Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Zulu, jak się mówi, że bóle są podobne do uczucia parcia na "dwójkę", to ja sobie to tak wyobrażam że starasz się powstrzymać jakbyś nie chciała zrobić kupy, bo np jesteś w terenie 🤣🤣🤣
Lalia o to chodzi, że próbowałam przy 2 nie przec jak mi się bardzo chciało i to nie było takie proste, tak że poleglam😂 bo w terenie to latwiej ale już z gołym tyłkiem, będąc w trakcie, to gorzej się powstrzymac😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 20:02
Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
SzalonaOna wrote:Casteam - jutro masz wizytę u poloznej czy usg?
Patrycja92 - o której.jutro wizyta?czekamy na info!
Anetka - a Ty o której jutro masz podgląd podwozia?
Suszarka - trzymam kciuki za Twoja wizytę jutro!
Inaa89 - Ty też jutro wizyta - kciuki
Martt95 - pochwal się fotka z usg
Karenira - Ty też daj znać co doktorek powie. 😍
Jeszcze ja -
Kciuki za jutrzejsze wizyty i nowe tygodnie Laili i Mani!
Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnykic83 wrote:Mój mąż staje na wysokości zadania, przynosi mi jedzenie do sypialni, leki, robi zastrzyki przeciwzakrzepowe po cc.
Dzwonię do niego z sypialni i mówię kupa do zmiany, syn do odbicia, przychodzi bez narzekań i to robi.
Mega mam rodzinkę 👨👩👧👦kic83 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Mój mąż staje na wysokości zadania, przynosi mi jedzenie do sypialni, leki, robi zastrzyki przeciwzakrzepowe po cc.
Dzwonię do niego z sypialni i mówię kupa do zmiany, syn do odbicia, przychodzi bez narzekań i to robi.
Mega mam rodzinkę 👨👩👧👦
Prawidłowo 👍 zdziwilabym się, gdyby bylo inaczej:)kic83 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ja już rozumiem jak Sylwii było cięzko z kopniakami szczegolnie ze miała tam aż dwie kobry 😱
Moj dzidziulek jak nieraz przywali w pęcherz to jakby mi ktoś igłe wbijał . No i teraz też odkad jest wiekszy to zgaga, bol brzucha i ciezej z oddychaniem.
Kurcze dzis mnie tak troche pobolewa okresowo od czasu do czasu ale moj brzuch jest cala ciaaze jakby twardy wiec nie umoem ogarnac tego czy sie ta macica 'stawia'czy nie🤦♀️ -
Nowastaraczka, Ty masz już donoszoną ciążę! Przegapiłam to 🤭 więc jak to mój lekarz mowi: "teraz nie znasz dnia ani godziny" 😍
Zulu, domyślam się, że przy porodzie wcale nie jest łatwiej się powstrzymać 🙈 zwłaszcza jak boli i chcesz jak najszybciej urodzić 😅
Kicuś, mąż super 💙 bardzo się cieszę, że Cię wspiera i masz możliwość nabierać sił 💪Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Nowastaraczka, Ty masz już donoszoną ciążę! Przegapiłam to 🤭 więc jak to mój lekarz mowi: "teraz nie znasz dnia ani godziny" 😍
Ja gotowa do startu ale kolejka to kolejka 😂Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Dziękuje kochana. Stresuje się bardzo 🤭😘
Nie ma czym,na pewno jest wszystko dobrze ❤️madziulix3, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Casteam - jutro masz wizytę u poloznej czy usg?
Patrycja92 - o której.jutro wizyta?czekamy na info!
Anetka - a Ty o której jutro masz podgląd podwozia?
Suszarka - trzymam kciuki za Twoja wizytę jutro!
Inaa89 - Ty też jutro wizyta - kciuki
Martt95 - pochwal się fotka z usg
Karenira - Ty też daj znać co doktorek powie. 😍
Ja jutro tylko położna 👌
Usg już nie będę miała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:To niech Ci tam pomerda w szyjce i wykurzy pannice 😍
A jak się czujesz? Kaszel już Ci minął?
Jeszcze nie pogmera bo jestem przed terminem 🥴
Kaszel minął ale plecy bolą. Trochę się nadwyrężyły od kaszlu. Czuję się jak kaleka 🤷♀️ mam nadzieję że za kilka dni będzie lepiej