Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Chciałam się bzyknąć z mężem, poszłam siusiu a tam czop śluzowy zaczął mi odpadać, więc mu mówię że odpada taki glut i że to czop, a on na to, że penisa to on do gluta nie włoży 🙈😂🤷
Sylwia, Marta traktuje cyca jako smoka - czasem wisi jak jest głodna, czasem jak potrzebuje po prostu się przytulić. Teraz jej to zamieniam na chustę, ale nadal uczymy się siebie. Ale wydaje mi się, że jednak jest z tych spokojnych, ułożonych dzieci,bo nie ma w większości nocy problemu ze snem, z brzuszkiem wiadomo że ja boli ale to niewątpliwie są kolki, że drze się od rana do wieczora, itd. Pewnie ktoś, kto miał pierwsze dziecko które tylko je i śpi narzekałby na nią, ale ja miałam pierwsze z kolkami i dla mnie Marta jest aniołkiem. Poza tym ja się psychicznie nastawiałam że będzie bardzo ciężko, może nawet jeszcze gorzej niż z synem bo jednak mam już 35 lat a nie 30 więc może też i dlatego inaczej patrzę
Najważniejsze, że jesteśmy obydwie zadowolone
PS
W kwestii tego jak różne może być odczuwanie pewnych rzeczy. Na studiach dorabialysmy z przyjaciółką rozdając zniżki na drinki na Rynku Głównym w Krakowie. Któregoś wieczoru idziemy do pracy i przyjaciółka mówi "weźmiesz mi parasol? Bo mam strasznie ciężką torebkę dziś". Odpowiedziałam "spoko, ja akurat dziś wyjęłam połowę rzeczy i mam lekka więc mogę Ci wziąć". No i tak idziemy sobie i coś mnie tknęło. Mówię jej żeby pokazała tą swoją ciężką torebkę. Okazało się, że jej ciężka torebka była kilkukrotnie lżejsza od mojej lekkiejTak, że pewnie i u Ciebie tak jest, że Ty masz czas smażyć naleśniki, inna mama stwierdziłaby że idzie w tym czasie odsypiać noc i czasu by nie miała wcale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 03:50
Sylwucha lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia wrote:Taka Mała a taka charakterna! Chyba po Mamusi. 😁😁😁 Super, że Oliwka się przystawiła, jak sutek?
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi o matach. ❤️Podobaja mi się kolorowe, ale z kolei kontrastowa byłaby lepsza chyba bo już coś by widział i może interesowałby się jak Martusia.
Ścięłam się z mężem, on jak wróci z pracy to owszem zajmuje się dzieckiem, a jak Mały zaśnie, albo np ja go karmie, to zamiast coś ogarniać w domu to on też leży na kanapie, a o wszystko co powiem, to słyszę "zaraaaz". A później przychodzi noc i to jest niezrobione... Ale to wina mojej teściowej, ona ich tak nauczyła , że w domu NIC nie musieli robić jeśli chodzi o obowiązki domowe... 😕 Jak mieliśmy Panią co przychodziła sprzątać to jakoś nie było o to spiny, ale teraz wkurza mnie bałagan.zero litości!
