Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Do dziewczyn, ktore maja hemoroidy. Smarujecie tylko te na zewnątrz czy te wewnątrz takze?
Do środka tylko troszkę wpuszczam, a najmocniej osmarowuje tego na zewnątrz, mam wrażenie że wtedy ten zewnętrzny się szybciej obkurcza, bo w końcu on wylazł jakoś ze środka więc musi tam tez mieć jakieś swoje zalążki. -
Tak w ogóle mój mąż dziś coś grzebał w necie, przeglądał chyba jakieś zabawki dla dzieciaków, nie wiem. W każdym razie pyta mnie co to jest pchacz? I czy to coś zboczonego? 😎 Bo ktoś sprzedaje dwa pchacze dla bliźniaczek i on się boi otworzyć link 😂
Lalia, doomi03, kic83, casteam, Wik89, Anet.kaa, Ounai, Inaa89, Stokrotka027, kar_oliv, Nikaa92, Enigvaa, dmg111, patrycja92, Julik lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Tak w ogóle mój mąż dziś coś grzebał w necie, przeglądał chyba jakieś zabawki dla dzieciaków, nie wiem. W każdym razie pyta mnie co to jest pchacz? I czy to coś zboczonego? 😎 Bo ktoś sprzedaje dwa pchacze dla bliźniaczek i on się boi otworzyć link 😂
Sylwia 🤣🤣🤣 mąż mistrz 😂😂😂Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Tak w ogóle mój mąż dziś coś grzebał w necie, przeglądał chyba jakieś zabawki dla dzieciaków, nie wiem. W każdym razie pyta mnie co to jest pchacz? I czy to coś zboczonego? 😎 Bo ktoś sprzedaje dwa pchacze dla bliźniaczek i on się boi otworzyć link 😂
Hahaha Ci faceci i ich kudłate myśli 🤣🤣🤣Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Anetka jak dzis samopoczucie ?
Iryska jak się masz?
Nigdy nie miałam lewatywy ale dla mnie to nie brzmi jakoś strasznie, wstydliwie czy cos, jak się dowiedziałam, że podczas porodu można zrobić pod siebie to od razu wiedziałam, że biere to! 😆
My dziś jesteśmy w górach, weszłam do schroniska, zrobiliśmy jakieś 15 km i przyznam szczerze że bałam się bo brzuch mi twardniał i plecy mocno bolały. Teraz jest już ok, poleżałam, odpoczęłam, wzięłam nospe. Natomiast to był już ostatni taki wypad. I chciałabym już być w domku (nawet u teściowej) bo jakoś przestałam lubić spać poza domem. -
Ounai wrote:Masz tak jak ja. Mój mąż gotuje obiady, piecze ciasta przygotowuje kanapki a ja nie znoszę. Za to on nie potrafi sprzątać. Potrafi się kręcić 8 godzin w kuchni i po sprzątaniu wygląda tak samo jak przed 😂
No i moj maz sprzata, zawsze wszystko robi na blysk, chyba boi się ze bede mu wytykać palcami 🤣🤣Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Sylwucha lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Zulugula wrote:Domi co masz do smarowania? Jak dlugo juz walczysz?
Procto glyvenol albo hemolan już nie pamiętam (moja skleroza ostatnio sięga zenitu) xD jeden i drugi niby można po 4 miesiącu używać. Smaruje jakoś od kilku dni dosłownie, wtedy co Wam pisalam ze takie zaparcia mialam ostatnio ze brzuch az bolal okresowo, to zaraz potem mi wyskoczył dziad wredny. Wiec jakoś moze ok 4 dni walcze (albo w środę go zauważyłam albo we wtorek wieczorem). Pierwszy i chyba drugi dzień smarowałam tylko z zewnątrz, ale teraz od dwóch aplikuje tez troszkę do środka i mimo ze wciąż jest duży i przeszkadza to dziś mam wrażenie zr już troszkę zaczyna się obkurczać powoli. -
Inaa89 wrote:Sylwia twoj mąż jest niesamowity 😅
Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
-
Lalia, gdzie pikantny gif dla nas? 😎😈
Lalia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Hahahha, no polew z niego mam. Czasami jak coś odpali, to masakra 😂 Leżę i kwiczę 🤣
Sylwucha lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:Z tym, że ja lubię tez gotować, piec i przygotowywać różne posiłki 😉 Ale mam wrażenie że mąż lepiej wszystko doprawia, on lubi czasem poeksperymentować i dodawać nowe przyprawy co daje potem super efekt smakowy 😉
No i moj maz sprzata, zawsze wszystko robi na blysk, chyba boi się ze bede mu wytykać palcami 🤣🤣
Annia, zaczęłam podawać małej regularnie krople do każdego posiłku i nadal płacze ale już nie tak bardzo jak wcześniej. Lekarka też mówiła że to prawdopodobnie nie są kolki tylko możliwe że ból brzuszka połączony z silna potrzeba bliskości, że po prostu ona przeżywa dzień, być może też jest padnięta a nie może zasnąć i stąd takie histerie. Tak czy siak coraz lepiej u nas i ten czas histerii się skraca.
Anetka, Ty już więcej odpoczywaj, bo to jednak spory wysiłek fizyczny. Ja Ci się nie dziwię z tym spaniem poza domem. Też tak miałam. Mąż pytał czy chcę pojechać do mamy, mówił żebym syna zabrała to mama się nim zajmie a ja mówiłam że już wolę się męczyć ale spać w swoim łóżku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2020, 22:43
-
Sylwucha wrote:Lalia, gdzie pikantny gif dla nas? 😎😈
Ileż ja się "brzydkich" rzeczy musiałam naoglądać żeby znaleźć coś przyzwoitego🤭🔥
Ounai, Nikaa92, KarolinaMaria, kiniusia270, doomi03, Sylwucha, Nowastaraczka, dmg111, Enigvaa, Anet.kaa, kic83 lubią tę wiadomość
-
A mnie maz straszy ze brzuch trochu mi opadl plus do tego dzis zobaczyłam takie kremowe glutki na papierze...chyba czop zaczął odchodzić. Oby jeszcze tydzień młody posiedział w brzuchu. Żebyście widziały przerażona mine mojego jak powiedziałam mu o tych glutkach i ze to chyba czop. Panika w oczach straszna.
Lalia, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Dziewczyn, już kiedyś pytałam ale w sumie nikt nie odpowiedział. Znacie jakaś aplikację bądź fajna stronę do nauki angielskiego?
Nie mam porównania z innymi ale kiedyś korzystałam z aplikacji duolingo. Jest darmowa wiec możesz wypróbować.Ounai, doomi03, Lalia lubią tę wiadomość