Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam, że zaczynam widzieć, że to już za chwilę. Życie zmieni się o 180 st i to jest piękne
Sylwia, Kic, Iryska, myślałam o Was rano, która pierwsza nas zaskoczy
Lalia, Enigvaa, Iryska, kic83, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karo oliv masz piękny brzuszek, wyglądasz rewelacyjnie!
Inaa to jest jakaś masakra z tą corona komedią... oczywiście jak zapłacisz to przyjmą Cię z otwartymi rękoma...Ci sami lekarze którzy udzielają tylko teleporad na NFZ. Mam nadzieje, że z oczkiem synka się poprawi.kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Kic, Motylku fakt, nie czuje się najlepiej. Kobry atakują, ale tak specyficznie. Jakby byly cicho i nagle kop z całej siły. Nie potrafie tego inaczej nazwać. Męczy mnie jeszcze jakaś biegunka ,ale przynajmniej troszkę więcej pospałam.
Robię makeup i jadę do rossmana po jakieś pierdoly do torby szpitalnej. -
KarolinaMaria wrote:Powiem Wam, że zaczynam widzieć, że to już za chwilę. Życie zmieni się o 180 st i to jest piękne
Sylwia, Kic, Iryska, myślałam o Was rano, która pierwsza nas zaskoczy
-
Inaa89 wrote:Anetka odpowiedz na wiadomość prywatna 😉 brakuje mi kilka danych abym mogła wygenerować etykiete wysylki, a bez tego nie moge wysłać kombinezoniku 😉
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo więc u mnie co...
Dieta cukrzycowa fest. Dziś miałam rano cukier 92, jeśli jeszcze raz przekroczy mi 90 z rana to włączamy insulinę na noc i zaczynamy od 4j. 2.10 mam kontrolę u diabetologa. Ogólnie przeszłam szkolenie z diety, z pena do insuliny, dostałam recepty, muszę na kolejną wizytę zrobić też wyniki badań, jakiś kwas moczowy, trójglicerydy i Hba1 czy coś... Nie wygląda to optymistycznie, nie cierpię igieła czuję, że i tak skończę na insulinie.
-
Sylwia, myślę, że tym małym Atomówkom jest po prostu ciasno i siedzą sobie grzecznie dopóki któraś nie zaczepi siostry, a wtedy wiadomo, trzeba oddać! 😁
Mam nadzieję, że będą dla Ciebie dzisiaj łaskawe i tylko delikatnie dawać o sobie znać, że u nich wszystko dobrze 😘
Dziewczyny, mam pytanie do Was 🤔
Pokazywałam Wam, że kupiłam śpiworek do fotelika z Sensillo i to nie taki cienki otulacz, tylko ocieplany śpiworek z wełną w środku. I teraz mam rozkminę, w co ubrać dziecko wychodząc ze szpitala, bo na próbę wsadziłam i zapiełam e tym foteliku i śpiworku pluszaka i wychodzi na to, że dziecku będzie wystawała tylko głowa 😅
W samochodzie wiadomo, rozsunę śpiworek, żeby nie miał za ciepło, ale pytanie w co ubrać synka, żeby go przetransportować ciepło od szpitala do auta 🤷♀️
Tutaj zdjęcia poglądowe 🤣
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:No więc u mnie co...
Dieta cukrzycowa fest. Dziś miałam rano cukier 92, jeśli jeszcze raz przekroczy mi 90 z rana to włączamy insulinę na noc i zaczynamy od 4j. 2.10 mam kontrolę u diabetologa. Ogólnie przeszłam szkolenie z diety, z pena do insuliny, dostałam recepty, muszę na kolejną wizytę zrobić też wyniki badań, jakiś kwas moczowy, trójglicerydy i Hba1 czy coś... Nie wygląda to optymistycznie, nie cierpię igieła czuję, że i tak skończę na insulinie.