Wczoraj mu mówię "może byś coś porobił" a on mi na to że nie może bo ma Martę w chuscie. Więc mu mówię, że ja to nawet wysrac się muszę z Martą w chuscie, rozładować zmywarkę itd i jakbym tak mówiła jak on to NIC by nie było zrobione bo robie w domu TYLKO jakBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
O 3:55 Stasiu przyszedł na świat przez CC akcja bardzo szybko się rozkręciła, ze na szybko trzeba było ciąć i położne się dziwiły co tak późno przyjechałam a byłam na IP 30 minut po odejściu wód, które cały czas się ze mnie lały.... Mały dostał 10 punktów czekam teraz na sali poporodowej aż mi go przyniosą ❤️
Zulugula, LaBellePerle, golinder, Lulu83, casteam, Annia, Meggi110818, Fragaria, calanthe, Iryska, Julik, kkasia, Anet.kaa, Inga28, dmg111, kar_oliv, Lalia, Sylwucha, Nadzieja94, SzalonaOna, kic83, doomi03, KarolinaMaria, Karenira, Inaa89, Ounai, Ladyo, Wik89, Stokrotka027, patrycja92, Suszarka, Ewa88 , Enigvaa, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Aaa i ból przy skurczach nie do opisania... od odejścia wód od razu co 5 minut a przed podaniem znieczulenia już co 2... Dziewczyny, rodzące SN wielki szacun ja wyłam z bólu
Julik, Lalia, Annia, SzalonaOna, doomi03, Ounai, Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
kiniusia270 wrote:O 3:55 Stasiu przyszedł na świat przez CC akcja bardzo szybko się rozkręciła, ze na szybko trzeba było ciąć i położne się dziwiły co tak późno przyjechałam a byłam na IP 30 minut po odejściu wód, które cały czas się ze mnie lały.... Mały dostał 10 punktów czekam teraz na sali poporodowej aż mi go przyniosą ❤️
Wooooow Kiniusia gratulacje !!!💛 Ale szybka akcja! 🤩 To teraz odpoczywaj i czekamy na jakies zdjątko Stasia 💚💚kiniusia270 lubi tę wiadomość
💙
💗 -
kiniusia270 wrote:O 3:55 Stasiu przyszedł na świat przez CC akcja bardzo szybko się rozkręciła, ze na szybko trzeba było ciąć i położne się dziwiły co tak późno przyjechałam a byłam na IP 30 minut po odejściu wód, które cały czas się ze mnie lały.... Mały dostał 10 punktów czekam teraz na sali poporodowej aż mi go przyniosą ❤️
Gratulacjekiniusia270 lubi tę wiadomość
-
kiniusia270 wrote:Hej, godzinę po 🐝 odeszły wody i przyszły skurcze, jadę na IP trzymajcie kciuki
kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Całej starania wkładał i jakoś mu nie przeszkadzało 🤦♀️ faceci... 🤷♀️
Sylwia, Marta traktuje cyca jako smoka - czasem wisi jak jest głodna, czasem jak potrzebuje po prostu się przytulić. Teraz jej to zamieniam na chustę, ale nadal uczymy się siebie. Ale wydaje mi się, że jednak jest z tych spokojnych, ułożonych dzieci,bo nie ma w większości nocy problemu ze snem, z brzuszkiem wiadomo że ja boli ale to niewątpliwie są kolki, że drze się od rana do wieczora, itd. Pewnie ktoś, kto miał pierwsze dziecko które tylko je i śpi narzekałby na nią, ale ja miałam pierwsze z kolkami i dla mnie Marta jest aniołkiem. Poza tym ja się psychicznie nastawiałam że będzie bardzo ciężko, może nawet jeszcze gorzej niż z synem bo jednak mam już 35 lat a nie 30 więc może też i dlatego inaczej patrzę
Najważniejsze, że jesteśmy obydwie zadowolone
PS
W kwestii tego jak różne może być odczuwanie pewnych rzeczy. Na studiach dorabialysmy z przyjaciółką rozdając zniżki na drinki na Rynku Głównym w Krakowie. Któregoś wieczoru idziemy do pracy i przyjaciółka mówi "weźmiesz mi parasol? Bo mam strasznie ciężką torebkę dziś". Odpowiedziałam "spoko, ja akurat dziś wyjęłam połowę rzeczy i mam lekka więc mogę Ci wziąć". No i tak idziemy sobie i coś mnie tknęło. Mówię jej żeby pokazała tą swoją ciężką torebkę. Okazało się, że jej ciężka torebka była kilkukrotnie lżejsza od mojej lekkiejTak, że pewnie i u Ciebie tak jest, że Ty masz czas smażyć naleśniki, inna mama stwierdziłaby że idzie w tym czasie odsypiać noc i czasu by nie miała wcale
Ounai lubi tę wiadomość
-
Gratulacje ❤ trzymajcie się zdrowokiniusia270 lubi tę wiadomość
-
kiniusia270 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️