recepty, muszę na kolejną wizytę zrobić też wyniki badań, jakiś kwas moczowy, trójglicerydy i Hba1 czy coś... Nie wygląda to optymistycznie, nie cierpię igieł
a czuję, że i tak skończę na insulinie.
-
Sylwia, myślę, że tym małym Atomówkom jest po prostu ciasno i siedzą sobie grzecznie dopóki któraś nie zaczepi siostry, a wtedy wiadomo, trzeba oddać! 😁
Mam nadzieję, że będą dla Ciebie dzisiaj łaskawe i tylko delikatnie dawać o sobie znać, że u nich wszystko dobrze 😘
Dziewczyny, mam pytanie do Was 🤔
Pokazywałam Wam, że kupiłam śpiworek do fotelika z Sensillo i to nie taki cienki otulacz, tylko ocieplany śpiworek z wełną w środku. I teraz mam rozkminę, w co ubrać dziecko wychodząc ze szpitala, bo na próbę wsadziłam i zapiełam e tym foteliku i śpiworku pluszaka i wychodzi na to, że dziecku będzie wystawała tylko głowa 😅
W samochodzie wiadomo, rozsunę śpiworek, żeby nie miał za ciepło, ale pytanie w co ubrać synka, żeby go przetransportować ciepło od szpitala do auta 🤷♀️
Tutaj zdjęcia poglądowe 🤣

Sylwucha lubi tę wiadomość
-
A dostałaś juz receptę na insulinę? Jestem ciekawa , czy w tej Twojej poradni też nie mają zaktualizowanej tej listy leków. Bo w mojej dalej nie wystawiają recept na C😜SzalonaOna wrote:No więc u mnie co...
Dieta cukrzycowa fest. Dziś miałam rano cukier 92, jeśli jeszcze raz przekroczy mi 90 z rana to włączamy insulinę na noc i zaczynamy od 4j. 2.10 mam kontrolę u diabetologa. Ogólnie przeszłam szkolenie z diety, z pena do insuliny, dostałam recepty, muszę na kolejną wizytę zrobić też wyniki badań, jakiś kwas moczowy, trójglicerydy i Hba1 czy coś... Nie wygląda to optymistycznie, nie cierpię igieł
a czuję, że i tak skończę na insulinie.
Trzymam kciuki żeby dieta była skuteczna jak najdłużej😘
SzalonaOna lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Anet.kaa wrote:A ja się boję tej zmiany o 180 stopni. Ostatnio coraz bardziej, gdy dociera do mnie że to już za chwilę...
Ja też zaczynam panikować... wczoraj jak zamknęli Kliniki to pierwszy raz się popłakałam 🤦🏻♀️ Jak czytam, że wszystkie porodówki są przepełnione, że odsyłają pacjentki to aż mi słabo
-
Sylwia
daj znać później jakie przekąski kupiłaś do szpitala 😘Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Tak Kicku, ja od dawna mam te butelki (dafi - mają fajne kolory 😍), bo super się sprawdzają na treningach, tylko filtry wymieniam 😉 Też mam jakieś kolki. Nie są bardzo bolesne, ale odczuwalne.kic83 wrote:Dobrze że przynajmniej pospałaś!
Ja wczoraj popołudnie i wieczór miałam kiepskie bo bardzo mnie coś koło po lewej stronie brzucha, ledwo na balecie i angielskim wysiedziałam
Na szczęście poleżałam, pospałam i dziś już jest dobrze!
Ja też dziś w planach mam Rosmanana
i torba będzie już gotowa!
Ps na liście mam tą butelkę filtrującą Daffi lub Britte, kupiłaś już taką do szpitala?
Mam nadzieję, że trafi nam się jeszcze jakiś ekstra dzień 😉 Uważaj na siebie 😘
Ja nawet mężowi nie mówię, że jadę do sklepu, bo ten się na mnie wkurza, że dzieci kierownicą obijam 🤨
A tak z ciekawostek, leżę sobie wczoraj w wannie (woda tak super wypiera brzuch😉), wchodzi mąż i tak gapi się na mnie. I za chwilę mówi, ej widziałaś, że Twoje sutki zrobiły się jak u murzynki? To już tak zostanie? 😂😂😂
Lalia, Anet.kaa, dmg111, kic83, Inaa89, doomi03, Annia, Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDostalam papierowa z kodem kreskowym, ale tam żadnego C nie widzę 😪Iryska wrote:A dostałaś juz receptę na insulinę? Jestem ciekawa , czy w tej Twojej poradni też nie mają zaktualizowanej tej listy leków. Bo w mojej dalej nie wystawiają recept na C😜
Trzymam kciuki żeby dieta była skuteczna jak najdłużej😘 -
Też mi to przeszło przez myśl...SzalonaOna wrote:Biegunka? Oj, może zaczynasz się oczyszczać przed porodem?
Tym bardziej, że bliźniaki zawsze szybciej. Moje są dosyć duże jak na 2 szt. w jednym brzuchu 😉
Mam nadzieję, że jeszcze Przynajmniej tydzień wytrzymają 😉 -
Skarpetki też brałam z Lidla, są fajne 0-3m.
Wczoraj w szkole był temat połogu. Aż nie wiem co napisać. Ciekawe jak moja głowa na to wszystko zareaguje, nie powiem, że się nie boję. Dziś dodatkowe zajęcia z psychologiem a jutro z hipnoporodu i relaksacji. Hm... no zobaczę czy coś ciekawego powiedzą 😄
Wczoraj poszalałam z mężem z tymi pralinkami i jeszcze wrąbalam chrupki z soczewicy i meczylam się pół nocy. Złapała mnie jakaś kolka w mostku, jakby od przełyku, nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji i chyba za nisko głowę dziś miałam.
Miłego i słonecznego dnia kobitki! 🏝
-
nick nieaktualnyByle do poniedziałku, później to chyba już w miarę bezpiecznie?Sylwucha wrote:Też mi to przeszło przez myśl...
Tym bardziej, że bliźniaki zawsze szybciej. Moje są dosyć duże jak na 2 szt. w jednym brzuchu 😉
Mam nadzieję, że jeszcze Przynajmniej tydzień wytrzymają 😉
Dopakuj.torbe na tip top i bądź ready to go! ❤️
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Noooo, on ciagle z czymś odpala 😂Lalia wrote:Sylwia, mąż mistrz 🤣🤣🤣
Mówię mu, że jakby trzeba było uprawiać seks żeby poród przyspieszyć, to co on na to. To mowi: cała ciążę mi nie pozwalałaś, a teraz mam dzieci bić po głowie sadystko! 🤣🤣🤣
Uwielbiam go 😂😂😂
dmg111, kic83, Lalia, Nikaa92, Inaa89, doomi03, Annia, Zulugula, kar_oliv, calanthe lubią tę wiadomość