Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Dziewczyny co na kaszel? Najlepiej cos naturalnego. Prenalen odpada.
Dusi mnie i nie wiem czy to ucisk czy coś chorobowego. Moj synek tez kaszle.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Meggi110818 wrote:Przestań bo ukradnę Twojego męża!! 😋 Z tym sernikiem to już przegięcie 😋
Iryska, Lalia, Annia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
A ja wam powiem, że mózg mi mówi chcę pizzy a żołądek na to spier... ale chyba dam się skusić
Wik89, Inaa89, Nikaa92 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Cześć mamusie
witam się w weekend! Ale dziś pospalam! Chyba do 10! Mówicie o tej wyprzedaży w H&M, tak mnie kusi żeby coś już kupić 😂 jak poznam już płeć to chyba zwariuje! Biedronko jak masz ochotę to wcinaj pizzę! To maluszek się domaga
Ina pozazdrościć męża! Casteam rób syrop z cebuli
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Motylku nie wiem jak Ci poradzić. A może sprobuj przez miesiąc odpuścić, w ogóle nie myśleć o seksie, nie naciskaj. Może jak nie będziesz go naciskać, to się chociaż trochę otworzy? Czasami mi się wydaje ze z facetami trzeba jak z dzieckiem, jak z jajkiem. Ale dobrze robisz ze idziesz do psychologa, bo po twoich postach widzę ze jesteś po prostu nieszczęśliwa i samotna! A to nie wróży dobrze, żebyś nie wpadła czasem w depresje poporodowa
-
Inaa89 wrote:Musze się przyznać że moj maz lepiej gotuje ode mnie 😛 i on lubi siedziec w kuchni i cos tam pichcić. Ma chyba wieksza cierpliwość 😅
Lalia lubi tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Mam kolejne pytanie o pakowanie torby do szpitala 🤦🏻♀️ Bo na wszystkich listach są rzeczy „na czas porodu” i na rzeczy „po porodzie”
Pakowałyście te rzeczy w oddzielne torby? Bo totalnie tego nie ogarniam 😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2020, 19:38
Wik89 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Sylwia
gdzie jesteś? Jak się czujesz??
Buuuziaki 😘
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok 😍
Edit. Mam nadzieję, że nie zechcą się dziś rodzic, bo dziś The Voice 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2020, 19:52
kic83, Lalia, kiniusia270, Wik89, KarolinaMaria, doomi03, Zulugula, Inaa89, kar_oliv, Nikaa92, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:A co do tej mniejszej torby będziesz pakować? 😜
-
nick nieaktualny
-
Ja zrobilam tak jak Anetka, tzn mniejsza torba nakladana na raczki torby na kolkach - w mniejszej rzeczy do porodu i „pakiety” na po porodzie - dla mnie do przebrania i dla dziecka (ubranko, czapeczka, pieluchy, kocyk, rozek), a w torbie na kolkach wszystkie pozostale rzeczy na pobyt w szpitalu
Kar_oliv ja kupilam taki komplet w HM z rabatem 😀 https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0858306007.html?gclid=Cj0KCQjwwuD7BRDBARIsAK_5YhUfqldhRKLKJhwi1-ofQ1Y9mcqcLQK-waOIffvn69qSKDixC-pSQlYaAr9eEALw_wcB
Anet.kaa, Inaa89, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Sylwucha wrote:Jestem, podczytuję w momentach, gdy nie śpię 😉 Spałam prawie całą noc i pół dnia 😂, i cały czas chce mi się spać więc wykorzystuję 😉
Buuuziaki 😘
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok 😍
Edit. Mam nadzieję, że nie zechcą się dziś rodzic, bo dziś The Voice 😉
My dziś kilka godzin w knajpie na świeżym powietrzu, ja dziś bez drzemki i już zasypiam...
Z chęcią obejrzalabym the Voice, ale zamiast o 20:00 zrobili o 21:00, nie wiem czy dam radę tyle wytrzymać 😁
Dziś padnę wcześniej 😴Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wik89 wrote:Ja zrobilam tak jak Anetka, tzn mniejsza torba nakladana na raczki torby na kolkach - w mniejszej rzeczy do porodu i „pakiety” na po porodzie - dla mnie do przebrania i dla dziecka (ubranko, czapeczka, pieluchy, kocyk, rozek), a w torbie na kolkach wszystkie pozostale rzeczy na pobyt w szpitalu
Kar_oliv ja kupilam taki komplet w HM z rabatem 😀 https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0858306007.html?gclid=Cj0KCQjwwuD7BRDBARIsAK_5YhUfqldhRKLKJhwi1-ofQ1Y9mcqcLQK-waOIffvn69qSKDixC-pSQlYaAr9eEALw_wcB
A jaki rozmiar wzięłaś? Też widziałam ten zestaw, e czekam na rozmiary, po te małe wykupione są na razieO ❤️
Z ❤️ -
kic83 wrote:My dziś kilka godzin w knajpie na świeżym powietrzu, ja dziś bez drzemki i już zasypiam...
Z chęcią obejrzalabym the Voice, ale zamiast o 20:00 zrobili o 21:00, nie wiem czy dam radę tyle wytrzymać 😁
Dziś padnę wcześniej 😴
Dla mnie to raczej ostatni The Voice bez dzieciarni 😉, więc wytrzymam 😁
Sutki zaklejają mi się siarą więc może uda się coś pkarmić młode cycem 💪👩👧👧Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2020, 20:42
Lalia, kic83, Wik89, Inaa89, Enigvaa, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Mam kolejne pytanie o pakowanie torby do szpitala 🤦🏻♀️ Bo na wszystkich listach są rzeczy „na czas porodu” i na rzeczy „po porodzie”
Pakowałyście te rzeczy w oddzielne torby? Bo totalnie tego nie ogarniam 😱
Ja nie. Oddzielnie mam tylko spakowane wszystkie rzeczy dla malucha i oddzielnie swoje, ale to tylko dlatego ze mi się wszystko nie zmieściło w jedna walizkę. Rzeczy na poród będę po prostu wrzucać na w walizce na górę, żeby bylo szybkie do nich dojście.