Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kkasia wrote:Właśnie biorę do porodu starą z dr nap bo juz sie poniszczyla od prania (tak ją lubię ze ciągle w niej prawie śmigałam 😂) więc nie będzie mi szkoda, chyba że nie będzie jakoś bardzo ufajdana to pranko i dalej bede uzywac 😅 fajnie się rozpina z przodu także git👍🏻 w szpitalu tez dają w razie w.
A jaki model do porodu masz? Ten co na zdjęciu z dzisiaj?O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Przyszły mi staniki z allegro, takie zwykłe za 2dyszki, chyba Ounai tez je ma, takie zwykłe bez fiszbin, z funkcją karmienia, te takie brzydale😄 Nie wiem jak wypadną po dluzszym użytkowaniu ale ja po przymiarce jestem totalnie pozytywnie zaskoczona! Wygodnie mi w nich i zaryzykuję stwierdzenie, że czuję się w nich tak seksi sportowo 😂😂 a mierzylam podobne w hm i czułam się jak kupa w nich 🙈
Podasz linka?O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:https://allegro.pl/oferta/wkrotce/vitammy-spot-termometr-bezdotykowy-medyczny-9712793497?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Od 29.09
tu tez ma dobre opinie, kurczę, chyba się skuszę.. jest jeszcze czas do namysłu 😀 Tez myslalam wcześniej nad tym termoscanem7 ale chyba wolę bezdotykowy
Ja Ci powiem tak że mam trzy termometry zwykły rtęciowy czy tam alkoholowy cokolwiek to w nim jest, bezdotykowy i właśnie termoscan do ucha i termoscan idealnie pokrywa się z rtęciowym a ten bezdotykowy lubi oszukiwać -
Zulugula wrote:https://allegro.pl/oferta/biustonosz-ciazowy-stanik-bezszwowy-do-karmienia-9047855304?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Wzielam czarny i cielisty. Jakby co to nie zachwalam czy cos no bo jeszcze go nie nosiłam tylko dzielę się pierwszym wrażeniem
zresztą, za tę kasę..
Ja też chcę tanio kupić, bo będzie na chwilę, a ma być tylko wygodnyO ❤️
Z ❤️ -
Ja właśnie miałam podobnie. Te z hm tragedia. A ten nawet siostra mi mówiła, że te moje dojne cycki całkiem spoko wyglądają. A i cena spoko. Po testach powiem ze są super wygodne. I do spania i do chodzeniaZulugula wrote:Przyszły mi staniki z allegro, takie zwykłe za 2dyszki, chyba Ounai tez je ma, takie zwykłe bez fiszbin, z funkcją karmienia, te takie brzydale😄 Nie wiem jak wypadną po dluzszym użytkowaniu ale ja po przymiarce jestem totalnie pozytywnie zaskoczona! Wygodnie mi w nich i zaryzykuję stwierdzenie, że czuję się w nich tak seksi sportowo 😂😂 a mierzylam podobne w hm i czułam się jak kupa w nich 🙈
Zulugula, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
nick nieaktualnyU mnie z usg między 200 a 250Ounai wrote:Casteam, powiedz mamie wprost, że wnuk już nigdy nie będzie taki mały i jak nie będzie z nim teraz spędzać czasu to za parę lat on nie będzie już chciał go spędzać z nią. Moja mama też na początku jak przyjeżdżaliśmy to nigdy nie miała czasu dla wnuka bo sprzątała. Pogadałam z nią i teraz priorytetem są zawsze wnuki. Zrozumiała.
Co do ceny wizyty to dość dużo, z reguły ceny oscylują w zależności od lekarza w granicach 150-200zl. A u Was ile kosztuje wizyta prywatnie? -
Ja też tak mam i mówiłam tu dziewczynom już kilka razy, ale w sumie nie namawiam, każdy wybiera sam. Albo czasami każdy musi sam się przejechaćJednorożec89 wrote:Ja Ci powiem tak że mam trzy termometry zwykły rtęciowy czy tam alkoholowy cokolwiek to w nim jest, bezdotykowy i właśnie termoscan do ucha i termoscan idealnie pokrywa się z rtęciowym a ten bezdotykowy lubi oszukiwać
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
nick nieaktualny
-
Kurczę chciałam jeszcze miesiąc potrzymać ciążę w tajemnicy oprócz najbliższej rodziny bo trafiają się teraz bez przerwy jakieś imieniny urodziny itp to ciężko od alko się bez przerwy wymigiwać a od wczorajszej wizyty mam chyba setny sms albo telefon z gratulacjami bo mój stary chwali się na prawo i lewo i tyle z tajemnicy na ale chłop się cieszy
-
Ounai wrote:Ja właśnie miałam podobnie. Te z hm tragedia. A ten nawet siostra mi mówiła, że te moje dojne cycki całkiem spoko wyglądają. A i cena spoko. Po testach powiem ze są super wygodne. I do spania i do chodzenia

A jaki rozmiar wzięłaś? Ja mam 80 E teraz
Ounai
a jak ten termometr Braun Thermoscan 7?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 15:50
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:A jaki rozmiar wzięłaś? Ja mam 80 E teraz
Ounai
a jak ten termometr Braun Thermoscan 7?
Mówię właśnie że ze zwykłym na sto procent się pokrywa.
Jak byliśmy chorzy ostatnio dokładnie to przetestowałam
kic83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a wiecie może czy w ciazy można brać cokolwiek na alergie? Meczy mnie od rana, zawsze brałam tabletki loratydyne i otrivin/xylometazolin do nosa, ale patrzę na ulotki a tam oczywiście, ze w ciazy skonsultować z lekarzem.
-
Sylwucha, Lalia, kiniusia270, kar_oliv, SzalonaOna, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Jest tu trochę alergiczek. Ja się bardzo bałam alergii, bo normalnie latem gluty po pępek. Konsultowalam z lekarzem i mówiłam, że zawsze brałam zyrteck. Kazał brać. Na szczęście ciąża jakby wpłynęła na moja alergię i obeszło się bez leków.Ladyo wrote:Dziewczyny a wiecie może czy w ciazy można brać cokolwiek na alergie? Meczy mnie od rana, zawsze brałam tabletki loratydyne i otrivin/xylometazolin do nosa, ale patrzę na ulotki a tam oczywiście, ze w ciazy skonsultować z lekarzem.
Ladyo lubi tę wiadomość
-
U mnie po wizycie. Wszystko ok, mały waży 2700 g już 🙈 Przepływy i łożysko są dobre póki co, mam ktg robic co kilka dni. Szyjka z szalonym rozwarciem na mniej niż opuszkę palca , ale nie skrócona😜
Lalia, casteam, Zulugula, kic83, calanthe, kar_oliv, Annia, Edyciak, kiniusia270, KarolinaMaria, Julik, kkasia, Inaa89, SzalonaOna, doomi03, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️