Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Skurcze co 5 minut ale juz takie konkretne!
Mam dzwonić jak będą co 2-3 minuty 😳🤪02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
LaBellePerle wrote:Ciocie, łapcie fotki z dzisiejszej wizyty
[
Cudowna Calineczka Wikusia 😍 i przepiękna mamusia 😊LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Cudowna Calineczka Wikusia 😍 i przepiękna mamusia 😊
calineczka to była moja ulubiona bajka z dzieciństwadoomi03, Lalia lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ja jestem głupek, ale ja się malowałam nawet z dnia na dzień w szpitalu. W sensie podkład plus tusz do rzęs. Teraz zrobię rzęsy orzed porodem. Więc tylko podkład...
Domi, ale ty śliczna jesteś! 🤩
Casteam trzymam kciuki, zdawaj nam relacje.doomi03, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
LaBellePerle nie mogę się napatrzeć! Wikusia wygląda na dużą dziewczynkę już! I ile ma włosów! Oj będziecie mieli co czesać! Niesamowita jest ta twoja córeczka!
Kicku, my też opatulaliśmy do snu na początku, inaczej by nam się wychodził. Ciągle niemal był w takim Burrito jak spał. Ale teraz już nie jest taki zmarźluch, jak trochę przybrał to zaczął ładnie trzymać temperaturę.LaBellePerle, kic83, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Ooo wreszcie jesteś
jak się czujesz? Jakieś skurcze masz?
Fizycznie czuję się ok falami😁 jeden dzień latam jak głupia sprzątam (ostatnio szczoteczka do zębów szorowalam zakamarki 🤦🏻♀️🙈😳) wicie gniazda na całego... A drugi dzień nie mam siły się ruszyć... nocki koszmarne bo biodra mnie bolą, ból promieniujacy. Także co chwilę się wybudzam bo muszę zmienić bok 👍🏻czuje się jakby mnie ktoś pobił 😂 skurcze hmm... ni to przepowiadajace ni to poród 😳 bo mam bóle okresowe, takie ciągniecie, kłucie, ciśnienie na dół na szyjke, ćmienie w lędźwiach wiec daje to juz lekki dyskomfort... a twardnienia brzucha takie typowe na przepowiadajace, bezbolesne mam rzadko 🤷♀️ porodu z tego nie ma w kazdym razie😅 i czuję ze chyba jednak moje życzenie sie nie spelni i nie urodze w październiku 😜SzalonaOna lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Annia wrote:LaBellePerle nie mogę się napatrzeć! Wikusia wygląda na dużą dziewczynkę już! I ile ma włosów! Oj będziecie mieli co czesać! Niesamowita jest ta twoja córeczka!
Kicku, my też opatulaliśmy do snu na początku, inaczej by nam się wychodził. Ciągle niemal był w takim Burrito jak spał. Ale teraz już nie jest taki zmarźluch, jak trochę przybrał to zaczął ładnie trzymać temperaturę.
A to może i u nas o to chodzi, że lubi ciepło bo jest chudziutki, w sumie nie pomyślałam o tym, ale rzeczywiście tłuszczyk przecież grzeje 😘Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Doomi
piękna jesteś, zresztą pamiętam filmik z baby shower jaka śliczna z Ciebie kobieta 🤗
LaBelle
Wiktoria już taka duża dziewczynka! Ładnie przybiera na wadze 😘 buźka pełniejsza niż ostatnio!
Casteam
Jak sytuacja?