Trzymam kciuki żeby dieta była skuteczna jak najdłużej😘SzalonaOna lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Anet.kaa wrote:A ja się boję tej zmiany o 180 stopni. Ostatnio coraz bardziej, gdy dociera do mnie że to już za chwilę...
Ja też zaczynam panikować... wczoraj jak zamknęli Kliniki to pierwszy raz się popłakałam 🤦🏻♀️ Jak czytam, że wszystkie porodówki są przepełnione, że odsyłają pacjentki to aż mi słabo -
Sylwia
daj znać później jakie przekąski kupiłaś do szpitala 😘Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Dobrze że przynajmniej pospałaś!
Ja wczoraj popołudnie i wieczór miałam kiepskie bo bardzo mnie coś koło po lewej stronie brzucha, ledwo na balecie i angielskim wysiedziałam
Na szczęście poleżałam, pospałam i dziś już jest dobrze!
Ja też dziś w planach mam Rosmananai torba będzie już gotowa!
Ps na liście mam tą butelkę filtrującą Daffi lub Britte, kupiłaś już taką do szpitala?
Mam nadzieję, że trafi nam się jeszcze jakiś ekstra dzień 😉 Uważaj na siebie 😘
Ja nawet mężowi nie mówię, że jadę do sklepu, bo ten się na mnie wkurza, że dzieci kierownicą obijam 🤨
A tak z ciekawostek, leżę sobie wczoraj w wannie (woda tak super wypiera brzuch😉), wchodzi mąż i tak gapi się na mnie. I za chwilę mówi, ej widziałaś, że Twoje sutki zrobiły się jak u murzynki? To już tak zostanie? 😂😂😂Lalia, Anet.kaa, dmg111, kic83, Inaa89, doomi03, Annia, Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIryska wrote:A dostałaś juz receptę na insulinę? Jestem ciekawa , czy w tej Twojej poradni też nie mają zaktualizowanej tej listy leków. Bo w mojej dalej nie wystawiają recept na C😜
Trzymam kciuki żeby dieta była skuteczna jak najdłużej😘 -
SzalonaOna wrote:Biegunka? Oj, może zaczynasz się oczyszczać przed porodem?
Tym bardziej, że bliźniaki zawsze szybciej. Moje są dosyć duże jak na 2 szt. w jednym brzuchu 😉
Mam nadzieję, że jeszcze Przynajmniej tydzień wytrzymają 😉 -
Skarpetki też brałam z Lidla, są fajne 0-3m.
Wczoraj w szkole był temat połogu. Aż nie wiem co napisać. Ciekawe jak moja głowa na to wszystko zareaguje, nie powiem, że się nie boję. Dziś dodatkowe zajęcia z psychologiem a jutro z hipnoporodu i relaksacji. Hm... no zobaczę czy coś ciekawego powiedzą 😄
Wczoraj poszalałam z mężem z tymi pralinkami i jeszcze wrąbalam chrupki z soczewicy i meczylam się pół nocy. Złapała mnie jakaś kolka w mostku, jakby od przełyku, nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji i chyba za nisko głowę dziś miałam.
Miłego i słonecznego dnia kobitki! 🏝 -
nick nieaktualnySylwucha wrote:Też mi to przeszło przez myśl...
Tym bardziej, że bliźniaki zawsze szybciej. Moje są dosyć duże jak na 2 szt. w jednym brzuchu 😉
Mam nadzieję, że jeszcze Przynajmniej tydzień wytrzymają 😉
Dopakuj.torbe na tip top i bądź ready to go! ❤️Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Sylwia, mąż mistrz 🤣🤣🤣
Mówię mu, że jakby trzeba było uprawiać seks żeby poród przyspieszyć, to co on na to. To mowi: cała ciążę mi nie pozwalałaś, a teraz mam dzieci bić po głowie sadystko! 🤣🤣🤣
Uwielbiam go 😂😂😂dmg111, kic83, Lalia, Nikaa92, Inaa89, doomi03, Annia, Zulugula, kar_oliv, calanthe lubią tę wiadomość