Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Popłakałam się przez Was, dziękuję 😘
Mąż mi robi melisę, leżę, będę czekała na sen.
Pierwszy raz przez całą ciążę wzięłam też panadol bo głowa mnie napieprza.
Motylku
im wcześniej tym lepiej, między 7 a 8 mam być.Lalia, kar_oliv, Wik89, doomi03, SzalonaOna, Nowastaraczka, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wik89 wrote:Kic, trzymam kciuki za jutro✊ Bedzie dobrze!!!
Motylku, uskuteczniam uskuteczniam 😎😎😎
I dobrze, 3xS i poród bliżejWik89 lubi tę wiadomość
[/url]
Dmg, a patrzyłaś na Zabrze? Tam są jeszcze rodzinne. I mają wannę! 😂 ale jak już zaakceptowałaś w głowie Glwice bez męża to dobrze
Edit Jeszcze w Knurowie nadal są rodzinne. Warunki są tam średnie, ale moja koleżanka rodziła tam we wrześniu i chwaliła personel.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 22:33
kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
SzalonaOna wrote:A i chciałam powiedzieć, że odczuwanie czkawki jest przereklamowane 😂 ja czkawke malej czuję baaaaardzo niziutko, byłam Wrecz przekonana, że jest już głowa do dołu. A tu psikus. Także jak mała ma czkawke, to dupka jej podskakuje 😂
Hahaha to tak jak widziałaś u mojego xD jak jest fest czkawka to plecki skaczą cale wysoko mimo ze głowa na dole 😂SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Popłakałam się przez Was, dziękuję 😘
Mąż mi robi melisę, leżę, będę czekała na sen.
Pierwszy raz przez całą ciążę wzięłam też panadol bo głowa mnie napieprza.
Motylku
im wcześniej tym lepiej, między 7 a 8 mam być.
Wypij melisę i weź panadol żeby lepiej spać, przytul się do męża i Wiki i odpocznij 😘
I bardzo dobrze, że doprowadzamy Cię do łez, to pomaga poradzić sobie z emocjami 😘
A jutro wkrocz z walizkami na odział na spotkanie z synkiem! 💙
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 22:33
kic83, doomi03, Wik89, dmg111, Suszarka, Karenira, Inaa89, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:O tak idzie jobla dostać 😄 niby z tego smoczka najmniejszego ale to tez sposób podania dziecku butelki tez jest ważny, może ktoś to robil źle. W każdym razie chyba i tak wezmę ten lovi zamiast aventa, bo nawet jest przebadany pod tym kątem nieodtrącania piersi, dzięki:)
A ja w sumie chyba sobie tez dokupie lovi tyle ze sam smoczek, bo buteleczkę mam w zestawie z laktatorem, tylko bez smoczka ona jest, zakręcana tylko jako pojemniczek, więc w sumie szkoda zeby nie moc z niej też karmić skoro już jest 😛Lalia lubi tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Kic napisałam do Ciebie priv 😊
Odpisałam 😚madziulix3 lubi tę wiadomość
[/url]
Wik89 wrote:Kic, trzymam kciuki za jutro✊ Bedzie dobrze!!!
Motylku, uskuteczniam uskuteczniam 😎😎😎
Wik, jest dzisiaj gorącą, niegrzeczną mamuśka 😎
dmg111, kic83, Nowastaraczka, calanthe, doomi03, Julik, Suszarka, LaBellePerle, Inaa89, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 08:24
Lalia, kic83, KarolinaMaria, SzalonaOna, madziulix3, Nowastaraczka, calanthe, doomi03, Tajka, Stokrotka027, Suszarka, MałaMi90, Karenira, Wik89, Inga28, LaBellePerle, Fragaria, Evelle28, kiniusia270, Inaa89, kar_oliv, Anet.kaa, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Zerkne jeszcze jutro ❤️ Ale chyba już się nastawiłam, wcześniej co o tym myślałam to płacz, przegadam jeszcze z mężem jutra temat, dziękuję 😘
Ja na twoim miejscu też bym tak zrobiła. Nastawiałaś się na ten szpital całą ciążę. Gliwice mają dobre opiniedmg111 lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Nie wiem jakie są teraz zalecenia, kiedyś mówiło się żeby podawać wodę jeśli dziecko jest na mm. Przy mm kupki są twardsze niż na mleku z piersi. Położna ma rację, to normalne zachowanie niemowlaka i trwa ok 3-4 miesiące. Zobaczycie, że z każdym tygodniem będzie lepiej.
Marta od wczoraj też swiruje z brzuszkiem. Dziś 3 dzień bez kupy. Wczorajszy czopek nie pomógł.
Ja od porodu tez mam mega zaparcia. Cały czas się boję o ranę i pewnie podświadomość robi swoje.
Btw, weszłam dziś na wagę i -14kg. Także jest fajnie 😊
A tak z innej beczki. Jak długo krwawiłyście po porodzie? Bo mam wrażenie, że to się nie kończy 🤔Lalia lubi tę wiadomość