Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:"Szalone rozwarcie"😄 ale to nic nie znaczy, koleżance odeszly wody, miala zerowe rozwarcie, dopiero przy skurczach szyjka poleciala na łeb na szyję. A mówił coś gin o przewidywanej masie? Ile jeszcze może nabrać przez te 2-3tyg?
Kic, magnez mam brać parę dni jeszcze jedną tabletkę, potem odstawić całkiem 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 16:49
kic83, Lalia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ten termometr do ucha wkłada się głęboko czy jak?? Też wolałabym bezdotykowy ale właśnie słyszałam że lubi oszukiwać ...a ten douszny boję się że zrobię dziecku krzywdę jak np się będzie wiercić12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Dziewczyny a ten termometr do ucha wkłada się głęboko czy jak?? Też wolałabym bezdotykowy ale właśnie słyszałam że lubi oszukiwać ...a ten douszny boję się że zrobię dziecku krzywdę jak np się będzie wiercić
Nie wkłada się go głęboko a pomiar trwa kilka sekund. Jest zupełnie bezpieczny.
Testostowałam na mego ruchliwym dwulatkuEwa88 , Iryska lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Zulugula wrote:To Ty dopiero jestes drzazga jak za duży na Ciebie w obwodzie 😉 tez mam ten najmniejszy rozmiar i jest ok. Szkoda , ale wlasnie może Ci się przyda do karmienia albo jak Ci jeszcze brzuszek urośnie i macica wjedzie pod cycki 😁
Skąd ja to znam 😂 ja mam macicę pod żebrami 😂
Ale ja przy swoim biuście, który wciąż rośnie wezmę raczej rozmiar większy, jak myślisz Zulu?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam wyniki badań no i tego się nie spodziewałam 😳
Morfologia i mocz ok, a krzywa:
Na czczo 83 (norma do 92)
Po godzinie 193 (norma do 180)
Po 2 godzinach 152 (norma do 153)
Czyli mam za wysoki cukier po posiłkach, czyli dieta?? A byłam pewna, że na czczo będzie za wysoko!
Jak Waszym zdaniem to interpretować?? -
Edyciak wrote:Zulu, też mam ten stanik, a nawet dwa. Mi nie podchodzą, nawet po wyjęciu tych usztywnianych wkładek. Są za szerokie w obwodzie, mimo że wzięłam najmniejszy rozmiar, ale może do karmienia będą dobre.
Maggie, ja mogę polecić ten
https://allegro.pl/oferta/biustonosz-do-karmienia-miekki-mitex-szary-roz-s-8329327083?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Mógłby ciut lepiej zbierać piersi do środka, ale i tak wyglądają w nim dobrze, przynajmniej czuję, że coś podtrzymuje biust.
O dzięki, zobaczę go sobie. Jak dla Ciebie tamten jest za szeroki pod biustem to dla mnie na pewno też... Ja normalnie 65 kupuje i mam luz, a niewiele mi się biust zmienił. Teraz mam 70 pod biustem. Zobaczę jak będzie na końcówce ciąży, wtedy będę zamawiała.O ❤️
Z ❤️ -
Iryska wrote:Mówiła, że pewnie powyżej 3 kg będzie mieć. Tylko że na poród sn trochę sceptyczna była przy moich wymiarach, stwierdziła że mogę spróbowac, a cięcie zawsze można zrobić w razie jak nie dam rady.
Kic, magnez mam brać parę dni jeszcze jedną tabletkę, potem odstawić całkiem 🙂
A jakie masz wymiary? Drobna jesteś?
Myślę że u mnie też może być podobnie. Chociaż wydaje mi się że tylek i biodra jak na siebie mam duże 🤣 ale poczekam co powie lekarz bliżej terminu i zdam się na jego.O ❤️
Z ❤️ -
Lalia wrote:Dziewczyny, mam wyniki badań no i tego się nie spodziewałam 😳
Morfologia i mocz ok, a krzywa:
Na czczo 83 (norma do 92)
Po godzinie 193 (norma do 180)
Po 2 godzinach 152 (norma do 153)
Czyli mam za wysoki cukier po posiłkach, czyli dieta?? A byłam pewna, że na czczo będzie za wysoko!
Jak Waszym zdaniem to interpretować??Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Meggi110818 wrote:A jakie masz wymiary? Drobna jesteś?
Myślę że u mnie też może być podobnie. Chociaż wydaje mi się że tylek i biodra jak na siebie mam duże 🤣 ale poczekam co powie lekarz bliżej terminu i zdam się na jego.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Na czczo masz ok, ale po godzinie przekroczone, czyli cukrzyca☹️ Załatw sobie skierowanie do diabetologa, od rodzinnego albo od ginekologa.
Ehh, tak czułam, że mnie to nie minie 🤦♀️
Mój tata, dziadek, babcia i druga babcia mają cukrzycę, z czego babcia i tata na insulinie, było mi to pisane 🤦♀️ ale jakoś się łudze, że skoro to po posiłku to może dieta wystarczy 🙏 -
Lalia wrote:Ehh, tak czułam, że mnie to nie minie 🤦♀️
Mój tata, dziadek, babcia i druga babcia mają cukrzycę, z czego babcia i tata na insulinie, było mi to pisane 🤦♀️ ale jakoś się łudze, że skoro to po posiłku to może dieta wystarczy 🙏Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Pokłóciłam się ze starym. Od trzech dni codziennie nie smakuje mu obiad to w końcu zrobiłam mu awanturę . W poniedziałek schabowy był nie taki wczoraj makaron z kurczakiem mu nie leżał dziesiaj z łaską zjadł leczo bo za dużo kiełbasy.
Poinformowałam go że jutro ma się zastołować u matki swojej bo ja znowu siedzę pół dnia przy garach a on się wykrzywi to może u mamusi będzie lepiejKarolinaMaria, kic83, Edyciak, Zulugula, kar_oliv, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Pokłóciłam się ze starym. Od trzech dni codziennie nie smakuje mu obiad to w końcu zrobiłam mu awanturę . W poniedziałek schabowy był nie taki wczoraj makaron z kurczakiem mu nie leżał dziesiaj z łaską zjadł leczo bo za dużo kiełbasy.
Poinformowałam go że jutro ma się zastołować u matki swojej bo ja znowu siedzę pół dnia przy garach a on się wykrzywi to może u mamusi będzie lepiej
Biedronko polubiłam niechcący. Powiedz mu, ze to nie restauracja...🙄 ja w pierwszym trymestrze w ogóle nie gotowałam, miałam tak pomieszane smaki, że nie potrafiłam niczego doprawić. No i mdliło mnie przez zapachy. Albo gotował L, albo ratowała nas moja mama, albo zamawialismy domowe obiady z knajpki obok. Jak by mi chłop tak wybrzydzał to wyszłabym z siebie.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm