Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam, że się nie udzielam ale jestem zesrana przed jutrzejszą patologią, mimo że przy córce już to przechodziłam.
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Przepraszam, że się nie udzielam ale jestem zesrana przed jutrzejszą patologią, mimo że przy córce już to przechodziłam.
Kochana to normalne! Nawet jeżeli już rodziłaś to masz prawo się bać czy stresować. To się normalne emocje! ❤️
Mimo wszystko życzę Ci spokojnej nocy, żebyś zebrała siły😊kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Przepraszam, że się nie udzielam ale jestem zesrana przed jutrzejszą patologią, mimo że przy córce już to przechodziłam.
Spędź ostatnie chwile z rodzinką w 3!
O której jutro masz być na IP?kic83 lubi tę wiadomość
-
Kic, ja się drugiego porodu bardziej bałam niż pierwszego bo już wiedziałam co mnie czeka. Choć zupełnie inaczej sobie to wyobrażałam. Na szczęście mój mózg już zapomina i wypiera złe emocje i pamięć o bólu
Jutro balonik, pojutrze oksytocyna i będziesz już najpóźniej pojutrze tulić synka
Mnie dziś czeka fatalna noc. Drugi czopek i nic, kupa nie idzie. Masaż brzuszka też nie pomógł.kic83 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Przepraszam, że się nie udzielam ale jestem zesrana przed jutrzejszą patologią, mimo że przy córce już to przechodziłam.
Kic, jutro wszystkie będziemy przy Tobie myślami. Dobrej nocy, wyśpij się porządnie!kic83 lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Kic pamiętaj że jesteśmy z Tobą i wszystkie kciuki na pokładzie będą zaciśnięte tak mocno jak się da 😘
Nic się nie stresuj, odliczaj tylko godzinki do spotkania z synkiem, tyle na to czekałaś, a już niedługo będzie po wszystkim i będziecie się tulić 😉kic83 lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Mi w aucie zbliża się wymiana oleju i przegląd (2.11). Ale właśnie próbujemy załatwić mały kredycik, żeby sprzedac moje auto, dołożyć gotówkę i kupić auto 7 osobowe, bo mamy jedno, i jak urodzę to już wszyscy razem tym małym nie pojedziemy 🤔
Mam nadzieję, że uda się ogarnąć ten kredycik raz dwa.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyDmg - co tak cicho siedzisz?! Już nie masz zajęć, pracy nie masz, orzeprowadzka skończona :p czyżby mizianki z mężem? :p
Wik - Ty też tam uskuteczniaj 3xs
Casteam - Ty się kuruj i dawaj na porodówkę 😍
Kkasia - jak u Ciebie sytuacja? Zapowiada się coś na poród?
Sylwia - jak dziś dzień minął z dziewczynkami?
Annia - jak Mikus? Udało się dziś troszkę pospacerować?
Iryska - jak sobie radzicie? Wszystko ok?
Nikaa - jak się czujesz? Jak synek?
Kiniusia - jak Staś? Dał Ci odpocząć w dzień?
Kłot - jak u Ciebie? Z mężem lepiej, czy nadal czujesz się samotna? Wpadaj do nas częściej 💙
Lalia, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:My mamy citroena Grand 4 picasso i mówię, ci, jaki to komfort jazdy takim dużym autem. W dodatku mamy w automacie, więc nawet w małe miejsca parkingowe łatwo się wciskać. Też teraz polujemy na drugie auto, ale my znowu na małe na dojazdy do pracy. Natomiast to co mogę doradzić - jak już kupujecie duże to szukaj z rozsuwanymi drzwiami. Przy małych dzieciach najlepsze rozwiązanie
musimy się zmieścić w tym co będziemy mieć, na oku ogólnie najbardziej mamy Opla Zafirę. Ale co to wyjdzie w praniu, o ile uda się z tym kredytem - zobaczymy.
-
Kicuś, przytulam Cię mocno 😘 jesteś wspaniałą, ciepłą, dzielną i niesamowicie silną kobietą, poradzisz sobie i będzie wszystko dobrze, mąż będzie tuż obok, a my wysyłamy Ci miliony ciepłych myśli i mocy 😘
Nawet Atenka naszej Sylwunii będzie z Tobą ♥️🐕
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 22:02
Wik89, kic83, dmg111, Sylwucha, Inaa89, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulu te butelki Lovi 0+ o pojemności 125ml mają smoczek oznaczony jako "mini"; kolejna butelka ma 250 ml i jest 3+, do niej jest smoczek oznaczony jako "wolny". Nie wiem czy dobrze rozumuję ale może ktoś próbował karmić noworodka tą większą i to było za szybko? Są też butelki ze smoxzkami dla starszych dzieci takze może to jakieś niedopasowanie butelki do wieku dziecka. Sama już nie wiem 🤣 chyba wszystkiego jest po prostu za dużo na rynku, bo idzie dostać kota do głowy kupując jakieś podstawowe rzeczy jak właśnie smoczki, butelki czy pielęgnacja. Dlaczego po prostu wszystko nie może być dobre i odpowiednie, byłoby łatwiej 🤷😂
Kic, każda z nas by była zesrana na maxa! Ale Ty jesteś dzielna babeczka, dasz radę ♥️ jesteśmy z Tobą wszytskie, a z takim wsparciem to sama wiesz że może być tylko dobrze 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 22:10
Zulugula, Lalia, KarolinaMaria, kic83 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka, dobrze że do nas dolaczylas, bardzo Cię lubię ☺️
Zaleciałam prywatą 🤣 tylko mi się nie wzrusz 😁😘Suszarka, doomi03, Nowastaraczka, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i chciałam powiedzieć, że odczuwanie czkawki jest przereklamowane 😂 ja czkawke malej czuję baaaaardzo niziutko, byłam Wrecz przekonana, że jest już głowa do dołu. A tu psikus. Także jak mała ma czkawke, to dupka jej podskakuje 😂
Lalia, doomi03, Nowastaraczka, Enigvaa lubią tę wiadomość