Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Skurcze co 5 minut ale juz takie konkretne!
Mam dzwonić jak będą co 2-3 minuty 😳🤪
Daleko masz do szpitala? Może lepiej już jednak wyruszyć jak nabierają na sile -
nick nieaktualnyJulik wrote:34 tydzień za mną, chyba rzeczywiście wyglądam jak bym miała już rodzić. Jeszcze siostra mi dziś przypadkiem przypomniała że ona w 35 urodziła. 😳
Pięknie wyglądaszja od paru dni widzę, że mój brzuch z dnia na dzień robi się tragicznie wieeeeeelki 🙀
-
Enigvaa wrote:Oni chyba nie zamierzaja nic ze mna zrobic. Inny lekarz teraz, przyszedl, tylko zapytal czy boli, pocmokal, wzruszyl ramionami na moje ze zawsze mi to przechodzi i lapie znienacka i nawet mnie nie wysluchal tylko sobie poszedl. 😳 Wiec w sumie wychodzi na to ze bez sensu mnie tu trzymaja bo zrobia to samo co ja w domu jak mnie zlapie a przyczyny dalej znac nie bede. Czyli radz sobie babo samo 😳
Dobrze, że pojechałaś, bo nigdy nie wiesz co jest grane. Może to coś z Tobą np. kolka nerkowa (w ciąży daje nietypowe objawy), woreczek żółciowy... tylko szkoda, że słabo Cię diagnozują. Miałaś jakieś badania nieginekokogiczne? USG jamy brzusznej (wiem, że przez dziecko to niewiele zobaczą, ale nerki mogą sprawdzic)?? Zawsze możesz się jutro wypisać, ale na Twoim miejscu też bym pojechała do szpitala🦄 2021 r. -
Specjalnie dla Was... Pięćdziesiąt twarzy Domi 😂 (nie cytujcie plis później usunę)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 16:26
KarolinaMaria, edyciak., Suszarka, Ladyo, Zulugula, Lalia, Inaa89, kic83, Julik, Annia, kkasia, kar_oliv, dmg111, Nikaa92, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Babki się maluja wychodząc ze szpitala?
Czy tylko ja mam taką wyjebke i wiem ze bd miala to w dupie i nie bd mi się chciało dlatego nawet nie biorę żadnych takich kosmetyków do szpitala? Poprawie koka z kudlow co by mi na gębę nie leciały, zarzucę ciuchy na dupe ogarnę dziecko i ide tak jak stoję xDKarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolinaMaria wrote:Dobrze, że pojechałaś, bo nigdy nie wiesz co jest grane. Może to coś z Tobą np. kolka nerkowa (w ciąży daje nietypowe objawy), woreczek żółciowy... tylko szkoda, że słabo Cię diagnozują. Miałaś jakieś badania nieginekokogiczne? USG jamy brzusznej (wiem, że przez dziecko to niewiele zobaczą, ale nerki mogą sprawdzic)?? Zawsze możesz się jutro wypisać, ale na Twoim miejscu też bym pojechała do szpitala
Nie, zrobili mi tylko morfologie i mocz. Oznaczyli bilirubine i tyle. I na tym sie skonczylo. Nie zamierzaja nic wiecej robic bo przeciez mnie w tym momencie nie boli to nic mi nie jest 🤷🏻♂️KarolinaMaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat
SzalonaOna wrote:Ja jestem głupek, ale ja się malowałam nawet z dnia na dzień w szpitalu. W sensie podkład plus tusz do rzęs. Teraz zrobię rzęsy orzed porodem. Więc tylko podkład...
ja lubię być zadbana, nawet jak siedzę w domu to robię makijaż. Rutynę urodową mam taką samą jak wtedy kiedy chodziłam do pracy. Nic w tym złego. Nie czuję się przez to dziwna czy gorsza. I po porodzie też nie mam zamiaru z tego rezygnować, oczywiście na miarę możliwości. Rozumiem że po urodzeniu dziecka może nie być na to czasu codziennie, rozumiem też że może komuś być obojętne jak wygląda wychodząc ze szpitala, czy siedząc w domu, ja się lepiej czuję jak dobrze wyglądam i tyle
KarolinaMaria, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Doomi, piękna kobieta z Ciebie 😍😍😍
Chciałabym tak ładnie wyglądać w bluzie lub fartuszku ♥️doomi03 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Kic w czym śpi Aleks?😊
Młody śpi w bodziaku krótki rękaw + pajac ze stópkami.
Wiem, że dużo odradza, ale my go opatulamy jeszcze do tego kocykiem (robimy z tego rożek jak w szpitalu) bo on jak Miki Ani jest typem z tych zmarźluchów.
A w dzień body długi rękaw+spodnie+skarpetki(które zawsze mu spadają).Zulugula, Annia, SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ciocie, łapcie fotki z dzisiejszej wizyty
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 03:11
Inaa89, Evelle28, doomi03, Enigvaa, casteam, Zulugula, Annia, Julik, Ounai, Ola👄, Suszarka, KarolinaMaria, Inga28, Nadzieja94, Ladyo, edyciak., kic83, suzi1994, kkasia, Nowastaraczka, kar_oliv, Ewa88 , SzalonaOna, kiniusia270, Stokrotka027, Lalia, Ulaa, dmg111, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:Tutaj tak nie jest jak w Polsce, ze sobie jedziesz o tak o
Tu decyduje polozna czy to juz czas
Aaaa no chyba że takjejku ja bym się trochę stresowala, ale ja to panikara xD
To trzymaj reke na pulsie i dawaj znać... Najwyżej zawsze można troszkę podkoloryzowac jakby za dlugo Cie przetrzymywala 😛 zwłaszcza ze tak jak któraś już wspomniała, to Twoja kolejna ciąża i może być trochę szybciej wszystko... Tak czy siak tej nocy na pewno stanie się cud narodzić 😁😍.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Doomi, piękna kobieta z Ciebie 😍😍😍
Chciałabym tak ładnie wyglądać w bluzie lub fartuszku ♥️
Lalia pamiętam Twoje zdjęcie w ogrodniczkach ❤️tam zdecydowanie była piękna kobietka
P. S. Bluza mojego S bo w swoją się już nie mieściłam 😂 to tak z ciekawostekLalia lubi tę wiadomość
-
LaBelle jejku jak ona rosnie z dnia na dzień 😍😍
Silna przepiękna dziewczynka 😘😘😘LaBellePerle lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