Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Ja nadal czekam na wynik testu.
Ale kaszel to mnie chyba zabije 😩
Dajcie jakies sposoby na kaszel i bol gardla. Juz trochę tego wypraktykowalam ale moze jest jeszcze cos o czym nie wiem 🤪
Natisz, gratuluję dobrych wieści, teraz możesz spokojnie czekać na wizytę u swojego gin
A dzidziuś przesłodkiBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
Wik
już ciąża donoszona? Kiedy to zleciało?! 😱
Natisz
śliczne zdjęcie Maluszka, najważniejsze że wszystko dobrze z nim 😚
Ounai
Coś mi się tak wydaje że zaraz będę na szarym końcu 😂🤷Natisz lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ladyo wrote:Ja właśnie przeżyłam pierwsze ciążowe mdłości... w pierwszej ciazy nie miałam i miałam nadzieje ze w tej tez mnie ominą, ale niestety... mało co nie zwymiotowałam na biurko w pracy 😂 mam nadzieje ze to jednorazowa akcja
Ja mi się zaczęło w 7tc to trwało do 15tc i takie mdłości że głową starałam się nie ruszać żeby nie wymiotować. Iiii wchodziła mi tylko mielonką i słone krakersy, po innym jedzeniu od razu porcelana xD a owoce i warzywa na sam widok wymioty. Taka dieta ciążowa😁Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia, calanthe, Fragaria, dmg111, kic83, Zulugula, Nikaa92, SzalonaOna, Karenira, Ounai lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
No właśnie nie wiem co sądzic o tym banku komórek macierzystych, a nie mam kiedy zagłębić się porządnie w temat, a wydzwania do mnie ich przedstawicielka i mocno namawia 🤷♀️
Trochę też zaczynam stresować się czasem. W nocy obudził mnie ból brzucha, taki skurczowy. Nie panikuje, ale obiecałam sobie wziąć się za przygotowania i tak...
Czy któraś z Was zamawiała komodę z przewijakiem z Ikei? Czy może polecacie kupić gdzie indziej?Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Sylwia, było ciężko ale daliście radę, to najważniejsze! Jesteś wspaniałą mama dla swoich Kruszynek, robisz co możesz żeby im było dobrze i Ci się udało! Buziaczki dla Was 😘
Kic, no to niezła wyprawa 😅 mnie męczy moje 1 piętro 🤣
Ounai, tak zrobiłam zdjęcie żeby nie było widać jaki mam cellulit, a uwierz mi, mam straszny 😂
Ale dziękuję za wszystkie miłe słowa 😍
Wik, już ciąża donoszona! Ależ to leci, niedługo Twoja kolej 💙
Casteam, współczuję Ci bardzo 😔 przy kaszlu, takim męczącym, najgorsze jest to, że w pewnym momencie zaczynają już boleć płuca i brzuch od tego wysiłku 😔
Ounai, pisałaś, że z Dolce Sono masz koszulę do karmienia na ramiączkach ale jesteś bardzo niezadowolona, bo się rozciaga mocno. Którą z tych dwóch rodzajów zamawiałaś?? Jednokolorową czy we wzory??
-
Kurde A ja jestem po badaniu szyjka jest 3 cm, ale krwiak dalej jest 😭 tyle że mnie wyleciało syfu A tu dalej jest. Troszkę mniejszy ale jednak dalej jest. Bylo 6 cm na 2 cm, A teraz jest troszkę w innym ksztalcie - na długość tak średnio dalej jest 5 cm, ale grubosciowo tylko w jednym punkcie jest 2 cm, wszędzie indziej jest już Max 1 cm. 😭💌 czekając na cud 💌
💌11cs
23.07 - Beta-hcg: 485.39 mIU/ml, Progesteron: 24.600 ng/ml
8.08 - 6+2 💓
18.09 - 12+1 krwawienie - hospitalizacja 😭
28.09 - 13+4 prenatalne spóźnione (według badania 14+1)- rozwastwienie
5.10 - 14+4 badanie kontrolne - prawdopodobnie dziewczynka 💗 (krwiak 6x2 cm)
5.12 - 23+2 - 700 g ( brak krwiaka ❤)
11.01 - 28+4 - 1800g kruszynki 🤣
03.02 - 31+6 - 2500g
22.02 - 34+ - 2900~3060 g
09.03 - 36+6 - 3500 g
16.03.21 -37+6 - narodziny córeczki o 10:45 ❤ 55 cm i 3470 gram szczęścia ❤
-
SzalonaOna wrote:Kicek - a jak Twoje przeczucia? Myślisz, że do poniedziałku urodzisz, czy jednak nie?
Nie mam pojęcia 🤷
Z córką gdyby nie oxy to też do 38t6d nic się nie działo, żadnych skurczy, żadnych wód, czopa, bóli,nic a nic.
Dziś 39t0d i cisza jak makiem zasiał... 🤷
Edit w tą środę sprawdzę szyjkę, czy chodzenie po schodach coś da!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2020, 13:41
Lalia, Inaa89, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyLalia wrote:Sylwia, było ciężko ale daliście radę, to najważniejsze! Jesteś wspaniałą mama dla swoich Kruszynek, robisz co możesz żeby im było dobrze i Ci się udało! Buziaczki dla Was 😘
Kic, no to niezła wyprawa 😅 mnie męczy moje 1 piętro 🤣
Ounai, tak zrobiłam zdjęcie żeby nie było widać jaki mam cellulit, a uwierz mi, mam straszny 😂
Ale dziękuję za wszystkie miłe słowa 😍
Wik, już ciąża donoszona! Ależ to leci, niedługo Twoja kolej 💙
Casteam, współczuję Ci bardzo 😔 przy kaszlu, takim męczącym, najgorsze jest to, że w pewnym momencie zaczynają już boleć płuca i brzuch od tego wysiłku 😔
Ounai, pisałaś, że z Dolce Sono masz koszulę do karmienia na ramiączkach ale jesteś bardzo niezadowolona, bo się rozciaga mocno. Którą z tych dwóch rodzajów zamawiałaś?? Jednokolorową czy we wzory??
I niestety mnie juz wszystko w środku boli
Ja mam koszule z Dolce Sonno rozmiar S. Mam z rekawkiem w maki i jakies inne kwiatki. -
Fragaria wrote:No właśnie nie wiem co sądzic o tym banku komórek macierzystych, a nie mam kiedy zagłębić się porządnie w temat, a wydzwania do mnie ich przedstawicielka i mocno namawia 🤷♀️
Trochę też zaczynam stresować się czasem. W nocy obudził mnie ból brzucha, taki skurczowy. Nie panikuje, ale obiecałam sobie wziąć się za przygotowania i tak...
Czy któraś z Was zamawiała komodę z przewijakiem z Ikei? Czy może polecacie kupić gdzie indziej?
Ja kupilam sundvika. Chyba jako jedyna ma
Ten stolik skladany. No i byla zdecydowanie tansza niz jak sie rozgladalam w innych sklepach. Jakos wydaje sie calkiem spoko jak za ta ceneLalia, KarolinaMaria, Fragaria lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Natisz
śliczne zdjęcie Maluszka, najważniejsze że wszystko dobrze z nim 😚
Ounai
Coś mi się tak wydaje że zaraz będę na szarym końcu 😂🤷Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