Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny to ja poproszę 6.12.2020 -??
SzalonaOna, Ounai, Lalia lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HejkaZawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Moge dolaczyc??? 24.11.2020
Iryska, Ounai, Koteczka82, Annia lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Kochane jednak mam strasznych tesciow... Teraz to juz wiem ze i tesciu i tesciowa straszni wczoraj tak sie wkurzulam ze szok... Nie bd ich informowac o przebiegu ciazy i rozwoju kropka... Nie poinformuje ich o narodzinach i nie chce ich widziec u siebie w domu..... 😠😠😠😠😠Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
Justa91 wrote:Kochane jednak mam strasznych tesciow... Teraz to juz wiem ze i tesciu i tesciowa straszni wczoraj tak sie wkurzulam ze szok... Nie bd ich informowac o przebiegu ciazy i rozwoju kropka... Nie poinformuje ich o narodzinach i nie chce ich widziec u siebie w domu..... 😠😠😠😠😠
-
Ulaa wrote:Mój starszy synek Aleksander urodził się 15.10 😍
PS. Myślę, że za kilka dni dołączę do Was dziewczyny z moim wysiedzianym jajem 🐣😂 tym razem nie ma prawa się nie udać ❤️
Tymczasem, zdrowych, pogodnych świąt Wam życzę 😘
Ulaa
a ja właśnie się zastanawiam, czy nie nazwać synka Aleksander 😘Ulaa, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Maz wyslal im zdjecie z USG a oni z tekstem was pojeba.... Ciaza teraz jak jest korona wirus... Nie mogliscie sobie wybrac innego terminu?? Wogole nie myslicie itd....
Moj maz odpisac
Zajebisci rodzice jeba... to
Nie wy bedziecie wychowywac wiec sie nie wpie....
Napisal im jeszcze ze zaluje ze im wyslal zdjecie i ze jiz wiecej nie bedzie ich informowal o przebiegu ciazy i ze tez nie chce ich widziec w domu.... Po prostu masakra jakas....Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
Justa współczuję ☹️ wiem że tobie i mężowi jest przykro ale spróbuj się nie denerwować dla dobra fasolki w brzuchu. Najważniejsze że Wy z mężem się cieszycie 🐣 mocno przytulam 🤗
Klaudinick lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
kic83 wrote:Ulaa
a ja właśnie się zastanawiam, czy nie nazwać synka Aleksander 😘
Nie wiem czy się zdecydujesz, ale powiem Ci, że mój Oluś to mega słodziak 🥰 wiem, że każda mama swoje dziecko chwali, ale on jest mega inteligentny, emocjonalny, wrażliwy, mimo swoich niespełna 7 latek jest nad wyraz mądrym chłopcem 😍
Także polecam Kicuś ☺️
PS. Mój drugi synek to Feliks, jest przekochany, ale łobuz mi rośnie 😄 ale też mamusi synek ❤️kic83 lubi tę wiadomość