Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w ten weekend role "Pani domu" przejął tato xD mame przeorala grypa, chociaż już dochodzi do siebie coraz bardziej
...
Ale tak się wczul ze nawet nic mu nie zdążyłam pomoc, rosół wczoraj ugotował, ogarnął kuchnie, dzisiaj pomidorowke z tego zmajstrował , ziemniaki na drugie danie widzę już poobieral, to tylko mu schabowe ogarne jak się do końca rozmrożądo tego caly czas do mamy zaglada i przynosi jej herbatki, kanapeczki 😛.
Moj S musi iść do teścia na szkolenie z tego jak dbać o chorą żonkę 😂Suszarka, madziulix3, Inaa89, Lalia, Karenira, Ounai lubią tę wiadomość
-
Dzieki Domi za informacje bo już sie przestraszyłam że coś sie z szyjką może robi.
Dmg sliczna córeczka szybko poród miałaś tylko zazdrościć ❤️dmg111 lubi tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 18:15
Suszarka, madziulix3, Nowastaraczka, Inaa89, Lalia, LaBellePerle, kar_oliv, Ladyo, MałaMi90, Lulu83, patrycja92, Ulaa, Annia, Karenira, Ewa88 , doomi03, Jednorożec89, calanthe, SzalonaOna, Gagatka, Ounai, kic83, Zulugula, Nikaa92, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Dmg zazdraszczam 😃
Moze glupie pytanko ale nie wiem czy ja dobrze mysle... lewatywa to wpuszczaja na tyły wode czy płyn i potem sie idzie na kibelek i wszystko schodzi z jelit tak?dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DMG masz przepiękną córeczkę, ale nie dziwię się! Bo po takiej mamie ma połowę genów, że nie mogło być inaczej ❤️ to zdjęcie jak trzymasz ją na rękach wygląda dosłownie jak z jakiegoś czasopisma albo ulotki dla mam ❤️❤️❤️ dzielne z Was dziewczyny!
Na resztę zdjęć się niestety nie załapałam, ale na pewno wszystkie dzieciaki śliczne i słodziutkie 😘
Co do obowiązków domowych, to u nas bywa różnie 🤷 natomiast wiem że mało jest mężczyzn takich jak mój tata, który jak tylko ma więcej czasu niż mama (bo np. mama robi nadgodziny) to sprząta cały dom, myje okna, w razie potrzeby bez problemu ugotowalby obiad. A do tego skubany wszystko w domu naprawi, od mebli, przez sprzęt AGD po samochod. Zresztą moja mama zaczęła studia jak miała ponad 40 lat, my byłyśmy z siostrą na tyle młode że nie do końca ogarnialysmy domowe obowiązki jeszcze, więc siłą rzeczy tata przejął pałeczkę. Pamiętam że nieraz robił pierogi, niedzielne obiady żeby mama zjadła gorące w przerwie na uczelni, piekł ciasta, jeździł na zakupy. Każda by tak chciała ale niestety to chyba wymierający gatunek 😂Gagatka, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Nowastaraczka wrote:Dmg zazdraszczam 😃
Moze glupie pytanko ale nie wiem czy ja dobrze mysle... lewatywa to wpuszczaja na tyły wode czy płyn i potem sie idzie na kibelek i wszystko schodzi z jelit tak?
Mnie też to trochę stresuje 😅 czy jak mi zrobią w trakcie skurczy to zdążę dolecieć do łazienki? 🙈Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Mnie też to trochę stresuje 😅 czy jak mi zrobią w trakcie skurczy to zdążę dolecieć do łazienki? 🙈
u mnie na oddziale laski nie miały lewatywy tylko czopki
pochwale sie - mam nowy rekordWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 13:03
madziulix3, Lulu83, Lalia, Inaa89, Karenira, Suszarka, KarolinaMaria, Ladyo, dmg111, doomi03, Nowastaraczka, calanthe, kar_oliv, Gagatka, kic83, Ounai, Zulugula, Nikaa92, kiniusia270 lubią tę wiadomość
-
LaBelle piękna ilość 😍😍😍 nie ma się co dziwić, że Wiki tak pięknie rośnie ♥️💪
Dmg, Julcia cudnie wygląda w tym foteliku, taka kruszynka 🤭🤭🤭dmg111, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydmg111 wrote:A i Maaaaaaaaaaadzia! Tak się ciesze ❤️ Jeśli inna Bozenka nie przejela mojego brzuszka, to może Ty masz dwie fasoleczki 🤩🤩🤩🤩
Wszystko możliwe, na stymulacji ponoć efektem może być ciąża mnoga 🤭😍♥️ Ale stary by się cieszył hahadmg111, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:DMG masz przepiękną córeczkę, ale nie dziwię się! Bo po takiej mamie ma połowę genów, że nie mogło być inaczej ❤️ to zdjęcie jak trzymasz ją na rękach wygląda dosłownie jak z jakiegoś czasopisma albo ulotki dla mam ❤️❤️❤️ dzielne z Was dziewczyny!
Na resztę zdjęć się niestety nie załapałam, ale na pewno wszystkie dzieciaki śliczne i słodziutkie 😘
Co do obowiązków domowych, to u nas bywa różnie 🤷 natomiast wiem że mało jest mężczyzn takich jak mój tata, który jak tylko ma więcej czasu niż mama (bo np. mama robi nadgodziny) to sprząta cały dom, myje okna, w razie potrzeby bez problemu ugotowalby obiad. A do tego skubany wszystko w domu naprawi, od mebli, przez sprzęt AGD po samochod. Zresztą moja mama zaczęła studia jak miała ponad 40 lat, my byłyśmy z siostrą na tyle młode że nie do końca ogarnialysmy domowe obowiązki jeszcze, więc siłą rzeczy tata przejął pałeczkę. Pamiętam że nieraz robił pierogi, niedzielne obiady żeby mama zjadła gorące w przerwie na uczelni, piekł ciasta, jeździł na zakupy. Każda by tak chciała ale niestety to chyba wymierający gatunek 😂
Moj ojciec jest taki, ze ogolnie na codzień nie gotuje. Ale jak przychodzi weekend, mama zaczyna sprzątać to jemu nie trzeba nic mówić tez zaczyna ogarniać. Jak są sytuscje tak jak teraz że widzi ze mama nie może ugotować, ani ja to zawezmie się w sobie i cos ogarnie i też nie trzeba mu tego insynuować. Raz na jakiś czas jak ma wene to mamie szykuje kolację zeby miala jak wróci z pracy, aczkolwiek jak maja na odwrót zmiany to też mama o to dba zeby kolację mial gotowa na powrót... Także moze nie w dokładnie takim samym stopniu robią, ale ogólnie dba o to żeby sie mamie czasem odwdzięczyć zwłaszcza kiedy widzi ze ona tego potrzebuje. No i zlota rączka też jest totalniewszystko zrobi i naprawi xD... Raz nawet stawiał sam komin taki do wentylacji łazienkowej, aby sobie pooglądał instruktaże na youtubie i jak już zrobił, to fachowiec by się nie powstydził. Wszystkie remonty wykończenia w domu robi sam
Ale faktycznie to dosyć wymierający gatunek... 😛Suszarka lubi tę wiadomość
-
Dmg6, ja chyba z pół godziny rozczytywalam instrukcje co do czego w tym laktatorze 😂 a jak go włączyłam i mąż usłyszał ten dźwięk ssania to zrobił minę jak6z horroru 🤣🤣🤣
dmg111 lubi tę wiadomość