Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inga przepiekny Gucio! Oszczedzaj sie:)
Ja juz po wizycie, moj Gucio glową w dol i wygladal na zadowolonego ze swojego plodowego zycia 😀 generalnie wszystko ok, porod przedwczesny na ten moment mi nie grozi, kolejna wizyte mam 21.10
Kkasia, czytam, ze u Ciebie tez wszystko oki!
Wiecej nie napisze, mam gosci, wieczorem sprobuje Was nadrobicWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 18:03
Iryska, Inga28, Zulugula, Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
dmg111 wrote:To jak już mówimy o poprawianiu, to ten swój nos już przeżyje, ale.. zrobię sobie kiedyś cycki 😄 Ja sama w sobie mam marne A, a chce takie małe C ❤️ Mąż stęka, ale to moja decyzja, po skończonych ciazach robię je 💪
Zobaczysz jeszcze jaki Ci rozmiar po ciążach zostanie 😅 może akurat Twoje wymarzone C osiągniesz naturalnie 😁😜dmg111 lubi tę wiadomość
-
Enigvaa, Annia, kic83, Zulugula, Lalia, doomi03, KarolinaMaria, kiniusia270, casteam, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Karenira wrote:Na prowadzenie ciąży wybrałam lek med Piotra Barcikowskiego. Na znanylekarz.pl ma dobre opinie, a przyjmuje też w Luxmedzie na ul.Piotra Skargi. Zależało mi na tym, żeby był to ktoś z Luxmedu, żeby wykorzystać pakiet z pracy, a nie płacić za wszystko jak za zboże. Na pierwszej wizycie mi się spodobał, bo był miły, dokładny i rzeczowy.
Co do miejsca porodu to jeszcze nie mam pojęcia 😛 Wstępnie myślałam o Oleśnicy, ale dojazd 40 minut... Z kolei na Borowską mam w miarę blisko. Wiem, że jest grupa na fb Gdzie rodzić we Wrocławiu, ale jeszcze nie na nią nie zaglądałam. Poród wydaje mi się na razie bardzo odległy.
Mogę spytać gdzie Ty będziesz rodzić i który szpital polecasz? Nie miało dla mnie znaczenia czy mój lekarz będzie w danym szpitalu pracował za to myślę, że jest spora szansa, iż zdecyduję się na wykupienie położnej.
Ja chodzę do Wurma na Szewska, też spoko doktorek, sam może nie zawsze jakiś przesadnie wylewny, ale jak mam pytania to zawsze na wszystko odpowiada 😛 do Barcikowskiego zastanawialam się czy pójść na usg 3 trym ale ostatecznie poszlam do Pajtaszoni oboje się właśnie zajmują tymi dokładnymi usg.
Wgl jakoś tak się przyzwyczailam do tej Szewskiej bo taka mniejsza kameralna ta przychodnia i Panie w labo tam też mi bardzo odpowiadają.
Grupę na fb Halo gdzie rodzic polecam, mi ona duzo rozjaśnila jak się mają różne kwestie typy opieka poporodowa, wspomaganie laktacji, kontakt skóra do skóry itpno i na bieżąco jest info jak sie mają sytuacje w szpitalach, chociaż wiadomo Ty masz jeszcze na to sporo czasu i jeszcze bardzo wiele może sie pozmieniać (oby na lepsze dla Ciebie, bo ja to sie juz chyba lepszych zmian nie doczekam 😒).
Karenira lubi tę wiadomość
-
Stokrotka027 wrote:Niestety nie mamy ale pomarzyc mozna 😅 Tak ja juz mam też etap ze byle by do 37 i pewnie jak na złość bd sie dłużyć 🙄🙄
Też już tylko w głowie króluje myśl "byle do 37" 😛 -
Annia wrote:Gagatka, Inga, Wik gratuluję udanych wizyt.
Irysko czy mamy trzymać kciuki, żeby się rozkręcało czy jeszcze nie chcesz rodzić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 18:30
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Mogłoby się powoli rozkręcać, ale jak narazie do jutra do popołudnia jestem sama w domu bez męża, to się trochę stresuję.. Póki co nic się nie dzieje, jedynie przy chodzeniu strasznie coś mnie uciska tam na dole
Wraca w niedzielę pewnie koło 22, a w poniedziałek znowu cały dzień w pracy... Do dupy. Mama ma do mnie przyjść spać dzisiaj wieczorem ale to nie to samo co mąż.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Mogłoby się powoli rozkręcać, ale jak narazie do jutra do popołudnia jestem sama w domu bez męża, to się trochę stresuję.. Póki co nic się nie dzieje, jedynie przy chodzeniu strasznie coś mnie uciska tam na dole
Irysko
a Wy możecie rodzić razem, w sensie macie porody rodzinne, daleko macie do szpitala?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Mój mąż pojechał do Gdańska i mam doła. ☹️
-
Annia wrote:Może szyjka się powoli rozwiera pod wpływem ucisku główki? Gdzie ostatecznie planujesz rodzić? Gliwice czy Ligota?
