Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kkasia wrote:Właśnie biorę do porodu starą z dr nap bo juz sie poniszczyla od prania (tak ją lubię ze ciągle w niej prawie śmigałam 😂) więc nie będzie mi szkoda, chyba że nie będzie jakoś bardzo ufajdana to pranko i dalej bede uzywac 😅 fajnie się rozpina z przodu także git👍🏻 w szpitalu tez dają w razie w.
A jaki model do porodu masz? Ten co na zdjęciu z dzisiaj?O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Przyszły mi staniki z allegro, takie zwykłe za 2dyszki, chyba Ounai tez je ma, takie zwykłe bez fiszbin, z funkcją karmienia, te takie brzydale😄 Nie wiem jak wypadną po dluzszym użytkowaniu ale ja po przymiarce jestem totalnie pozytywnie zaskoczona! Wygodnie mi w nich i zaryzykuję stwierdzenie, że czuję się w nich tak seksi sportowo 😂😂 a mierzylam podobne w hm i czułam się jak kupa w nich 🙈
Podasz linka?O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:https://allegro.pl/oferta/wkrotce/vitammy-spot-termometr-bezdotykowy-medyczny-9712793497?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Od 29.09tu tez ma dobre opinie, kurczę, chyba się skuszę.. jest jeszcze czas do namysłu 😀 Tez myslalam wcześniej nad tym termoscanem7 ale chyba wolę bezdotykowy
Ja Ci powiem tak że mam trzy termometry zwykły rtęciowy czy tam alkoholowy cokolwiek to w nim jest, bezdotykowy i właśnie termoscan do ucha i termoscan idealnie pokrywa się z rtęciowym a ten bezdotykowy lubi oszukiwaćDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Zulugula wrote:https://allegro.pl/oferta/biustonosz-ciazowy-stanik-bezszwowy-do-karmienia-9047855304?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Wzielam czarny i cielisty. Jakby co to nie zachwalam czy cos no bo jeszcze go nie nosiłam tylko dzielę się pierwszym wrażeniemzresztą, za tę kasę..
Ja też chcę tanio kupić, bo będzie na chwilę, a ma być tylko wygodnyO ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Przyszły mi staniki z allegro, takie zwykłe za 2dyszki, chyba Ounai tez je ma, takie zwykłe bez fiszbin, z funkcją karmienia, te takie brzydale😄 Nie wiem jak wypadną po dluzszym użytkowaniu ale ja po przymiarce jestem totalnie pozytywnie zaskoczona! Wygodnie mi w nich i zaryzykuję stwierdzenie, że czuję się w nich tak seksi sportowo 😂😂 a mierzylam podobne w hm i czułam się jak kupa w nich 🙈
Zulugula, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Casteam, powiedz mamie wprost, że wnuk już nigdy nie będzie taki mały i jak nie będzie z nim teraz spędzać czasu to za parę lat on nie będzie już chciał go spędzać z nią. Moja mama też na początku jak przyjeżdżaliśmy to nigdy nie miała czasu dla wnuka bo sprzątała. Pogadałam z nią i teraz priorytetem są zawsze wnuki. Zrozumiała.
Co do ceny wizyty to dość dużo, z reguły ceny oscylują w zależności od lekarza w granicach 150-200zl. A u Was ile kosztuje wizyta prywatnie? -
Jednorożec89 wrote:Ja Ci powiem tak że mam trzy termometry zwykły rtęciowy czy tam alkoholowy cokolwiek to w nim jest, bezdotykowy i właśnie termoscan do ucha i termoscan idealnie pokrywa się z rtęciowym a ten bezdotykowy lubi oszukiwać
-
nick nieaktualny
-
Kurczę chciałam jeszcze miesiąc potrzymać ciążę w tajemnicy oprócz najbliższej rodziny bo trafiają się teraz bez przerwy jakieś imieniny urodziny itp to ciężko od alko się bez przerwy wymigiwać a od wczorajszej wizyty mam chyba setny sms albo telefon z gratulacjami bo mój stary chwali się na prawo i lewo i tyle z tajemnicy na ale chłop się cieszyDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ounai wrote:Ja właśnie miałam podobnie. Te z hm tragedia. A ten nawet siostra mi mówiła, że te moje dojne cycki całkiem spoko wyglądają. A i cena spoko. Po testach powiem ze są super wygodne. I do spania i do chodzenia
A jaki rozmiar wzięłaś? Ja mam 80 E teraz
Ounai
a jak ten termometr Braun Thermoscan 7?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 15:50
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:A jaki rozmiar wzięłaś? Ja mam 80 E teraz
Ounai
a jak ten termometr Braun Thermoscan 7?
Mówię właśnie że ze zwykłym na sto procent się pokrywa.
Jak byliśmy chorzy ostatnio dokładnie to przetestowałamkic83 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Dziewczyny a wiecie może czy w ciazy można brać cokolwiek na alergie? Meczy mnie od rana, zawsze brałam tabletki loratydyne i otrivin/xylometazolin do nosa, ale patrzę na ulotki a tam oczywiście, ze w ciazy skonsultować z lekarzem.
-
Sylwucha, Lalia, kiniusia270, kar_oliv, SzalonaOna, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ladyo wrote:Dziewczyny a wiecie może czy w ciazy można brać cokolwiek na alergie? Meczy mnie od rana, zawsze brałam tabletki loratydyne i otrivin/xylometazolin do nosa, ale patrzę na ulotki a tam oczywiście, ze w ciazy skonsultować z lekarzem.
Ladyo lubi tę wiadomość
-
U mnie po wizycie. Wszystko ok, mały waży 2700 g już 🙈 Przepływy i łożysko są dobre póki co, mam ktg robic co kilka dni. Szyjka z szalonym rozwarciem na mniej niż opuszkę palca , ale nie skrócona😜
Lalia, casteam, Zulugula, kic83, calanthe, kar_oliv, Annia, Edyciak, kiniusia270, KarolinaMaria, Julik, kkasia, Inaa89, SzalonaOna, doomi03, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️