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Ounai, na wyjście wrzuciłam do torby legginsy i taka bawełnianą dłuższą tunikę, na wypadek gdybym przed porodem ubrudziła tamte ubrania wodami itd 😅
Do malowania też wrzuciłam tusz do rzęs, kredkę do brwi i taki mini cień do powiek żeby męża na starcie nie wystraszyć 😂 chociaz pewnie będzie tak zestresowany że tylko na synka będzie patrzeć 😁
Pisałaś mi kiedyś, że na porodówce miałaś ze sobą jakieś przekąski na wypadek gdyby cukier Ci spadał, a nam położna mówiła że na porodówkę tylko woda, ale w sumie wtedy jej jeszcze nie powiedziałam o cukrzycy 🤔Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Casteam kciuuuuki!!!!!😍💪
LaBelle ale z Was fighterki 💪💪💪❤❤❤
Ja każdego ranka się budzę i mówię oby to już była ostatnia noc z tym brzuchem🙈
Łapcie zdj z tamtego tyg. Jutro zaczynam kolejny tydz...🤯
kar_oliv, Inaa89, Ounai, SzalonaOna, Lalia, doomi03, Suszarka, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
19.03.2020 -> Jest ❤
15.10.2020 -> usg 2520g
doomi03 wrote:Babki się maluja wychodząc ze szpitala?
Czy tylko ja mam taką wyjebke i wiem ze bd miala to w dupie i nie bd mi się chciało dlatego nawet nie biorę żadnych takich kosmetyków do szpitala? Poprawie koka z kudlow co by mi na gębę nie leciały, zarzucę ciuchy na dupe ogarnę dziecko i ide tak jak stoję xDSuszarka lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Nie jesteś głupek
ja lubię być zadbana, nawet jak siedzę w domu to robię makijaż. Rutynę urodową mam taką samą jak wtedy kiedy chodziłam do pracy. Nic w tym złego. Nie czuję się przez to dziwna czy gorsza. I po porodzie też nie mam zamiaru z tego rezygnować, oczywiście na miarę możliwości. Rozumiem że po urodzeniu dziecka może nie być na to czasu codziennie, rozumiem też że może komuś być obojętne jak wygląda wychodząc ze szpitala, czy siedząc w domu, ja się lepiej czuję jak dobrze wyglądam i tyle
zanim rano ogarnę całą zgraję, to mija mi godzina. Resztę dnia spędzam i tak w domu. Więc ubieram się wygodnie, nie maluję, włosy w kok i tyle. Co innego, kiedy mam pracę, albo kiedy przyjmuje klientki. Wtedy jestem "zrobiona". A w szpitalu... Zawsze czułam się jak kupa. Gruba, Wielka kupa. Więc makijaż odrobinę mi pomagał poczuć się lepiej
na wyjście też chciałabym schludnie wyglądać, tym bardziej, że P zobaczy mnie i mała kilka dni po porodzie
tak po prostu!
Ale ale.. Żeby nie było, że będę spędzać godziny przed lustrem 🤦♀️ idę na łatwiznę. Robię orzed porodem rzęsy, hybrydę, brwi i idę do fryzjera na małą zmianę. Także ten, trzeba sobie ułatwić! -
Ounai wrote:Kasia, ale ściema. Przyznaj się że piłkę tam wsadziłaś. Taki idealnie okrąglutki i chyba już niziutko
😂😂😂
Ounai piłkę lekarską!😂
No jest strasznie nisko... Jak siedzę to mi zwisa taki wancioł między udami🙈🙈🙈
19.03.2020 -> Jest ❤
15.10.2020 -> usg 2520g
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Ciocie, łapcie fotki z dzisiejszej wizyty
Aż mam łzy w oczach! Po pierwsze Wikunia nie wygląda jak dla mnie na wczesniaka! Po drugie, jest taka cudna i maleńka 😍 a po trzecie pięknie wyglądacie razem!!! Kibicuje Wam mooooocbo ❤️❤️❤️LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Żartujesz? Ja byłam jak kocmołuch w szpitalu. Jedyne co robiłam to prałam prysznic, psikalam się pod pachami, rano czesalam kudły w mniejszy kołtun i myłam zęby. Po porodzie oczywiście. Bo na patologii to miałam czas bawić się w kremy i smarowanie. Ale też nic więcej. Podziwiam Cię Motylku.
Domi, ale ty śliczna jesteś! 🤩
Casteam trzymam kciuki, zdawaj nam relacje.