Wraca w niedzielę pewnie koło 22, a w poniedziałek znowu cały dzień w pracy... Do dupy. Mama ma do mnie przyjść spać dzisiaj wieczorem ale to nie to samo co mąż.
Ojej, Annia współczuję, pamiętam jak pisałaś że mężowi szykuje się wyjazd.
Dasz radę! Kto jak nie my kobiety 😚
Zawsze możemy się zadzwonić na fb czy Skype, właśnie czemu wcześniej nie wpadyśmy na ten pomysł? 😘
Annia, Ounai
widzę że Wy same cały weekend
Ounai
będziesz ryzykowała z zaproszeniem teściowej?
doomi03 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Motylku
co do gestów że strony partnera/męża to ja mam 36 lat, moj mąż też.
Skończyły się już czasu loda w przymierzalni centrum handlowym czy seks na imprezie w łazience.
Teraz bardziej mi zależy na tym, żeby zakupy zrobił (umie mimo że jest facetem), zajął się córką jak robiłam trening z ciężarkami, poszedł z nią na rower, odebrał zamówienie, zrobił coś w domu, posprzatał, poszedł do piwnicy - jak widzisz - szaleństwo!
Co do okazywania uczuć to: weźmie mnie za rękę, przytuli, da buzi, pogłaszcze, pomizia mnie oliwką, pomiętosi cycki, żadne aj waj, naprawdę, ale ja też więcej nie potrzebuje.
Co do mówienia rzeczy to owszem powie że jestem piękna, że jestem chuda z przyczepioną piłką, że jestem jego szczęściem.
Wiem, że Ty masz inne oczekiwania od swojego męża i o wiele wyższe libido... my z mężem akurat się uzupełniamy.
Może jak Ci tego brakuje to spróbuj urozmaicić Wasze życie seksualne o jakieś zabawki, o jakieś ciuszki, filmiki?
Nic w tym złego, wszystko dla ludzi 😉Lalia, Sylwucha, Karenira lubią tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Irysko
a Wy możecie rodzić razem, w sensie macie porody rodzinne, daleko macie do szpitala?
Ania i Ounai, widzę że dobrałyście się nieźle z tymi mężami zapracowanymi. Mogliby sobie przybić piątkę 😃kic83, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Hahaha to sobie przeczytajcie 😂
https://www.hafija.pl/2017/06/schematbabci.html
Nie zawaham się użyć tego tekstu na babciach w razie w 😀
Hahaha dobre xD wysłałam swojej mamie 😂 niech się dokształca 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 19:03
-
Kinga, przepiękne zdjęcia 😍😍😍 w przyszłym tygodniu chyba sama się powyginam przed aparatem, tak mnie zaraziłaś z Kic 💙💙💙
Ounai, ale super hokeista z synka, świetnie wygląda 💪💪💪
Sylwia, padłam z mema 🤣🤣🤣🤣
Annia, Ounai ciężko z takim maluszkiem samej 😔 ale myślę, że zorganizowanie pomocy na ten czas to dobry pomysł 😘
Irysko, super, że powoli coś się rozkręca, ale trzymam kciuki żeby bobas wytrzymał co najmniej do jutra, albo nawet do niedzieli! ✊✊✊
Dziewczyny, ja po wizycie 😉 podwozie wygląda dobrze i bezpiecznie 😁 cukrzycą mam się nie martwić, jak będę trzymać dietę to spokojnie mogę próbował SN 👌lekarz zapytał, kto tam siedzi w brzuszku, więc powiedziałam, że Aleksander i wiecie co?? Wpisał mi imię bobasa do karty ciąży 🤣
A co do mojego "malucha" to dzisiaj jestem 27+4 a mój chłopczyk waży 1260 g!! 😳 W 24+4 ważył 740 g🙈 ale lekarz powiedział, że możliwe że waży pomiędzy 1000 a 1260, bo jest bardzo dłuuugi i program może ciut zawyżać wagę 😉 oczywiście nie mam żadnego zdjęcia, bo jest odwrócony buzią do mojego kręgosłupa, przynajmniej już wiem, że ta kulka którą wypina mi nad pepkiem to jego pupka, a girkami ładuje mi pod żebrami, bo jest odwrócony główką w dół 👍
Na twardnienia brzucha mam brać Asmag, chyba 3x2 tabletki, następna wizyta za dwa tygodnie, do tego czasu mam zrobić przeciwciała, a po kolejnej wizycie umówimy się na zastrzyk ☺️
A i jeszcze wahałam się co do usg 3 trymestru a gin też nie naciskał na to, ale po dzisiejszej rozmowie doszliśmy do wniosku że przy mojej cukrzycy wszyscy będą spokojniejsi jak zrobię i sprawdzę, więc od razu po wizycie zadzwoniłam i umówiłam sobie na 27.10., to będzie 31+1 🤗
Motylku, kolejna wizyta 16.10. 😚kic83, Zulugula, doomi03, Iryska, SzalonaOna, Sylwucha, Ounai, kiniusia270, Nowastaraczka, Inga28, Inaa89, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 19:36
-
Laila
super, że Aleks rośnie i że wszystko z nim jest dobrze!
Ale uroczo że strony doktorka że Ci wpisał imię do karty 💙Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność